Rabbim ol deyince oluyor. Maşallah size darısı bize olsun. Benim fsh 17 çıktı geçen gün. Doktorlar tüp bebek olmaz fsh yüksek dediler çok üzgünümCanım ben 27 yaşındayım amh 0.35 ti. Tüp bebek yaptırdım 3 yumurta vardı 2 tanesi erken çatladı bir tane toplandı. O da döllendi. Onunla hamile kaldım. İçini ferah tut.
Canım fsh i ilaçla düşürüyorlar benim eltim var o da tüp yaptırdı. Fsh yüksekti çoğu merkez olmaz dedi. Şimdi 3 buçuk yaşında ikizleri var bunlara takılma sen.iyi bir merkez bul.Rabbim ol deyince oluyor. Maşallah size darısı bize olsun. Benim fsh 17 çıktı geçen gün. Doktorlar tüp bebek olmaz fsh yüksek dediler çok üzgünüm
Kardeşim üzülme hiç Allah büyüktür inşallah tüp bebekte başarılı olursun .. vajinal folikul sayimi yaotirdin mi o önemliAmh sonucumu öğrendim maalesef 0,1 çıktı tüp bebek şansım bile az. moralim öyle bozukki
Merhaba uzun zamandir giremiyordum sayfaya fsh 13 amh 0.9 allah izin verirse sali gunu adetimle birlikte tup bebek tedavim basliyor 1 poset dolusu ilacimla bekliyorum ve hic bir dr su an icin hic umitsiz konismadi bakalim surecleri hep beraber takip ederiz ama sende zaman kaybetmeden basla derimKardeşim üzülme hiç Allah büyüktür inşallah tüp bebekte başarılı olursun .. vajinal folikul sayimi yaotirdin mi o önemli
Folikul sayimim 2 ay once 1 tane sagda gorundu okadar uzuldum agladimki bu ay hsg cektirmeye gittigimde dr tekrar bakti ve 3 tane sagda 1 tane solda gordu cok sukurAllah yardımcınız olsun . İnşallah çok güzel bi tedavi sureci gecirirsiniz ve sağlıklı bir evladımız olur. Benimde amh geçen sene ocak ayında 0.3 idi. Bu sene tekrar baktirmaktan korkuyorum. Ultrasonda antral folikul sayımı yaptı mi doktorun kaç tane sayabildi acaba çok merak ediyorum birde fsh kaçtı sizin ?
Aya göre de değişiyor folikul sayisi ama çok yukselmiyor yinede beslenmeye de bağlı biraz inanki arı sutu arttırıyor sayıyı da kaliteyi de geçen sene doktorum çok şaşırmıştı bende ki artışa .İnşallah herşey yolunda gider canım hayırla kavusuru bizde evlaylarimizaFolikul sayimim 2 ay once 1 tane sagda gorundu okadar uzuldum agladimki bu ay hsg cektirmeye gittigimde dr tekrar bakti ve 3 tane sagda 1 tane solda gordu cok sukur
Canim insallah dualarimiz kabul olur. Sen ne asamadasin peki tup bebek tedavisine basladinizmiAya göre de değişiyor folikul sayisi ama çok yukselmiyor yinede beslenmeye de bağlı biraz inanki arı sutu arttırıyor sayıyı da kaliteyi de geçen sene doktorum çok şaşırmıştı bende ki artışa .İnşallah herşey yolunda gider canım hayırla kavusuru bizde evlaylarimiza
Aslinda fsh iyi cikmis ama amh dusuk peki kac yillik evlisin kac yasindasinSlm kızlar benimde fsh 8
Lh 6
E2 50
Sagda 3 solda 3 antral folikül
Amh 0.25
Şansım yokmu tek çare tüp bebekmi
28 yaşındayım 7 yaşında kızım var her ay kendiliğinden 1 yumurtam gelişip çatlıyor ama amh düşükAslinda fsh iyi cikmis ama amh dusuk peki kac yillik evlisin kac yasindasin
Birtek amh dusuklugunun cokta onemi yok ama tabi istersen bi asilama deneyin hangi sehirdesin28 yaşındayım 7 yaşında kızım var her ay kendiliğinden 1 yumurtam gelişip çatlıyor ama amh düşük
Doktorumda öyle diyor amh önemli değil ultrasondaki görüntü diyor ama ben ya menapoza girersem diye korkuyorum.Birtek amh dusuklugunun cokta onemi yok ama tabi istersen bi asilama deneyin hangi sehirdesin
Güya bu ay baslayacaktik ama test sonucu bekliyoruz canım kromozom analizi yaptırdık da inşallah önümüzdeki ay başlarız bir sorun çıkmazdaCanim insallah dualarimiz kabul olur. Sen ne asamadasin peki tup bebek tedavisine basladinizmi
Benim gibisin aynı benimde her ay yumuryam oluşup catliyor ama bebek yok. Bizim durumumuzda yumurta kalitesiz oluyor aşılama o yüzden pek mantıklı değil esinde bur problem yoksa o yüzden tüp bebek tavsiye ediliyor cunki yumurtanın dolu mu bos mu olduğu dollenip dollenemedihi tüp bebekte görülebiliyor . Aşılama da tek fark eşinin spermlerinin kaliteli seçiliyor oluşu canim28 yaşındayım 7 yaşında kızım var her ay kendiliğinden 1 yumurtam gelişip çatlıyor ama amh düşük
Malesf cnm eşimde sonuçları kötü çıktı o yüzden doktorum olmamasını ona bağlıyor hayırlısı demekten başka birşey kalmıyor peki senin adetlerin düzenlimiBenim gibisin aynı benimde her ay yumuryam oluşup catliyor ama bebek yok. Bizim durumumuzda yumurta kalitesiz oluyor aşılama o yüzden pek mantıklı değil esinde bur problem yoksa o yüzden tüp bebek tavsiye ediliyor cunki yumurtanın dolu mu bos mu olduğu dollenip dollenemedihi tüp bebekte görülebiliyor . Aşılama da tek fark eşinin spermlerinin kaliteli seçiliyor oluşu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?