hakkinda hYirlisi olsun cnm insaallahOzaman napiyoruz moralleri yuksek tutup guzel gunleri bekkyoruz bende yarin hastane maceralarimi anlatirim sizlere bismillah diyip basliyoruz
sen ne kadardir istyrsun cnm bende tup bebege cesaret edemiyorum yAHakkında hayırlı olsun cnm ben tüp bebeğe cesaret edemiyorum içimde bir umut bekliyorum inşallah yarınlar daha güzel olacak
Ben 6 ay falan oldu cnm ondan önce korunuyordum hormon yüklü vücudum 5 sene korundum yani.sen ne kadardir istyrsun cnm bende tup bebege cesaret edemiyorum yA
anlafim cnm benim 16 ay oldu ama ben ne klomen kullandim ne catlatma ignesi nede baska birsey yaaa acaba gec mi kaliyorum tedavi icinBen 6 ay falan oldu cnm ondan önce korunuyordum hormon yüklü vücudum 5 sene korundum yani.
Birden amh ile tanışınca herşey hızlı gelişti rahim filmi klomen sperm testleri ama eşimin ileri hız yüzde 5 hareketsiz yüzde 80 ilk onu tedaviye çalışıyoruz
Bence rahim filmi çektirmediysen mutlaka çektir sonra klomenle 3 ay takip yapıyorlar oda olmazsa iğnelerle aşılama en son tüp bebek.anlafim cnm benim 16 ay oldu ama ben ne klomen kullandim ne catlatma ignesi nede baska birsey yaaa acaba gec mi kaliyorum tedavi icin
hsg normal cnm esimin testleride normal amh 0.34 cnm bide tsh 4.6 diydi buay 3 e dusurdum ama ilac kullaniyorum baska birseyim yok yasimda 25 henuzBence rahim filmi çektirmediysen mutlaka çektir sonra klomenle 3 ay takip yapıyorlar oda olmazsa iğnelerle aşılama en son tüp bebek.
Senin amh kaçtı cnm eşinin testi normalmi hepsi çok önemli
Ben yapmıştım inanılmaz bi fayda görmüştüm önceki denemelerinde yumurta sayısı bi kaç tane artıyor ama önemli olanı kaliteli olmuştu benim nerdeyse hepsi 1. Kalite olmuştu toplamanın. Bal tarçın çörek otu kür ü ve arı sutu kullandım yanında kuru incir yiyordum bide hurma . Inan bana doktorum bile çok şaşırmıştı buna öyle kaliteli çıkmıştı yumurtalarBen simdi tup bebek tedavim devam ederken sizce kurleride uygulayayimmi ikisi birlikte yaptinizmi sizde igne ve kur yumurtalarim tavan yaparmi
Bu arada benimde yumurtam heray buyuyor ve catliyor demekki kalitesiz
Peki cnm doktorun tsh yüksekken yumurtanın baskılandığını söyledimi çünkü bildiğim kadarıyla tsh yülsekken gebelik gerçekleşmiyorhsg normal cnm esimin testleride normal amh 0.34 cnm bide tsh 4.6 diydi buay 3 e dusurdum ama ilac kullaniyorum baska birseyim yok yasimda 25 henuz
Arı sütünü safmı kullandın cnm bende bal tarçın yapıyorum günde 3 hurma ceviz fıstık tüketiyorumBen yapmıştım inanılmaz bi fayda görmüştüm önceki denemelerinde yumurta sayısı bi kaç tane artıyor ama önemli olanı kaliteli olmuştu benim nerdeyse hepsi 1. Kalite olmuştu toplamanın. Bal tarçın çörek otu kür ü ve arı sutu kullandım yanında kuru incir yiyordum bide hurma . Inan bana doktorum bile çok şaşırmıştı buna öyle kaliteli çıkmıştı yumurtalar
Amh 0.33 de benimki. Geçen sene bende bekledim 6 ay ama gebelik olmadı keşke beklemeseydim şimdi fsh im yükselmiş zaman bizim aleyhimize işliyor bence takipte kal doktorunla sürekli ve iyi bir doktor bul derimhsg normal cnm esimin testleride normal amh 0.34 cnm bide tsh 4.6 diydi buay 3 e dusurdum ama ilac kullaniyorum baska birseyim yok yasimda 25 henuz
evet cnm soyledi iste dusunce artik gebelik bekleyebiliri dedi bilemiyorum yaa kafam cok karisikPeki cnm doktorun tsh yüksekken yumurtanın baskılandığını söyledimi çünkü bildiğim kadarıyla tsh yülsekken gebelik gerçekleşmiyor
Arı şutu bal polen karışımı yiyorum şaban akşam birer kaşık . Eczaneden alıyorum bal parmak in başka güzel bulamadım bi çok markayı yedim ama şimdilik bence en iyisi balparmak karışımı olan. İncir kür ü yapma bal tarcinla aynı anda yapılmıyor onun yerine kuru inciri yeniyor bide hurma ve ceviz çok faydalı canım. Kalite için ozellijleArı sütünü safmı kullandın cnm bende bal tarçın yapıyorum günde 3 hurma ceviz fıstık tüketiyorum
Bu ay soğan kürü yapıyorum cnm öbür ay aslan pençesi diğer ayda incir diyo saraçoğlu elimden geleni yapıyorum bakalım.Arı şutu bal polen karışımı yiyorum şaban akşam birer kaşık . Eczaneden alıyorum bal parmak in başka güzel bulamadım bi çok markayı yedim ama şimdilik bence en iyisi balparmak karışımı olan. İncir kür ü yapma bal tarcinla aynı anda yapılmıyor onun yerine kuru inciri yeniyor bide hurma ve ceviz çok faydalı canım. Kalite için ozellijle
Doktorunla takipte kal cnm düşürmeye çalışevet cnm soyledi iste dusunce artik gebelik bekleyebiliri dedi bilemiyorum yaa kafam cok karisik
oyle yapiyorum cnm sagolDoktorunla takipte kal cnm düşürmeye çalış
Nasil kullandin canim anlatsana bu arı sutunu aktardanmi aldin ben incir kullanamiyorum maalesef cunku incir yiyince sut hormonlatlrim tavan yapiorr sut hormonlari duzeltelim derken benim fsh yukseldi sonrada iste kendimi zeynep kamil infertilite bolumunde buldum. Dr amh degerimi gorunce direk tup bebek evraklarini tamamla gel dedi benim maceram boyle basladiBen yapmıştım inanılmaz bi fayda görmüştüm önceki denemelerinde yumurta sayısı bi kaç tane artıyor ama önemli olanı kaliteli olmuştu benim nerdeyse hepsi 1. Kalite olmuştu toplamanın. Bal tarçın çörek otu kür ü ve arı sutu kullandım yanında kuru incir yiyordum bide hurma . Inan bana doktorum bile çok şaşırmıştı buna öyle kaliteli çıkmıştı yumurtalar
Sonucta rezerv az tamam ama yumrtluyoruz bencede sadece kalite ile ilgili olabilirKızlar yabancı sitelerden birkaç araştırma yaptım yabancılar amhsi düşük olanları tüp bebek tedavisine almıyor ama onlara
Q 10 larginin multivitamin
Bolsu
Egzersiz
Somon
Arı sütü verip 3 ay tedavi etmeyi öneriyolar
Çünkü onlara göre amh tüp bebek için önemli ama kendiliğinden gebe kalmaya engel değil çünkü tüp bebekte çok yumurta spontan gebelikte tek ve kaliteli yumurta gerkli
Ayrıca amh nin doğruluğu tartşmalı yakında yeni bir test gelişecekmiş
Aynen cnm kaliteyi artırmk önemli arı sütüne çok önem vermişler tüp bebeğe bile başlamdan önce 3 ay arı sütü takviyesi vermişler ve gebeliği 3.5 kat artırdığı saptanmışSonucta rezerv az tamam ama yumrtluyoruz bencede sadece kalite ile ilgili olabilir
Benimde ayniydi canim hic uzulme tup bebek yaptik bizde 14 yumurta aldilar cok sukur olmaz diye bisey yok Allah ol derseAmh sonucumu öğrendim maalesef 0,1 çıktı tüp bebek şansım bile az. moralim öyle bozukki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?