Evet adetlerin düzenli çok şükür ama baya azaldı bir gün adet oluyorum sadece fsh 17 idi bi kaç ay önce . Tüp bebekte daha başarılı sonuç alinizyor ve sorun tam olarak nerde onu görebiliyorsunuz ben hiç asilam a yaptırmadım esimde bi sorun yoktu o yüzden asilamayada gerek yoktu. Hayırlısı bakalım inşallah herşey güzel olacak diye düşünüp dua ediyorum Rabbim emeklerinizin karşılığını versin.Malesf cnm eşimde sonuçları kötü çıktı o yüzden doktorum olmamasını ona bağlıyor hayırlısı demekten başka birşey kalmıyor peki senin adetlerin düzenlimi
Amin cnm inş.Evet adetlerin düzenli çok şükür ama baya azaldı bir gün adet oluyorum sadece fsh 17 idi bi kaç ay önce . Tüp bebekte daha başarılı sonuç alinizyor ve sorun tam olarak nerde onu görebiliyorsunuz ben hiç asilam a yaptırmadım esimde bi sorun yoktu o yüzden asilamayada gerek yoktu. Hayırlısı bakalım inşallah herşey güzel olacak diye düşünüp dua ediyorum Rabbim emeklerinizin karşılığını versin.
cnm b3nimde ilk gittigim ay amh dusuktu folikul sayimda dusuktu o ay sonraki 2 ayda artti sayim bende ocakta cekildim hsg doktorum 3 ay bekle demisti gecen ay gittim folikul sayim 8 olmustu doktorum artik bi 3 ay daha vekliycez dedi beklemek ne kadar dogru onuda bilmiyorum yaa her ay giderek folikul saydiriykrumDoktorumda öyle diyor amh önemli değil ultrasondaki görüntü diyor ama ben ya menapoza girersem diye korkuyorum.
Ocakta rahim filmi çekildim doktorum 3 ay dinlenme verdi sonra aşılama yapacak sanırım.
Bende bu arada tüp bebek merkezleriyle görüştüm onlara göre tüp bebekten başka şansım yok çünkü onlar hormonlarla ultraon görüntüsüne bakmadı bile amh ye göre hareket ediyorlar.
Kısacası kafam çok karışık
Canım ben açıkcası amh ye inanmıyorum doğruluğu tam kanıtlanmamış bir test çoğu doktor amh yı önemsemiyor.cnm b3nimde ilk gittigim ay amh dusuktu folikul sayimda dusuktu o ay sonraki 2 ayda artti sayim bende ocakta cekildim hsg doktorum 3 ay bekle demisti gecen ay gittim folikul sayim 8 olmustu doktorum artik bi 3 ay daha vekliycez dedi beklemek ne kadar dogru onuda bilmiyorum yaa her ay giderek folikul saydiriykrum
cnm venimde gittigim ay 3 birinde 2 birindeydi 2 aydir hayit tohumu cayi iciyorum ve snraki ay gittifimde 7 bu ayda 8 olmustu folikul sayimSlm kızlar benimde fsh 8
Lh 6
E2 50
Sagda 3 solda 3 antral folikül
Amh 0.25
Şansım yokmu tek çare tüp bebekmi
Bende o kür leri uyguluyorum aylardır hemde canım faydasını gördüm çok şükür inşallah guzel de sonuç alırım . Bizlerin biraz daha guclu olup savaşması lazim sanırım inşallah herşey güzel olacak hemde çok güzelAmin cnm inş.
Ben ibrahim saraçoğlunun amh düiüklüğü için kürünü yapıyom saraçoğlu özellikle genç yaşta amh ye hiç inanmıyor ve yükseltmenin mümkün olduğunu söylüyor sende dene canım
aynen cnm benim doktorumda oyle dedi yasin genc bu degere bakarak kendi kendine ahh ahh vah vah deme dedi her ay degisebilir dedi ama benimde 17 aydir gelen giden yok gerci benim ilk doktorum bunu soylemedigi icin bana bir 6 ay kaybettirdiCanım ben açıkcası amh ye inanmıyorum doğruluğu tam kanıtlanmamış bir test çoğu doktor amh yı önemsemiyor.
Yumurta sayımız bence strese göre değişiyor ve daha önce amh sı düşük çıkıp tüp yaptırıp sonra kendiliğinden hamile kalan çok kişi var ve hala menapoz degiller
Canım eminim sende ilişkiye girerken strese girip yumurtlama günlerini takip ediyorsun ve bu bizi strese sokuyor stres varken bebekte olmuyor benım doktorum stresi bir bıraksan kalacaksın diyor ama diğerleri öyle korkutuyorki.a
aynen cnm benim doktorumda oyle dedi yasin genc bu degere bakarak kendi kendine ahh ahh vah vah deme dedi her ay degisebilir dedi ama benimde 17 aydir gelen giden yok gerci benim ilk doktorum bunu soylemedigi icin bana bir 6 ay kaybettirdi
aynenn cnm bende bu ay onu dusundum herseyi bu kadar cok bildigimiz icin oluyor bunlar gebelik oncesi doktora git ufak birsey ciksa kafamizda buyutup vucudu strese sokuyoruz yaa bi rahat bakalim kendimizi soyle dusunun vucudumuz hamile kalabilmek icin herseye sahip saglikliyiz ve hamile kalabiliriz rabbimin yaratici yaratma gucune inanmaliyiz ben her gun kendime bu olumlamayi yapip hamile oldugumu dusunuyorum :)Kızlar bizim için önemli olan yumurta sayımız oda var allaha şükür önceden kim amh yaptırıyodu biz bunları düşünmekten gebe kalamıypruz ve şuan amh testi yaptıranları yüzde 80 düşük herkesmi erken menapoz
Tüp bebebkte ters etki olabilir canım sen tedavini gör. Herkesin her ay yumurtası çatlıyor cnm ve kalitesiz olmasa bile her ay gebe kalma şansımız yüzde 25Ben simdi tup bebek tedavim devam ederken sizce kurleride uygulayayimmi ikisi birlikte yaptinizmi sizde igne ve kur yumurtalarim tavan yaparmi
Bu arada benimde yumurtam heray buyuyor ve catliyor demekki kalitesiz
aynen cnm yaaa bu ay tamamen biraktim kendimi artik esim bile birlikte olmak istemiyorum butun gun yoruluyor zaten bide eve gelince hadi hadi bugun yumurtlama gunu bugun iste gunumuz bilmem ne adamda strese giriyor bu ay hic takmadim yumurtlama gununu onun cani ne zaman isterse oyle birlikte olduk hayirlisi bakalimCanım eminim sende ilişkiye girerken strese girip yumurtlama günlerini takip ediyorsun ve bu bizi strese sokuyor stres varken bebekte olmuyor benım doktorum stresi bir bıraksan kalacaksın diyor ama diğerleri öyle korkutuyorki.
Ve onlara göre benim ilk kızım mucize ama o zaman ben yumurtlama gününü bile bilmiyordum
Aynen cnm daha bugün okudum burda bayanım amh 0.1 kadın 5 tüp deniyor doktor artık olmayacak boşa zaman ve para harcama diyor kadın 2 ay sonra hamile herşey beyinde bitiyor 5tüp olmur sonra imkansız dendiği halde gebeaynenn cnm bende bu ay onu dusundum herseyi bu kadar cok bildigimiz icin oluyor bunlar gebelik oncesi doktora git ufak birsey ciksa kafamizda buyutup vucudu strese sokuyoruz yaa bi rahat bakalim kendimizi soyle dusunun vucudumuz hamile kalabilmek icin herseye sahip saglikliyiz ve hamile kalabiliriz rabbimin yaratici yaratma gucune inanmaliyiz ben her gun kendime bu olumlamayi yapip hamile oldugumu dusunuyorum :)
evet yaa rabbim insaallah tez vakitte bizede nasip etsin cnmAynen cnm daha bugün okudum burda bayanım amh 0.1 kadın 5 tüp deniyor doktor artık olmayacak boşa zaman ve para harcama diyor kadın 2 ay sonra hamile herşey beyinde bitiyor 5tüp olmur sonra imkansız dendiği halde gebe
Aynen cnm bizdede aynı her ay yumurtlama günleri zoraki ilişki bebek gelirmi kızımda hiç aklıöda yoktu ne uzandım ne yattım hemen duşumu aldım şimdi sabaha kadar yatıyorum yine yokaynen cnm yaaa bu ay tamamen biraktim kendimi artik esim bile birlikte olmak istemiyorum butun gun yoruluyor zaten bide eve gelince hadi hadi bugun yumurtlama gunu bugun iste gunumuz bilmem ne adamda strese giriyor bu ay hic takmadim yumurtlama gununu onun cani ne zaman isterse oyle birlikte olduk hayirlisi bakalim
ayyy evet bide orasi var yaaa olayi beyinde bitirsek iste bitiremiyrz nedense nasil yapicaz ogrensekAynen cnm bizdede aynı her ay yumurtlama günleri zoraki ilişki bebek gelirmi kızımda hiç aklıöda yoktu ne uzandım ne yattım hemen duşumu aldım şimdi sabaha kadar yatıyorum yine yok
Daha zamanı var cnm demeki rabbimin verdiğinde 1 hayır vermediğinde 1000 hayır varmış.ayyy evet bide orasi var yaaa olayi beyinde bitirsek iste bitiremiyrz nedense nasil yapicaz ogrensek
Hakkında hayırlı olsun cnm ben tüp bebeğe cesaret edemiyorum içimde bir umut bekliyorum inşallah yarınlar daha güzel olacakOzaman napiyoruz moralleri yuksek tutup guzel gunleri bekkyoruz bende yarin hastane maceralarimi anlatirim sizlere bismillah diyip basliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?