Amh düşüklüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mlky
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neden fsh normal çıkıp Amh düşük çıkıyor onu da anlamadım. Sadece doktorum bana hamile kalmak için bir tane yumurta yetiyor o yüzden Amh çok önemli değil demişti. Ne kadar yapabilirsiniz bilmiyorum ama bunları görmezden gelip kafanızı rahatlattığınızda hamile kalıyorsunuz

Düzenli vitamin almaya çalışıyorum, sigara alkol yok zaten umarım olur tez zamanda

Evet çok tuhaf benim de 1,81 amh fsh 5,19 cikmks enteresan

Bu ay aldım deneyeceğim inşallah. Siz görüyor musunuz
1 senedir düşünüyoruz biz. Ama ben 2 aydır ovulasyon yapıyordum ikisinde de pik gördüm çatlama da oldu teste göre ama gebelik olmadı. Fakat benim adetim düzensiz olduğu için yanılma payı varmıdır bilemiyorum. Bence alın bu şekilde hamile kalan çok kişi var takip yapıp o günleri degerlendirip

Şansımı deneyeceğim bakalım. Şu an soğan kürü yapıyorum, multivitamin kullanıyorum, hergun 2_3 incir yiyorum ve önümüzdeki ay da testere dişli aslan pençesi çayına başlayacağım inşallah bakalım

Inşallah nasip olur bende elimden geldiğince biseyler yapmaya çalışıyorum umarım nasip olur.
Soğan kuru ne için ? Bir de incir ne için cnm ?

O çayları bende içmeyi düşünüyorum ama kullandigim macunun içinde var diye kararsız kaldim

Yumurta buyutmek için incir, soğan da rahîm için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…