Amh düşüklüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mlky
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mlky

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
22
10
18
36
Merhaba,
Amh değerim 0,40 diğer tüm değerlerim normal çıktı tüp bebek için yönlendirildim kafam karışık amh düşük olup normal yol ile gebe kalan var mı? var ise nasıl bir yol izlediniz önerileriniz ihtiyacım var

Amh düşük ise asla vakit kaybetmeden tüp bebek tedavisine başlayın. Yani elbette normal yolla gebe kalabilirsiniz ama bence riske atmayın.

Benimde amh düşük 0.39 24 yaşındayım doktor doğal yolla gebe kalırsın ama çok uzun bir süre sonra belki dedi o yüzden tüp bebeğe başlayacağız

USG de görünen yumurta sayınız nasıl.

Benimde amh düşük 0.39 24 yaşındayım doktor doğal yolla gebe kalırsın ama çok uzun bir süre sonra belki dedi o yüzden tüp bebeğe başlayacağız
İnşallah doğal yol ile kalırız ama vakitte kaybetmek istemiyorum

7 tane sayıldı
Sayıniz kötü değil aslında ama kısmet mi diyim hiç belli olmuyor bu işler benim amh 1.30 du sayıda 9 10 civarı, 2 buçuk sene olmadi tam tüpe baslicam dediğim ay oldu.baska bi tanıdığım 0.50 civari amh ile 6 7 ayda gebe kaldi.insallh bir an önce nasibiniz sizi bulur

İnşallah isteyen herkese kolaylıkla nasip eder arkadaşım tek yumurta ile iki doğal yol ile gebe kaldı çok örnek var belki vakti saati vardır geçen hafta rahim film çektirdim sol tüpüm tıkalı açıldı belki normal yol ile kalırım diye ümit ediyorum

Tek tüp kapalı olmasida tabiki şansı düşürüyor inşallah doğal yoldan nasip olur.
Sizin adınıza çok sevindim buarada güzellikler içinde büyütün
Teşekkür ederim amin

Yaşınız kaç acaba? Benim de 1,81 çıktı.Bir buçuk sene önce 3,09 du.Bu kadar zamanda Bu denli hızlı düşmesi bana hiç normal gelmedi açıkçası.Yaşım da var tabi biraz.2 ay sonra 35 olucam.

Yaşınız kaç acaba? Benim de 1,81 çıktı.Bir buçuk sene önce 3,09 du.Bu kadar zamanda Bu denli hızlı düşmesi bana hiç normal gelmedi açıkçası.Yaşım da var tabi biraz.2 ay sonra 35 olucam.
34 yaşındayım herhangi bir ameliyat durumumuz oldu mu?

Amh 0.45le 2 yıl içinde 3 kez hamile kaldım. 2 kez düşüğüm var. 3.de sağlıklı gebelik oldu doğuma yakınım şu an. Fsh değerim çok iyiydi. Yaptığım özel bişey olmadı. Takviye beslenme hiç bi şeye dikkat etmedim açıkçası normal insanlar gibi yaşıyorum

Sağlıkla hayırlısı ile kucağınıza alın bebeğinizi
Sizin gibi doğal yol ile gebe kalanları duyunca umudum artıyor inşallah bende doğal yol ile kalırım Amh düşüklüğü dışında benimde diğer değerlerim şükür normal Allah isteyen herkese sağlık ile kolaylıkla nasip etsin

Fsh kaçtı acaba benimde Amh 0.5 civari ama FSH yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…