- 18 Temmuz 2022
- 6.412
- 10.798
- 198
5,8 çıkmış baktım şimdiFsh kaçtı acaba benimde Amh 0.5 civari ama FSH yüksek
7,93 çıktı sizinFsh kaçtı acaba benimde Amh 0.5 civari ama FSH yüksek
Valla gayet iyi5,8 çıkmış baktım şimdi
Neden fsh normal çıkıp Amh düşük çıkıyor onu da anlamadım. Sadece doktorum bana hamile kalmak için bir tane yumurta yetiyor o yüzden Amh çok önemli değil demişti. Ne kadar yapabilirsiniz bilmiyorum ama bunları görmezden gelip kafanızı rahatlattığınızda hamile kalıyorsunuzValla gayet iyi
Düzenli vitamin almaya çalışıyorum, sigara alkol yok zaten umarım olur tez zamandaNeden fsh normal çıkıp Amh düşük çıkıyor onu da anlamadım. Sadece doktorum bana hamile kalmak için bir tane yumurta yetiyor o yüzden Amh çok önemli değil demişti. Ne kadar yapabilirsiniz bilmiyorum ama bunları görmezden gelip kafanızı rahatlattığınızda hamile kalıyorsunuz
Evet çok tuhaf benim de 1,81 amh fsh 5,19 cikmks enteresanNeden fsh normal çıkıp Amh düşük çıkıyor onu da anlamadım. Sadece doktorum bana hamile kalmak için bir tane yumurta yetiyor o yüzden Amh çok önemli değil demişti. Ne kadar yapabilirsiniz bilmiyorum ama bunları görmezden gelip kafanızı rahatlattığınızda hamile kalıyorsunuz
Merhaba sizin fsh kaç acaba benimde yüksek ne zamandır hamile kalamadınız?Fsh kaçtı acaba benimde Amh 0.5 civari ama FSH yüksek
Fsh 20, 3 yıla yakındır deniyorum ama geçen sene FSH 8 civarıydıMerhaba sizin fsh kaç acaba benimde yüksek ne zamandır hamile kalamadınız?
Benim fsh sizden yüksek 34 bende 1 yıldır hamile kalamadım. Allah yardımcımız olsun amh ölçülmedi benim sizin kaç acabaFsh 20, 3 yıla yakındır deniyorum ama geçen sene FSH 8 civarıydı
Benim fsh sizden yüksek 34 bende 1 yıldır hamile kalamadım. Allah yardımcımız olsunFsh 20, 3 yıla yakındır deniyorum ama geçen sene FSH 8 civarıydı
Her hangi bişey kullaniyormusunuz ya da uuguluyormusunuzFsh 20, 3 yıla yakındır deniyorum ama geçen sene FSH 8 civarıydı
Geçen sene 0.5 tiBenim fsh sizden yüksek 34 bende 1 yıldır hamile kalamadım. Allah yardımcımız olsun amh ölçülmedi benim sizin kaç acaba
Geçen sene 0.5 ti
Bu ay aldım deneyeceğim inşallah. Siz görüyor musunuzovulasyon testi yapiyormusunuz ? Pik gorebiliyormusunuz acaba
1 senedir düşünüyoruz biz. Ama ben 2 aydır ovulasyon yapıyordum ikisinde de pik gördüm çatlama da oldu teste göre ama gebelik olmadı. Fakat benim adetim düzensiz olduğu için yanılma payı varmıdır bilemiyorum. Bence alın bu şekilde hamile kalan çok kişi var takip yapıp o günleri degerlendiripBu ay aldım deneyeceğim inşallah. Siz görüyor musunuz
Şansımı deneyeceğim bakalım. Şu an soğan kürü yapıyorum, multivitamin kullanıyorum, hergun 2_3 incir yiyorum ve önümüzdeki ay da testere dişli aslan pençesi çayına başlayacağım inşallah bakalım1 senedir düşünüyoruz biz. Ama ben 2 aydır ovulasyon yapıyordum ikisinde de pik gördüm çatlama da oldu teste göre ama gebelik olmadı. Fakat benim adetim düzensiz olduğu için yanılma payı varmıdır bilemiyorum. Bence alın bu şekilde hamile kalan çok kişi var takip yapıp o günleri degerlendirip
Inşallah nasip olur bende elimden geldiğince biseyler yapmaya çalışıyorum umarım nasip olur.Şansımı deneyeceğim bakalım. Şu an soğan kürü yapıyorum, multivitamin kullanıyorum, hergun 2_3 incir yiyorum ve önümüzdeki ay da testere dişli aslan pençesi çayına başlayacağım inşallah bakalım
Yumurta buyutmek için incir, soğan da rahîm içinInşallah nasip olur bende elimden geldiğince biseyler yapmaya çalışıyorum umarım nasip olur.
Soğan kuru ne için ? Bir de incir ne için cnm ?
O çayları bende içmeyi düşünüyorum ama kullandigim macunun içinde var diye kararsız kaldim
Teşekkür ederimYumurta buyutmek için incir, soğan da rahîm için
Merhaba fsh niz kac acaba ve yasiniz kac ? Benim amh olculmedi ama fsh yuksek dogal yoldanistiyorum doktor tüp bebek dedi.Fsh kaçtı acaba benimde Amh 0.5 civari ama FSH yüksek
Merhaba fsh niz kac acaba ve yasiniz kac ? Benim amh olculmedi ama fsh yuksek dogal yoldanistiyorum doktor tüp bebek dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?