Amh hormonu 0.1 küçük olanlar (yumurta rezervi bitmiş veya azalanlar).dertleşelimm

ben hıc ıyı degılım. gece cok agladım. esıme duygularımı uzun uzun anlattım uzuldu ama bırkac cumleden baska bırsey soylemedı ona kızdım benı anlamadıgı ıcın bana destek olmadıgı ıcın. aglayacak omuz arıyorum resmen. yoruldum guclu gorunmekten. ıcımdekı uzuntuyu saklamaktan, herkesın bebegıne hedıyeler almaktan, etrafımdakı tek cocuksuz kadın ve cıft olmaktan...... cok agladım. aglamaktan grıp olmusum sanırım.

eşlerimizde sonuçta çaresiz kalıyorlar kelimeler bazen ne kadar rahatlatıcı olsada gönlüne söz dinletemiyosun bu bi süreç bazen böyle derinlere dalıp çıkayamıyosun sonra tekrar denemeler hayat böyle devam ediyor..allah işallah emeklerimizin karşığını versin tez zamanda tüm istiyenlere..bu yolda sabır ve azim gerekiyor..amaca ulaşmak için elimizden geleni herşeyi yapalım taktir allahın..uğraşanlar mücadeleden vazgeçmeyenler hepi kazanıyorlar işallah kazananlar içinde bizde oluruz..

eşlerimizde sonuçta çaresiz kalıyorlar kelimeler bazen ne kadar rahatlatıcı olsada gönlüne söz dinletemiyosun bu bi süreç bazen böyle derinlere dalıp çıkayamıyosun sonra tekrar denemeler hayat böyle devam ediyor..allah işallah emeklerimizin karşığını versin tez zamanda tüm istiyenlere..bu yolda sabır ve azim gerekiyor..amaca ulaşmak için elimizden geleni herşeyi yapalım taktir allahın..uğraşanlar mücadeleden vazgeçmeyenler hepi kazanıyorlar işallah kazananlar içinde bizde oluruz..

ya anlıyorum da bırseyler soylesın ıstıyorum, aglayınca ne degısecek kendını uzme dısında bır cumle ya da daha fazla sayıda cumle. yarım saat konustum agladım herseyı anlattım tek ıkı cumleyı duymayı beklemıyorum.

Merhaba,

AMH değerin çok kötü değil. 1.0'in altına düştüğünde işler ciddileşiyor. FSH'ın kaç? Bence senin için ümit var:)

saol canımdoktora gösterdim sonucun yerlerde değil dedi ama problem neyse bir türlü başlatmıyor 5 adet folikül vardı bır tarafta ama diğer tarafta sadece1 tane 9 mm cok buyuk dedı dıgerlerını baskılarsa buyutmez tek onla da tedavı olmazıstedıgımızı elde edemeyız rıskeatmayalım 1ay daha ılaclara devam, bu sayılar normal mı ne kadar yumurta olur bılemıyorum, beklemedeyım eylul 22 sı adet olucam gıdıcem tekrar kontrole....

chnb arkadaşım sizin adınıza çok çok sevindim umut ışığı oldun vallahi Allahım büyüktür bende umudumu kesmiyorum mevlam bana da verecek buna inanıyor ve tevekkül ediyorum ayrıca herkeze versin yüce mevlam kimseyi evlat hasretiyle yakmasın..Rabbım bebeğini bol rızıklı hayırlı ve kaderi güzel olan bir evlat nasip eylesin..Amin

Amin canım. ben 35 yaşındayım amh mi öğrenince şok oldum normalde kolay hamile kalırdım ama düşük erken doğüum oldu... Allah herkese nasip etsin...

Merhaba, bende 35 yaşındayım ve FSH'ım 19. Şubat'tan beri tüp bebek deniyoruz ama henüz transfer aşamasına bile gelemedik:( 3 denemede sadece 1 embriyo oluştu ve onu da dondurduk.Çünkü doktorum 2 embriyo transfer etmek istiyor şansı arttırmak için. Bende her ay sadece 1 yada 2 yumurta oluşuyor ve kaliteleri çok düşük olduğu için embriyo oluşamıyor. 1 deneme daha yapıp en son çare olarak Kıbrıs'ta yumurta donasyonu ile tüp bebek denemeyi düşünüyoruz. Tabi son çare olarak.
Bende 6 aydır Biosteron kullanıyorum ama faydası oldu mu olmadı mı bilemiyorum. Amerika'da bu ilaç tüp bebek tedavisine başlamadan 1 sene önceden kullanılmaya başlıyormuş. Bende mecburen kullanıyorum. Aranızda Kıbrıs'ta donasyon ile ilgili bilgisi olan var mı?

Donasyonla ilgili kk da topik var...

saol canımdoktora gösterdim sonucun yerlerde değil dedi ama problem neyse bir türlü başlatmıyor 5 adet folikül vardı bır tarafta ama diğer tarafta sadece1 tane 9 mm cok buyuk dedı dıgerlerını baskılarsa buyutmez tek onla da tedavı olmazıstedıgımızı elde edemeyız rıskeatmayalım 1ay daha ılaclara devam, bu sayılar normal mı ne kadar yumurta olur bılemıyorum, beklemedeyım eylul 22 sı adet olucam gıdıcem tekrar kontrole....

ben de 7 yumurta oldu. 6 sı döllendi. 5 i 3. güne gitti. bizde genetik sorun var. 3. gün hücre alındı incelenmek için. 5. güne gelince embriyolarımın gelişimi durdu transfer olamadım. 2 ay sonra 0.3 amh, eşimde sperm hız düşüklüğü ile hamile kaldım...ovulasyon testi de kullanıp yumurtlamamı tespit ettim. Allah hayırlı kapılar açsın...

chnb arkadaşım sen doğum yaptınmı? erken doğum oldu diye bahsetmişsin yoksa düşükmü oldu anlamadım....

Şükür Canım şu an 26 hafta 1 günlük hamileyim 0.3 amh değeriyle bu gebelik gerçekleşti. Allah size de nasip etsin. Dr ler tüpe bile pek ümitli bakmamışlardı aslında...

Ama 2011 mayısta 8 haftalık düşüğüm, 2010 haziranda 25 haftalık erken doğumum var:((

ben hıc ıyı degılım. gece cok agladım. esıme duygularımı uzun uzun anlattım uzuldu ama bırkac cumleden baska bırsey soylemedı ona kızdım benı anlamadıgı ıcın bana destek olmadıgı ıcın. aglayacak omuz arıyorum resmen. yoruldum guclu gorunmekten. ıcımdekı uzuntuyu saklamaktan, herkesın bebegıne hedıyeler almaktan, etrafımdakı tek cocuksuz kadın ve cıft olmaktan...... cok agladım. aglamaktan grıp olmusum sanırım.

ben hediye almakta bile zorluk çekiyorum anlamıyorum pek, alıyorum hediyeleri bebeğe bi bakıyorum bebek büyük benim kıyafet küçük neyse diyorum içimden nasılsa benim bebeğim olunca ona giydiririm ve bebeğe para takıp kıyafetleri sandığıma saklıyorum ;))
o değilde bu gece arkadaşımın facede hamile resmini gördüm acayip oldum baya bi şişmiş değişik değişik hamile kıyafetlerinide giymiş bir yakışmış keretaya nasıl imrendim kıskandım anlatamam :14::14: ondan sonra ben karalar bağlamaya başladım ağladım tekrar eksikliğimi hisssettim :( inş. rabbim bizlerede sağlıklı sığatli akılllı evlatlar verir en kısa zmnda..
cnm eşler bize göre birazdaha katı oluyorlar her konuda takılma eşine bende kızınca üzülünce sen gibi eşime sararım odundur biraz:)

Arkadaşlar ben 1yıl önce bebek sahibi olmaya karar verdim çalışmalara başladığımız ay adetim gecikti, doktora gittim fsh yüksek çıktı ve bana erken menopoz dedi fakat 8. gün yamıştı testi, ondan sonra adanada prof dr cansun beye gittim ve o da hayır menopoz değil dedi , neyse böylece bir macera başladı pco dediler, kist dediler, ama adetlerim çok düzensizdi, buradan okuyup amh testini öğrendim ve <0.1 değeri çıktı, erken menopoz teşhisi onaylanmış oldu ben de bu arada bir sene kaybettim , yaşım 31 önce yıkıldım çok kötü oldum, ama mücadele etmeye son yumurtaya kadar dayanmaya karar verdim, doktor ilaç verdi kist için ve bir dahaki ay tüp bebek tedavisine başlıyacam,herşey yolunda olursa ,Allah nasip ederse tabii.
Doktorum kesinlikle olmaz demedi, ihtimal düşük dedi, donasyondan filan bahsetmedi zaten büyük konuşmayım düşünmüyorum öle bi seçenek.
Gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum sonuçta Allah ne derse o olur bunu biliyorum. Size tavsiyem hayıt otunu mutlaka için çünkü ben hayıt içmeye başlayınca 32 olan fsh 1 ay da 7.5 'e düştü. Gerçekten çok etkili bu ay 3. aym olcak hayıtla inşallah fsh düşük olur ve tüp bebek deneyebilirim. Umarım bu bebiş arzusu hiçbirimizin içinde kalmaz

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 1yıl önce bebek sahibi olmaya karar verdim çalışmalara başladığımız ay adetim gecikti, doktora gittim fsh yüksek çıktı ve bana erken menopoz dedi fakat 8. gün yamıştı testi, ondan sonra adanada prof dr cansun beye gittim ve o da hayır menopoz değil dedi , neyse böylece bir macera başladı pco dediler, kist dediler, ama adetlerim çok düzensizdi, buradan okuyup amh testini öğrendim ve <0.1 değeri çıktı, erken menopoz teşhisi onaylanmış oldu ben de bu arada bir sene kaybettim , yaşım 31 önce yıkıldım çok kötü oldum, ama mücadele etmeye son yumurtaya kadar dayanmaya karar verdim, doktor ilaç verdi kist için ve bir dahaki ay tüp bebek tedavisine başlıyacam,herşey yolunda olursa ,Allah nasip ederse tabii.
Doktorum kesinlikle olmaz demedi, ihtimal düşük dedi, donasyondan filan bahsetmedi zaten büyük konuşmayım düşünmüyorum öle bi seçenek.
Gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum sonuçta Allah ne derse o olur bunu biliyorum. Size tavsiyem hayıt otunu mutlaka için çünkü ben hayıt içmeye başlayınca 32 olan fsh 1 ay da 7.5 'e düştü. Gerçekten çok etkili bu ay 3. aym olcak hayıtla inşallah fsh düşük olur ve tüp bebek deneyebilirim. Umarım bu bebiş arzusu hiçbirimizin içinde kalmaz
slm canım bende içmek istiyorum hayıt tohumunu aldım ılık suda demledim ama içemedim afedersin kusa kasa bir hal oldum..gerçekten yararı varmı acaba hormonlar üzerine benim LH yüksek 31.20 lerde .RABBIM KİMSEYİ ANNELİK DUYGUSUNDAN MAHRUM ETMESİN..AMİN

Allah herkesin yardımcısı olsun. Bu siteye gelince yadıklarınızı okuyunca sanki bir çok kelimeyi ben yazmışım gibi geliyor. ben de 28 yaşındayım 9 yıllık evliyim 3 yıl önce dr a gittiğimde yumurta sayısı toplamda 5 ti iki tarafın. şimdi ekimde tüp bebek yaptırcam kısmetse. Allahım herkese hayırlı evlat versin inşallah. kimseyi eksik kolu kanadı kırık bırakmasın.

Allah herkesin yardımcısı olsun. Bu siteye gelince yadıklarınızı okuyunca sanki bir çok kelimeyi ben yazmışım gibi geliyor. ben de 28 yaşındayım 9 yıllık evliyim 3 yıl önce dr a gittiğimde yumurta sayısı toplamda 5 ti iki tarafın. şimdi ekimde tüp bebek yaptırcam kısmetse. Allahım herkese hayırlı evlat versin inşallah. kimseyi eksik kolu kanadı kırık bırakmasın.

canım yaşın genç olduğu için yumurta sayın azda olsa hamile kalman çok yüksek..hayırlı olsun tedavin şimdiden..allah hepimizin yüzünü güldürsün..aminn

Amin inşallah Allah isteyen herkese verir. kısmetinde olayınca genç yaşlı farketmiyor herkes için hayırlısı artık..

canım ben şunu anlamadım.amh 0.1 den küçük ve doktor sana olmaz demedimi.benim ankarada gitdiğim doktorlar çoook zor.bu amh ile imkansız diyorlar.menepoz başlangıcı diyorlar.ve nerdeyse 1 yıla yakındır biesteron kullanıyorum.bu fsh düştü ama amh hiç değişmedi.ve fsh düşüşleride yalancı dedi çogu doktor.canım sendeki gelişmeleri çok merak ediyorumm

papatya1010 arkadaşım sen kaç yaşındasın ne sorunun var?benim yaşımın ileri olmasından çok düşük..Allah büyüktür

benımde amh testim yaşıma göre çook düşük çıktı.Dr menapoza girip öylede gelebilirdin dedi ama su anda
tedavi görüyorum .Allahtan umut kesilmez.Bütün değerlerim normale donüyor yavaş yavaş .Bencede başke dr da gıt.

Merhaba,

AMH değerinin yükselmesi tedavilerle mümkün mü? Doktorlar bana mümkün olmadığını söylemişlerdi. Beslenme tarzını değiştirmek tarzı bir tedavi sürecinde misiniz?

tıbba göre değişmiyor evet ama hepimiz umut edip kendi çapımızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.. MUCİZELER ALLAHTAN ..O OL DERSE OLUR

6 yıllık evliyim arkadaşlar son 1 senedir düzenli gidiyorum doktora pco dedi başka bi sorun yok dedi klomenle hamile kaldım boş gebelik oldu 3 ay sonra ise bir dış gebelik ve sol tüpüm alındı en sonunda ankara ya gittim doktor ultrasonla baktı yumurtalıklar iyi görünmüyo dedi amh istedi sonuc 0,02 yıllarca boşa kürek çekmişim çektiğim acılardan bozulan psikolojimden geçtim belkide bu yüzden anne olma şansımı kaybettim doktoruma ulaşamadım hala çok korkuyorum buna nasıl dayanrım bilemiyorum

6 yıllık evliyim arkadaşlar son 1 senedir düzenli gidiyorum doktora pco dedi başka bi sorun yok dedi klomenle hamile kaldım boş gebelik oldu 3 ay sonra ise bir dış gebelik ve sol tüpüm alındı en sonunda ankara ya gittim doktor ultrasonla baktı yumurtalıklar iyi görünmüyo dedi amh istedi sonuc 0,02 yıllarca boşa kürek çekmişim çektiğim acılardan bozulan psikolojimden geçtim belkide bu yüzden anne olma şansımı kaybettim doktoruma ulaşamadım hala çok korkuyorum buna nasıl dayanrım bilemiyorum

merhaba aynı durumdayız rezerv çok az tedaviye cevap vermiyor..ama yine de allahtan umudu kesmeyelim yaratan allah işallah ol der olur..çabalamaktan baka çaremiz yokki elimizden geleni yapalım gerisi allahtan..duyduguma göre amh bile değişebiliyormuş menopoza kadar herşey bitmiş değil..bunun için uğraşan sonuç alan arkadaşlar varsa lütfen yazın..bizlerede umut olun işallah..

Back
X