AMH DÜŞÜK OLANLAR

Serbest t3 4,65
Serbest t4 16,47
Tsh 0,208
Prolaktin 28,51
Lh 7,52
Fsh 7,57
E2 32,81

28 temmuz tahlil sonuçlarım
Doktor normal iyi dedi bu sonuçlarıma

Amh ye bakılmadı ama hiç
Amh istedim yumurtaların sağlıklı gerek yok dedi

Canım kaç yumurtan var dedi doktor. İnşallah 5 ten fazladır. Bol bol dua et. Allah isterse aşılama vesile zaten olur. İnşallah bize güzel haberler verirsin ve umut olırsun. Olmazsa da üzülme bunda da vardır bir hayır yaşını bilmiyorum ama rezervin azsa vakit kaybetme tüp bebek yaptır. Bunu konuşmak için erken . İnşallah bebişin seninledir. Dualarım seninle. İnşallah güzel olur
Canım 8 yumurtam oldu .doktor çoğul gebelik riski var dedi içinden canima minnet diyorum tabi.

Canım 8 yumurtam oldu .doktor çoğul gebelik riski var dedi içinden canima minnet diyorum tabi.
8 yumurta normal canım tabiki ikiz gebelik olabilir ama benim 4 yumurtam var. Prof. Mustafa bahçeciye gidiyorum.çok az dedi. Yani normal yolla hamile kalabilirsin. Tüp bebek yaptırırsan da tutma şansı çok yüksek. Aşılama kadında slıkıntı varsa hiç etkili değil ama sıkıntı erkekteyse kaliteli sperm verdikleri için şansı oluyor. Hepimiz için hayırlısı

8 yumurta normal canım tabiki ikiz gebelik olabilir ama benim 4 yumurtam var. Prof. Mustafa bahçeciye gidiyorum.çok az dedi. Yani normal yolla hamile kalabilirsin. Tüp bebek yaptırırsan da tutma şansı çok yüksek. Aşılama kadında slıkıntı varsa hiç etkili değil ama sıkıntı erkekteyse kaliteli sperm verdikleri için şansı oluyor. Hepimiz için hayırlısı
ben de ankara da prof esat orhon a gidiyorum canım.nasip artık bugün kahverengi akıntım oldum.hiç rahat değilim ya

Benimde amh düşük çıktı, bu ay aşılama yapılacaktı doktorum aşılamayı yapalım eger tutmazsa direk tüp bebege geçelim zaman kaybetmeden dedi hakkımızda hayırlısı rabbim bizede nasip eder inşallah...

ben de ankara da prof esat orhon a gidiyorum canım.nasip artık bugün kahverengi akıntım oldum.hiç rahat değilim ya
inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğiniz test tarihiniz hangi gün.dua edeceğim inşallah.isminizi verirseniz isimle de ederim inşallah...

inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğiniz test tarihiniz hangi gün.dua edeceğim inşallah.isminizi verirseniz isimle de ederim inşallah...
Malesef canım ya sonuç negatif 2 tane yumurtada çatlamamış dr. doğum kontrol hapı verdi .önümüze bakacaz artik. Ya eşinin çok istediğini biliyorum ama tedavi olumsuz sonuçlanınca çok rahat davranıyo adamı sürekli üzülmedin mi diye soruyorum anlamıyorum gerçekten rahat mi yoksa bana mi belli etmek istemiyo.dun test yaptırdık netten sonuca baktım hic sormadı. Bugün neden birşey sormadin dedim söylemen gereken birşey olsa sen soylerdin neden sorayim ki dedidedi

ARKADAŞLAR HEPİNİZE GEÇMİŞ OLSUN.BENİMDE AMH DÜŞÜK 0.14.BİDAHA YAPTIRDIM SONUÇ BEKLİYORUM.2 KERE TÜP BEBEK DENEDİK.OLMADI.ÇOK ÜZÜLÜYORUM NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM.İNŞALLAH BİZDE HAYILISIYLA ANNE OLURUZ.

Malesef canım ya sonuç negatif 2 tane yumurtada çatlamamış dr. doğum kontrol hapı verdi .önümüze bakacaz artik. Ya eşinin çok istediğini biliyorum ama tedavi olumsuz sonuçlanınca çok rahat davranıyo adamı sürekli üzülmedin mi diye soruyorum anlamıyorum gerçekten rahat mi yoksa bana mi belli etmek istemiyo.dun test yaptırdık netten sonuca baktım hic sormadı. Bugün neden birşey sormadin dedim söylemen gereken birşey olsa sen soylerdin neden sorayim ki dedidedi
üzülmeyin bir dahaki tedavide yüzünüz güler inşallah.dua edelim bol bol.en azından bizim tedavi şansımız var.eşiniz de belki sizi üzmemek için belli etmiyor olabilir.erkekler kadınlar kadar hassas, ince düşünceli olamıyorlar yapı gereği.Allah hepimize kolaylık versin...

Benimde amh 0,01 çıktı doktor rezervin cok azalmış dedi :KK43:
amh 0.01 çıkanlardanım. ve ben ilaçsız regli de olamıyorum. yolun tamamen mi sonundayım. yasım 32 daha ya. çocuk meselesi ayrı bir sorun sağlık meselesi ayrı bir sorun. bu hayata nasıl devam edeceğim bilmiyorum. siz neler kullanıyorsubuz ne yapıyorsunuz. cvp yazarsanız sevinirim

amh 0.01 çıkanlardanım. ve ben ilaçsız regli de olamıyorum. yolun tamamen mi sonundayım. yasım 32 daha ya. çocuk meselesi ayrı bir sorun sağlık meselesi ayrı bir sorun. bu hayata nasıl devam edeceğim bilmiyorum. siz neler kullanıyorsubuz ne yapıyorsunuz. cvp yazarsanız sevinirim
merhaba sakın umudunuzu kesmeyin.amh 0,01 olan bir arkadaş tanıyorum.3 sene uğraştı.defalarca tedavi oldu ama son 1 sene izmir irenbe kaan bozkurtta 3 embriyo biriktirdi.ve şu an hamile.yaşı 33-34 olmalı.hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama izmir irenbe kaan bozkurta gidebilirseniz tedavisi güzel inşallah sizin de olur.umut olsun diye yazıyorum ben de onun tavsiye ettiği ilaç vitamin vs kullanıyorum.dilerseniz özelden ya da buradan ayrıntılı yazabilirim.ama en büyük etken umudunuzu kaybetmeyin.0,01 amh ile doğal yoldan hamile kalan doğuran tanıyorum.facebookta erken yumurta yetmezliği grubundayız.bakabilirsiniz...

merhaba sakın umudunuzu kesmeyin.amh 0,01 olan bir arkadaş tanıyorum.3 sene uğraştı.defalarca tedavi oldu ama son 1 sene izmir irenbe kaan bozkurtta 3 embriyo biriktirdi.ve şu an hamile.yaşı 33-34 olmalı.hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama izmir irenbe kaan bozkurta gidebilirseniz tedavisi güzel inşallah sizin de olur.umut olsun diye yazıyorum ben de onun tavsiye ettiği ilaç vitamin vs kullanıyorum.dilerseniz özelden ya da buradan ayrıntılı yazabilirim.ama en büyük etken umudunuzu kaybetmeyin.0,01 amh ile doğal yoldan hamile kalan doğuran tanıyorum.facebookta erken yumurta yetmezliği grubundayız.bakabilirsiniz...
KONYADA İKAMET EDİYORUM. ANLAMADIĞIM BU DOKTORLAR AYNI DERSLERİ GÖRMÜYOR MU AYNI KİTAPLARI OKUMUYORLAR MI.BİRİ HASTASINI TEDAVİYE ALIP UÇ YUMURTA ELDE EDEBİLİRKEN. GENELİ 0.01 AMH YUKSEK FSH DEYİP HİÇ UGRASMIYOR. VE BİZİM HAYATA DEVAM ETMEMİZ GEREKİYO.OKADAR ZOR Kİ. BES YILLIK EVLİYİM VE DORT BUCUK YILDIR MUCADELEDEYİM. SİZLER HANGİ İLAÇLARI KULLANIYORSUNUZ.BABA REGLİ OLABİLMEM İÇİN CLYO PROGNOVA VERİYORLAR BİDE DHE BİOSTEROL FOLİK ASİT. BENİDE GELİŞMLERDEN HABERDAR EDERSENİZ SEVİNİRİM.GÖRÜŞMEK ÜZERE

KONYADA İKAMET EDİYORUM. ANLAMADIĞIM BU DOKTORLAR AYNI DERSLERİ GÖRMÜYOR MU AYNI KİTAPLARI OKUMUYORLAR MI.BİRİ HASTASINI TEDAVİYE ALIP UÇ YUMURTA ELDE EDEBİLİRKEN. GENELİ 0.01 AMH YUKSEK FSH DEYİP HİÇ UGRASMIYOR. VE BİZİM HAYATA DEVAM ETMEMİZ GEREKİYO.OKADAR ZOR Kİ. BES YILLIK EVLİYİM VE DORT BUCUK YILDIR MUCADELEDEYİM. SİZLER HANGİ İLAÇLARI KULLANIYORSUNUZ.BABA REGLİ OLABİLMEM İÇİN CLYO PROGNOVA VERİYORLAR BİDE DHE BİOSTEROL FOLİK ASİT. BENİDE GELİŞMLERDEN HABERDAR EDERSENİZ SEVİNİRİM.GÖRÜŞMEK ÜZERE
nerede tedavi görüyorsunuz.ben konyada tedavi görüyorum.amh 0,14.konya novafertil ali sami gürbüze gidiyorum.tavsiye ederim gitmediyseniz.henüz tedavim devam ediyor.bana dedikleri umutsuzluğa kapılma, devam et.olur inşallah diyorlar.ben çok memnunum.dilerseniz özelden görüşebiliriz...

Merhabalar,
aylardır yazışmaları takip ediyor , bir umut bulmaya çalışıyorum. 31 yaşındayım ve henüz evli değilim.3 senedir adet düzensizliği sebebiyle doktora gidiyorum , yaşın genç stres yapma bir şey olmaz diyip adet söktürücüleri vererek gönerdiler ama düzelme olmayınca tanıştım amh la...
amh 0,06
fsh 35,23
lh 19,27
prolaktin 10,45
Doktor menopoza girdiğimi söyledi , asla hamile kalamayacağımı da ...ağlamaktan helak oldum ve araştırmalara başladım , burda okudum tsh yüksekliği de etkiliyor diye , tsh baktırdım yüksek çıktı şuan ilaç kullanıyorum , soğan kürü yaptım adet gördüm , şimdi 2. kısmını tamamladım adet olabilmeyi bekliyorum.
Kadın doğum uzmanları ne yazık ki yapılacak birşey yok diye kapıdan gönderiyorlar , İstanbuldayım en azından menopozu geriye döndürmek mümkünse tedavi olmak istiyorum , önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Hepinize duacıyım , dilerim Rabbim hepinize bir evlat nasip eder

nerede tedavi görüyorsunuz.ben konyada tedavi görüyorum.amh 0,14.konya novafertil ali sami gürbüze gidiyorum.tavsiye ederim gitmediyseniz.henüz tedavim devam ediyor.bana dedikleri umutsuzluğa kapılma, devam et.olur inşallah diyorlar.ben çok memnunum.dilerseniz özelden görüşebiliriz...
Ne güzel ikimizde Konya'dayız. bundan altı ay önce başkent hastanesindeki Cemalettin hocaya gidiyordum. yani çok umutlu başlamamıştı ama tamamen de boşverci değildi clyoprognova deha biosterol folik ait yazmıştı onları kullanıyordum. yaşlı bi doktordu emekli olmuş kendisini aradım meram tıpta kazım gezginç diye bi doktora yönlendirdi. kendisinin yanından bu gün geldim. gitmez olaydım bozuk olan psikolojımı daha da bozdu. öğrenmişler bi amh 0.01 yumurtaların bitmiş kendi yumurtanla olmaz ancak taşıyıcı anne olabilirsin dedi. bide ınhibin b ye baktı oda 5 ten düşükmüş. ben ali sami gürbüzle birebir görüşmedim internetten msj atmıştım tahlil sonuçlarımı ve doktorların neler dediğini gel bi muayene edelim falan yazmamıştı oda umutsuz vakka olarak görmüştü öyle olunca da gitmedim. çok kötüyüm ben ya adam bana bu genç yaşta sana neler olmuş şuna dikkat et buna dikkat et demesi gerekirken o kadar acımasızlar ki ancak taşıyıcı anne olabilirsin .......

benim 2014 amh 0.16 di bir hafta önce yaptırdığım 0.01 çıktı daha da azalmiş ya . özelden görüşelim demişsin özel msj at ı kullanamadım. facebook ta erken yumurta yetmezliği bölümü demişşin maalesef facebook kullanmıyorum. lütfen beni gelişmelerden haberdar et. evde net yok istede facebook yasak giremiyoum. buradan yazışalım. sen hangi ilaçları kullanıyorsun. ben clyo prognova, deha biosterol ve folik asit. ilaç içmeden de regli olamıyorum.

Benim fsh 12, amh 0,2 ile 2. Çocuğuma hamileyim. Ilki aşılama ile oldu. Ikincisinde de aşılama yaptım tutmadı. Bir süre sonra tüp bebek yapmaya karar verdik çünkü doktor tüp bebek için bile acele etmen lazım dedi. Tam tüp bebek için iğneleri olmaya başladım ki 3.iğnede gebe olduğum farkedildi. Hastanelere çok gidip geldim allah isteyen herkese nasip

Back
X