Amh düşüklüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mlky
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende mfk nin ürünlerini almayı düşünüyorum bakalim umarım faydası olur belli yazın son defa tüp bebek denerim ama bir daha denemeyi düşünmüyorum
Ben hiç denemedim ama eşim istemiyor hem maddi hem manevi acıdan şu an 130.000 ilaçlar dahil.tutuyor bulunduğum şehirde iyi bi merkezde o da benim gibilerin tutma ihtimali yok denilecek kadar düşük. O yüzden çöpe armis gibi olcam paramı böyle de olmuyor öyle de ne yapsam bilmiyorum. Eşimde istemiyor hadi bi kere yaptırdık tutmadı daha çok uzulceksin umitlenip diyor. Sonrada tutmayınca bi daha isteyeceksin ama her defasında o kadar nasıl ödeyelim diyor o da kendince haklı

Evet çok masraflı bir süreç biz tutmayanin borcunu yeni bitirdik. varımı yoğumu buna bende veremem ama mfk ile gebe kalanlar var bende bir kere denemek istiyorum.. birde instagramda NIHALIN BAHCESI diye bir sayfa var . Hayıt macunu satıyor ve gebe kalan çok kişi var siz duydunuz mu

haklısın cnm banada bi fonksiyonel tıp doktoru instagramdan bu degerlerle tüp bebek yaptırmayın paranıza yazık tutmaz dedi. Eşimde düşünmüyor zaten tüp bebek. Bizim burda ilaçlarla dahil 130.000 olmuş. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah. Mfk biliyorum evet denemek istemedim. Nihalin bahçesini de evet yazıştık hatta kendisiyle. Ama kendisi hayıt macunu satıyor ben daha önce başka sayfadan hayıt macunu aldığım için bende de ters etki yaptı bilemedim. Bi şans da oraya verilebilir aslında. Ben şu an 40 gündür bal propolis polen perga arı sütü karışımli bi bal aldım kullaniyorum düşük rezervli olanlar ve fsh değeri yüksek olanlar yumurta tembelliği vs çok etkili oluyormuş. Henüz ben adet dahi olamadim bilmiyorum. 41 gün oldu adet olamadim. 1 kavanoz daha sipariş verdi biraz evvel geldi o da bakalım 3 kullanım tavsiye ediyorlar en az. Istersen sana özelden atayım bana fayda etmeyen sana edebilir sana etmeyen bana edebilir herkesin vücudu farklı. Belki bi vesile olur

Hamile kaldımız mı

Hamile kaldımız mı

Siz kaldınız mı tavsiyeleriniz var mı? 1 senedir gidip geliyorum her ay yumurtam vardı ama hiç toplayamadılar 2 kere tedavi iptali oldu büyümedi diye 1 kere kist oldular kist operasyonu oldum 1 kere daha kist oldu 1 kere fah çok yükseldi vs derken 1 sene geçti. Artık menapoza girecem diye korkuyorum bu ay yumurta hiç yok en son ilaçla adet oldum 7 şubatta ve hiç yumurta görülmedi ondan beri. Ne yapicam şaştım kaldım kullandigim şeyler hiç fayda etmiyor dudum daha da kötüye gidiyor. Fsh 106 ya çıkmış rahîm duvarım incelmiş

0.73 le gebe kaldım

Yok malesef bende kalamadım. Yaş 43 oldu. Şubatta 2 yumurta dondurdum sadece önceden 5 taneydı tüp bebek tutmamıstı şimdi eşim denemek istemiyor. Doğal yoldan olmuyor mfk içicem işte bi ümit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…