Şimdi nk kır paneli pozitif çktı ne olaTamam canım bende hani yaş farkına bağlı olanilir diye düşündüm
Çok iyi 3 taneden 2 tane embriyon oluşmuş canım. İnşallah pozitif görürsün ne zaman transferbu ay sonu transferim ama korkuyorum nk kır panelm poztf geldi nasıl olucak die krkyrm
Bunun için aspirin veya kan sulandırıcı verdi mi canımŞimdi nk kır paneli pozitif çktı ne ola
5.gun yarın ogrenicem.dun 28di embriyomBaya çokmuş senin canım. Peki döllenmeden sonra devam etti mi embriyoların pozitif sonuç alabildin mi
Yok transfer olmak için regl bekliyorum ona göre başlarız ilaca dedi canm acaba sadece bunlarla baskılanblyrmuBunun için aspirin veya kan sulandırıcı verdi mi canım
Maşaallah canım ya çok güzel. Ne kadar çok embriyon var seni bekleyen5.gun yarın ogrenicem.dun 28di embriyom
Kortizonlu ilaçlar ya da bağışıklık için serum verebiliyorlar canım yani bu üçünğ kullanıyorlar genelde bir derecesi var mı bilmiyorum neye göre hangisini kullanıyorlar bilgim yok canım hangi ildesin bu arada bu konuyla ilgili iyi bir doktor da biliyorum fikrini alabilirizYok transfer olmak için regl bekliyorum ona göre başlarız ilaca dedi canm acaba sadece bunlarla baskılanblyrmu
KimkiKortizonlu ilaçlar ya da bağışıklık için serum verebiliyorlar canım yani bu üçünğ kullanıyorlar genelde bir derecesi var mı bilmiyorum neye göre hangisini kullanıyorlar bilgim yok canım hangi ildesin bu arada bu konuyla ilgili iyi bir doktor da biliyorum fikrini alabiliriz
Eray Çalışkan doktorun ismi benim ablamın arkadaşında da vardı katil hücre 7 tane düşükten sonra eray beyle yolları kesişmiş. Onun normla yolla oluyordu canım gebelik ama devamı gelmiyordu işte tedaviden sonra oldu
Sağ olcanm ben alife gidiyorm hastane olarakEray Çalışkan doktorun ismi benim ablamın arkadaşında da vardı katil hücre 7 tane düşükten sonra eray beyle yolları kesişmiş. Onun normla yolla oluyordu canım gebelik ama devamı gelmiyordu işte tedaviden sonra oldu
Ankara’da mısın canımSağ olcanm ben alife gidiyorm hastane olarak
EvetAnkara’da mısın canım
İnşallah sabah öğrenince yazarımMaşaallah canım ya çok güzel. Ne kadar çok embriyon var seni bekleyenyarın güzel haberini bekliyorum yaz mutlaka canım dualarım seninle 
Belli oldu mu canım sonucunİnşallah sabah öğrenince yazarım
Belli oldu mu canım sonucun
AA kalite 12 embriyo dondurulmusBelli oldu mu canım sonucun
Maşallah canım çok güzel inşallah transfer sonrası mutlu haberinide alırız. Kalanlara yerimiz yok konusu biraz ilginç olmuş. Nerede tedavi görüyordunAA kalite 12 embriyo dondurulmuskalanlara yerimiz yok dediler 
Katil hücre testi ne oluyor tam olarak ismi nedir biliyormusuzEray Çalışkan doktorun ismi benim ablamın arkadaşında da vardı katil hücre 7 tane düşükten sonra eray beyle yolları kesişmiş. Onun normla yolla oluyordu canım gebelik ama devamı gelmiyordu işte tedaviden sonra oldu
Canım vücut savunma mekanizması gibi bişey aslında Katil hücreler embriyoyu yok edici özelliklere sahip. Ama herkese yapmazlar o testi çok kez düşük olursa yapılır bağışıklık baskılanır çoğu kez de kan sulandırıcu kordon tedavisi uygulanır. Nk testi diye geçer tıbbi terimi.Katil hücre testi ne oluyor tam olarak ismi nedir biliyormusuz
Teşekkür ederim ben 2 kez düşük 4 kez karnımda kalp atışı durduğu için kürtaj oldum bir çok genetik test yapıldı ama kesin bir sebep çıkmadı onun için sordum bakayım testlerin arasına böyle bir test yapılmış mi yapilmadiysa yaptırayımCanım vücut savunma mekanizması gibi bişey aslında Katil hücreler embriyoyu yok edici özelliklere sahip. Ama herkese yapmazlar o testi çok kez düşük olursa yapılır bağışıklık baskılanır çoğu kez de kan sulandırıcu kordon tedavisi uygulanır. Nk testi diye geçer tıbbi terimi.
Merhaba sperm dna hasarını ürolojiden mi yaptırdınız acaba birde sonuç ne zaman çıkıyorHaklısın canım zaten doktorumuzda bunu düşünerek ekstra sperm dna hasarı testi istedi ama o da normal geldi spermiyogramda zaten bir sorun yok. Bende geriye tek yumurta kalitesi kaldi diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?