AMH DÜŞÜK OLANLAR

Merhaba computertchr arkadaşım sitenin yeni üyesi olduğum için henüz tam anlamıyla çözemedim kullanımı.Anladığım sizinde fsh illetiyle başınız dertte ve amh de problem var. Bir çok sitede dolaşıp bu sıkıntılarla ilgili yorumları okurken bu değerlere fazla takılmamak gerektiği çok kafa yordukça değerlerin olduğundan daha kötü çıkacağını yorumlamıştı bazı arkadaşlar.Ben buna çok inanıyorum ve yaptığım kürleri uygularken de BU BANA ŞİFA OLACAK İYİ GELECEK DERTLERİM SON BULACAK diye içiyorum ve birde dua ederek. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin işallah önce sizlere sonra bana.
amin inşallah hayırlı sonuçlara ulaşırız.Rabbim kolaylık versin bizlere.

İnan günlerdir harap oldum bilgisayarın başından kalkmadım ne uyku ne yemek tüm değerler normal birtek amh 0,46 nasıl birşey bu ama burda okuyorum yada doktorda söyledi düşük diye sizce hamile kalma şansım varmı tüp bebekle
Yaşınıza göre sonucunuz çok iyi gibi geldi bana, benim yaş 36, amh 0,16, ben 0,4 ün üzerinde olsa diyordum....

Merhaba arkadaşlar aranızda amh değeri düşük olup herhangi bir kür uygulayıp bu değerini yükseltmeyi başaran var mı?Varsa nasıl yükselttiğini paylaşabilir mi?

Merhaba arkadaşlar aranızda amh değeri düşük olup herhangi bir kür uygulayıp bu değerini yükseltmeyi başaran var mı?Varsa nasıl yükselttiğini paylaşabilir mi?
bu değer yükselmez fazla.ama kalan yumurtların kalitesi için yaptığım kürleri sıralayayım.en çok incir kürüyle yumurta gelişti ama o da kist yaptı bende.diğerlerini yazayım: soğan kürü, aslanpençesi, civanperçemi, bal çörekotu tarçın, arı sütü bal polen, ısırgan tohumu, zeytinyağı incir....

bu değer yükselmez fazla.ama kalan yumurtların kalitesi için yaptığım kürleri sıralayayım.en çok incir kürüyle yumurta gelişti ama o da kist yaptı bende.diğerlerini yazayım: soğan kürü, aslanpençesi, civanperçemi, bal çörekotu tarçın, arı sütü bal polen, ısırgan tohumu, zeytinyağı incir....
Canım çok teşekkür ederim cevabın için.Bende bu mesajı yazdıktan sonra adetimin 3. günü daha önce yaptırdığım amh testimi tekrarlattım. 0.01 di 0.03 olmuş aynı merkezde yaptırdım.Farklı bir yerde yaptırsam birinden biri yanlış dicem ama bilemedim.Yaklaşık 1,5 aydır düzenli hayıt suyu kullanıyorum.(Mecit Efendi Hayıt Suyu) Ben az da olsa yükselmeyi buna bağladım.İnciri yiyerek tüketiyorum. Çörekotu bal tarçın karışımı yiyordum çörekotunu kaldırdım şimdi yalnızca tarçın bal karışımı yiyorum. Çörekotu ve incir suyu kürünün kist yaptığını duyduğum için onları yapmıyorum. Birde ceviz tüketiyorum. Laboratuvarı çok daha iyi bir yerde tekrarlatıcam kısmetse hayıt suyuna da devam edicem şayet amh de bir değişiklik olursa buradan paylaşırım yine. Allah'ım çabalarımızın karşılığını verir işallah.

Merhaba, amh değeri düşük bekar arkadaşlar var mı? Bu arkadaşlar yumurta dondurma işlemine başvurdu mu? Lütfen bu durumda olan varsa yazabilir mi, fikir almam gerek :/
Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah.. Herkese sabır diliyorum.

Back
X