Amh değeri ile ilgili bir bakar mısınız ?

Herhangi bir takviye aldınız mı doktorunuzdan vitamin benzeri
Hayır çünkü doktorlar beni direkt tüp bebeğe yönlendirdiler takviye falan yazmadılar. Ben de kafamdan çocuk fikrini atıp olursa olur olmazsa tüp bebek yaparız moduna girmiştim. Biraz kafa rahatlığı lazım sanırım stres olmamak lazım. Ama sağlıklı beslenme, spor bu süreçte baya önemliymiş araştırmıştım baya.. inşallah siz de en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğe ulaşırsınız. Sıkmayın canınızı

Amin çok sağolun Ben de baktım çok üzülüyorum iyice strese giriyorum eşimle konuştum oluruna bırakalım dedim. Dediğiniz gibi kafa rahatlığı, sağlıklı beslenme, yürüyüş en önemlisi.

Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin...yumurtalar rahim hersey iyi durumda dedi bir tek amh ile ilgili iyi seyler diyemeyecegim dedi...aynen stres yapmamak lazim ama bir panik oldum..

Değeriniz düşük değil, amh menopoz yaşını tahmin etmez, azalma hızı kişiye göre değişir. 1'in altına vakit kaybetmemek için tüp diyorlar o da kesin doğal yolla olmaz demek değil. Kadın doğumcular her zaman genç yaş, iyi hormon değeri ister risk faktörleri dolayısıyla. Benim 4 yıl önce 30 yaşımda 1.34'tü henüz evli değildim ve beni bayağı germişti ama kolay gebe kaldım. Kadın doğumcum bu amh'tan ancak 2 çocuk çıkar dedi acele et dedi. Şu an 34 yaşında üçüncü gebelik ikinci bebeğimi bekliyorum yine kolay hamile kaldım. Amh'ım 1'in altına çoktan düşmüştür. Şu an arkadaşlarıma denemeden önce amh baktırmamayı tavsiye ediyorum çünkü insanı boşuna geriyor. 6 ay deneyip gebe kalmasam baktıracaktım, siz de kendinize bir zaman verebilirsiniz. 0.01'le gebe kalanı da okuduk. Amh'ı gayet iyi olup başka görünen sorun olmadığı halde kalamayanı da, gebelik ihtimalini değil rezerv durumunu yansıtıyor.

Cok tesekkur ederim guzel yorumunuz icin...yumurtalar rahim hersey iyi durumda dedi bir tek amh ile ilgili iyi seyler diyemeyecegim dedi...aynen stres yapmamak lazim ama bir panik oldum..
Rica ederim canınızı sıkmayın denemeye devam edin umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşayıp bebeğinizi kucağınıza alırsınız

ne guzel aciklamissiniz cok saolun

Geçen yıl mayıs ta 0.153 ile hamile kaldım ama bebeği kaybettik malesef .
Bu yıl 0.02 ile tekrar hamile kaldım şükür 12.haftadayiz inşallah sağ salim gelir bebeğim. Diğerini kaybedince birde değerim.bu kadar düşük olduğundan çok stresliyim acikcasi.
İnşallah sorunsuz geçer.sizede nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…