- Konu Sahibi merhametli
-
Ben 4-5 ay önce yaptırdım ilk kez
Bu hormonun ne olduğunu ozamana kadar bilmiyordum
3-4 gün icinde sonucları aldım
Sonucum cok kötü çıktı yasım 30 AMH ,0,08 cikti
AMH 1 in altındaki degerler menopoz göstergesiymis
Dediklerine göre yumurtalik rezervim bitmis,erken menopoza girmisim ,tüp bebek şansım bile yokmus((
Dün doktorum sag yumurtaligimda bir adet yumurta olustugunu söyledi
Cok sevindim insaallah Sağlıklı bir bebeğim olana kadar tek tük yumurta üretirim
Bebek ısinden AMH testi sonucu vazgecmistik mecbur olarak
Ama dün 1 adet yumurtlama yapmışsınız deyince doktor tekrar icime bir umut doğdu
Özel bir hormon merkezinden randevu alıp birde orda detaylı sekilde inceleyecekler hormonlarimi
Ona göre cevap verecekler,dilerim AMH sonuclarınız iyi çıkar
Allah her isteyeni evlat sahibi yapsın insaallah,
ben 4-5 ay önce yaptırdım ilk kez
bu hormonun ne olduğunu ozamana kadar bilmiyordum
sonucum cok kötü çıktı yasım 30 amh ,0,08 cikti
amh 1 in altındaki degerler menopoz göstergesiymis
dediklerine göre yumurtalik rezervim bitmis,erken menopoza girmisim ,tüp bebek şansım bile yokmus((
dün doktorum sag yumurtaligimda bir adet yumurta olustugunu söyledi
cok sevindim insaallah sağlıklı bir bebeğim olana kadar tek tük yumurta üretirim
bebek ısinden amh testi sonucu vazgecmistik mecbur olarak
ama dün 1 adet yumurtlama yapmışsınız deyince doktor tekrar icime bir umut doğdu
özel bir hormon merkezinden randevu alıp birde orda detaylı sekilde inceleyecekler hormonlarimi
ona göre cevap verecekler,dilerim amh sonuclarınız iyi çıkar
allah her isteyeni evlat sahibi yapsın insaallah,
allah sanada en kısa zamanda evlat nasip esin,üzülme benimde tek yumurtam var yani heray tek yumurta görülüyor ona şükür zaten hepimiz tek yumurtadan olduk yeterki rabbimiz dilesin olur,benim umudum var duydugum herşeyi yapmaya çalışyorum kürler çaylar vs tabi dr da gidiyorum bakalım ne sebeb olacak.
ne güzel yanıt vermişsin çokk haklısın...bende bugün amh sonucumu aldım 0.18 yarın doktoru arayıp konuşucam galiba tüp bebek için ümidim yok(
sevgili merhamet benim bir arkadaşım var kandisi bekarken regl göremiyodu yumurtalıkları bozuktu 38 yaşında evlendi fsh 140 lrda ve yumurtalıkları büzülmüş işlev yapmıyor drlar çocugun olmaz dediler kendisi haca gitti geldigindede bi müddet sonra rahatsızlanıyor dr gittigindede gebe oldugunu ögreniyor yere yıgılmış kalmış şimdi dünyalar tatlısı bir kızı var güzeller güzeli..drlar ona mucize diyorlar bunu yaşayan benim arkadaşım duyuntu bi olay degil demek istedigim allahtan ümidimizi kesmeyecegiz..amh kaç olursa olsun allah tevafuk eder tek hücen hayat bulur inşaallah canımbenim duayla tedavilerle dvm edecegiz niye olmasın
ben 4-5 ay önce yaptırdım ilk kez
bu hormonun ne olduğunu ozamana kadar bilmiyordum
sonucum cok kötü çıktı yasım 30 amh ,0,08 cikti
amh 1 in altındaki degerler menopoz göstergesiymis
dediklerine göre yumurtalik rezervim bitmis,erken menopoza girmisim ,tüp bebek şansım bile yokmus((
dün doktorum sag yumurtaligimda bir adet yumurta olustugunu söyledi
cok sevindim insaallah sağlıklı bir bebeğim olana kadar tek tük yumurta üretirim
bebek ısinden amh testi sonucu vazgecmistik mecbur olarak
ama dün 1 adet yumurtlama yapmışsınız deyince doktor tekrar icime bir umut doğdu
özel bir hormon merkezinden randevu alıp birde orda detaylı sekilde inceleyecekler hormonlarimi
ona göre cevap verecekler,dilerim amh sonuclarınız iyi çıkar
allah her isteyeni evlat sahibi yapsın insaallah,
asell çok ama çokk etkilendim canımm...rabbim ol demiş olmuş ne mutlu o dostuna..hacca gitmedim ama dualarımı ederken gözlerimi kapayıp kabeyi hayal ediyorum..diyorumkii.rabbim orada edilen kabul olan dualardan eyle....amin...dilerim tez vakitte sende bana hamileyim dersin ve bende sevinçten uçarım ..:)rabbim ahsenul halıkıyn(rabbim yaratıcıların en güzelidir..)..aminn...öptüm canımm ..allah razı olsun
Kızlar benim amh:0,2 fsh: 18 . Bu sonuçlar tek başına bir anlam ifade etmiyor. Adetliyken ultrasona girdiğinizde 2-3 tane yumurta varsa tüp bebek başarı şansınız var. Testin sonucunu 1 haftada veridler bana. Rahim filmi çektirip tüp bebek yapacağız. % 20 de olsa şans var yani. Tek bir yumurta bile olsa gebe kalabiliyorsunuz. Amh 1 in altı olursa menepoza girmiyorsunuz. Sadece rezervlerin azaldığını gösteriyor. Eşinizd esorıun yoksa tüp bebek deneyin. Bu başlıkta açılmış bir baska forum var onu da okuyun. yumurtalık rezervi azalanlar diye başka bir forum var. onuda okuyun. Mucizelere tanık olacaksınız. Değerlere takılmayın. Sadece iyi bir dr. ve iyi bir merkez bulun derim.
inan kabul olmuş bi dua gbi geldi bana içim sevinçle doldu inşaallah en kısa zamanda ardarda saglıkla gebiş oluruz amiiiiinn .[/QUOTE..
OYY CANIMMM:))DİLERİM O SEVİNCİN ÖMÜR BOYU YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK BİR EVLATLA..EVLATLARINLA SÜRSÜN AMİN...........HEPİMİZE AMİNNNNNNNN.....
lalecim çok teşekkür canım sanada geçmiş olsun..haklısın tek yumurtada yeterli..ama doktorlara yetmiyor maalesef.....(sen kaç yaşındasın lale??tüp bebek içinde raabim yardımcın olsun amin....dediğin konuyada bakıcam cnm sağoll aeo
Allahın selamı üzerize olsun ..ben 47 yaşında 4.5 evliyim anlayacağınız geç evlendim evlat sahibi olmak için çok çaba gösterdim bir kez tüpbebek tedavisi sonuç kürtaşla sonuçlandı 2 kez doğal yolla hamile kaldım kısaca 3 kez gelişemeyen gebelik geçirdim ..en son olarakta araştırma yapmaya gittiğimde hacettepe hastesinde prf.dr bana amh hormonu testi yaptırdı test sonucu > 0,1 yani çok düşük yumurtaların bitmiş çocuğun olmaz menopaza girmişsin dedi haliyle çok üzüldüm benim yaşımın ileri olmasından kaynaklanıyor dr. Lara göre şimdide artık hiçten bitmiş ama ben yüce allahıma güveniyorum allah ol derse olur geçte olsa o duyguları bana yaşatacağına yürekten inanıyorum. Sizleri inanmanıza tavsiye ediyorum inanmak başarmanın yarısıdır saygılar........
s.a canım benim yaa senin benden yaşın çok çok küçükmüş senin sorunun ne hadi benim yaştan kaynaklanıyorda. Ne diyor DR.lar Yüce Allahım daha iyisini bilir bol bol dua edeceğiz ..öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?