• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh dusuklugu ve yumurtq kalitesi

lov3y

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
817
1.081
43
31
Kizlar size birsey sorcam amh dusuklugu yumurtq kalitesi icin icip memnun kqldiginiz vitamin yada desyekleyici ek birsey vatsa bana yazarmisiniz

Amh düşüklüğü için yapacak bişi yok biliyorsunuz ki amh genetik bir durum ve değişmez. Fakat var olan yumurtanızın kalitesi için omega3 takvitesi Ovulex takviye tavsiye ederim.

Kizlar size birsey sorcam amh dusuklugu yumurtq kalitesi icin icip memnun kqldiginiz vitamin yada desyekleyici ek birsey vatsa bana yazarmisiniz
Canım merabalar ben 6 yıllık evliyim evliligimin ilk 3 yılında amh değerim 2.42 di.sonradan 1.6 ya düştü bu değer çok tedaviler gördüm ama hiçbir şekilde kucağıma alamadım düşükle sonuçlandi bana komşum rahmime sülük yaptirmami önerdi rahmini yeniler faydasını görürsün dedi ben ilk başta inanmadım bu değer düştüğü zaman yükselmez dediler ama yaptırdım sülük tedavisini 2 ay sonra ozellikle kadin doğuma gidip kan verdim amh değerime bayılmasıni istedim benim değerim 2 ay sonra 2.14 e çıkmış geri

Canım merabalar ben 6 yıllık evliyim evliligimin ilk 3 yılında amh değerim 2.42 di.sonradan 1.6 ya düştü bu değer çok tedaviler gördüm ama hiçbir şekilde kucağıma alamadım düşükle sonuçlandi bana komşum rahmime sülük yaptirmami önerdi rahmini yeniler faydasını görürsün dedi ben ilk başta inanmadım bu değer düştüğü zaman yükselmez dediler ama yaptırdım sülük tedavisini 2 ay sonra ozellikle kadin doğuma gidip kan verdim amh değerime bayılmasıni istedim benim değerim 2 ay sonra 2.14 e çıkmış geri
KAsik bolgesinemi yapiyolar sulugu rahim derken insan korkuyor bir kac kisiden dqha duydumda

KAsik bolgesinemi yapiyolar sulugu rahim derken insan korkuyor bir kac kisiden dqha duydumda
Hayır alt taraftan yapılıyor bende çok korkuyordum ama hiç acı bile olmadı gıdıklanma oluyor ben 7 tane yaptırdım

Benimki 0.0152 den 0.143 e yükselmişti Amway in doublex ve omega sini kullandim

Benimki 0.0152 den 0.143 e yükselmişti Amway in doublex ve omega sini kullandim
Bwnim d vitamini 5 cikti bunun icin d vitamini cinko ve omega 3 balik yag kullaniyorum 0.64 du en son 1.39 cikti ama bu yukselme devamlimi bilmiyorum onun icin sizede sorum ddm

Back
X