amh testi düşük çıkıp tüp bebek yaptıranlararkadaşlar

merhabalar sadece şimdi yazmak için giriş yaptım 1 yıldan beri bebek istiyoruz. doktora gidiyoruz amh 0,01 fsh 16 hep böyle 3 doktora gittim.3 ü de imkansız belki tüp bebek bile zor olabilir menepoz olasılığı çok fazla dediler kan değerlerine göre evet öyle resmen menepoz aşamasındayım. tamamen bıraktık bebek istemeyi dün doktora gittik doktor 6 hafta hamile olduğumu söyledi hemde doktorlarımın ikisine de gittim dün ikiside şok oldu. Arkadaşlar görüyorsunuz amh fsh bunlar demek ki çok önemli değil RABBİM takdir ettiyse hepsi boş. onun için strese girmeyin. Sadece dua. RABBİM herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, tek dileğimiz bu.

merhabalar sadece şimdi yazmak için giriş yaptım 1 yıldan beri bebek istiyoruz. doktora gidiyoruz amh 0,01 fsh 16 hep böyle 3 doktora gittim.3 ü de imkansız belki tüp bebek bile zor olabilir menepoz olasılığı çok fazla dediler kan değerlerine göre evet öyle resmen menepoz aşamasındayım. tamamen bıraktık bebek istemeyi dün doktora gittik doktor 6 hafta hamile olduğumu söyledi hemde doktorlarımın ikisine de gittim dün ikiside şok oldu. Arkadaşlar görüyorsunuz amh fsh bunlar demek ki çok önemli değil RABBİM takdir ettiyse hepsi boş. onun için strese girmeyin. Sadece dua. RABBİM herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin, tek dileğimiz bu.
Umut oldunuz bize burda Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin cok cok sevindim bize de dua edin olur mu hepimizin kavusalim meleklerimize

Rabbim büyük dilesin yeterki

Kadin doktotorum amh hormonunun degismeyecegini söylemisti
Sadece adetten birkac gun sonra yapilmali amh testi bildigim kadariyla
%1ihtimal vermisti amh duzelmesi cocuk sahibi olmam icin
psikolojik durum etkiliyor sanirim
endrokilinikum ozel hormon kliniginde ozel inceleme yaptirdim
endrokilinikum doktotum 0,08 lik sonucumu gorunce degerlr cok kotu
herseye hazirlikli olun bazen tipta yanilmalar olabiliyor iyide gelebilir kotude dedi
yumurtaliklarimin yumurtlamamin oldugunu soyledi amh 0,08 iken 2,0 olmus cok sükür
sadece tiroid dusuklugunden yumurtaligimin biri yavas calisiyormus
ilac ile %90 yavas calisan yumurtsliginda duzelir dedi endrokilinikum doktoru
kadinlarin yumurta sayisi daha anne karnindayken belli bir sayida oluyormus
erkekler gibi sinirsiz sayida olmuyor.maalesef
kadin doktorum hamile kalabilirsiniz yalniz sorun tiroid dusuklugu dedi

hayirlisi artik stres yapmayin internette hersey yaziyor ona mi inanacaz bunami sasiriyoruz
Ilk cikan kötü deger gecerlidir diye bana doktorum hicbirsey soylemedi
olsa soylerdi degilmi hayirlisi artik rabbim hepimizin yuzunu guldursun.
merhaba benımde amh 0.11 çıktı ve dünyam yıkıldı çocuk sahibi olmayı beklerken aslında çooook zor bir şey beklediğimi öğrendim yazdıklarınızı okudum bana da böyle şeyler olurmu acaba
merhaba benımde amh 0.11 çıktı ve dünyam yıkıldı çocuk sahibi olmayı beklerken aslında çooook zor bir şey beklediğimi öğrendim yazdıklarınızı okudum bana da böyle şeyler olurmu acaba

merhaba kimse sonucum kötü diye karalar bağlamasın Rabbim eğer isterse herşey mümkün ben bu yazıyı yazdıktan 14 ay sonra kendiliğinde sürpriz bir şekilde hamile kaldım doktorlar çabuk acele etmen şart diye kafamı şişrdikleri bir zamanda RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA EVLAT NASİP ETSİN

merhaba kimse sonucum kötü diye karalar bağlamasın Rabbim eğer isterse herşey mümkün ben bu yazıyı yazdıktan 14 ay sonra kendiliğinde sürpriz bir şekilde hamile kaldım doktorlar çabuk acele etmen şart diye kafamı şişrdikleri bir zamanda RABBİM İSTEYEN HERKESE HAYIRLISIYLA EVLAT NASİP ETSİN

Canim bu mucizevi yazilanlari okuyunca bizim gibi umitsizlere de umut oluyosunuz.benimde gecen hafta asilamam yapildi.o gunde amh degerim belli oldu.0.27 doktor zor bidahaki ay olmazsa tedaviyi degistirecez dedi.cok uzuldum esime belli etmemek icin eve gelince hep agladim.sizlerin yazdiklariyla icime umut dogdu.insallah bizim gibilerede rabbim bu mucizeyi yasamayi nasip eder.

Ayni durumdayiz canim bende tup bebege baslicam haziranda hangi ilaclari ve vitaminleri kullaniyorsun

Ayni durumdayiz canim bende tup bebege baslicam haziranda hangi ilaclari ve vitaminleri kullaniyorsun

Doktor asilama yapilacagi icin ilk olarak klomen verdi.5gun kullandim.asilama yapilmadan once rahim ince olddugu icin (7mm ) mis.12 gun kullanmam icin estrofem verdi.bide jel verdi tabi bunlari verdide asilamadan sonra bebek olursa diye ama buyuk ihtimal tutmamistir,haftaya belli olacak.ondan sonra hastalaninca hemen tup bebek tedavisine geciecek.bu arada incir kurunu yapiyom bakalim bi faydasi olacakmi.hayirlisi ins

Doktor asilama yapilacagi icin ilk olarak klomen verdi.5gun kullandim.asilama yapilmadan once rahim ince olddugu icin (7mm ) mis.12 gun kullanmam icin estrofem verdi.bide jel verdi tabi bunlari verdide asilamadan sonra bebek olursa diye ama buyuk ihtimal tutmamistir,haftaya belli olacak.ondan sonra hastalaninca hemen tup bebek tedavisine geciecek.bu arada incir kurunu yapiyom bakalim bi faydasi olacakmi.hayirlisi ins
Bende sabah akşam arı sütü bal polen karışımı içiyorum. Bakalım şifa olsun inşallah

arkadaşlar amh testini mutlaka güvenilir biryerde yaptırın şiddetle tavsiye ediyorum. ben ilk yaptırdığımda 0.28 cıktı yaşadiğim küçük ilde yaptırmıştım bu testi. fakat konyada tekrar doktora gittim ve yumurtalarıma baktı amh testini tekrar istedi ve 1.18 cıktı. yine de cok iyi değil ama tüp bebekta bile umutun az oldugu söylenirken bu sonuçla işler değişti ...

Merhaba arkadaşlar bende ayni dertteyim 26 yasinsayim biryildir deniyoruz olmiyo esimde de sikinti cikti bende bi goruneyin dedim cikolata kisti m oldugunu ogrendim ve amh sonucum da 0.39 çıktı o kadar kötüyüm ki psikolojim bozuldu resmen:(

kızlar merhaba.. gecen sene hazıran ayında duzen lab. kadıkoyde tahlıl yaptrıp maalesef hayatımın en zor dönemlerimi yaşamıştım. amh değerim 0.80 çıkmıştı ve yasım daha 28 olmasına rağmen erken menepoz dendi ve o panık halıyle ıkı kere Anadolu saglık merkezınde gebzede arka arkaya ıkı tup bebek denedım maalesef tutmadı. ocak ayında Dr Aytuğ Kolonkoya ya gıdıp tup bebek tedavısıne baslamak ıstedıgımı soyledım. ılk yaptıgı sey testı tekrarlamaktı ve tekrar yaptıgım amh testı 2.3 cıkmıstı. dusunun bırı cok dusuk dıgerı cok yuksek olan ıkı değer. Aytug beyden o kadar moral verıp yolladı kı benı sana tup falan yapmam gıt kafanı dagıt olmazsa 1 sene sonra gelırsın dedı. ama hıc bı zaman hamıle kalabılecegımı dusunmuyordum yasadıgım onca seyden sonra ve su an doğal yoldan 2 aylık hamıleyım... Rabbım ısteyen herkese versın amh degerı sonrası dunyam basıma yıkılmıstı ve cok zor gunler yasamıstık esımle beraber. benım yasadıklarım belkı sızlere umut olur dıye uzun uzun yazmak ıstedım. Allah gonlunuze gore versın dualarım sızınle..

kızlar merhaba.. gecen sene hazıran ayında duzen lab. kadıkoyde tahlıl yaptrıp maalesef hayatımın en zor dönemlerimi yaşamıştım. amh değerim 0.80 çıkmıştı ve yasım daha 28 olmasına rağmen erken menepoz dendi ve o panık halıyle ıkı kere Anadolu saglık merkezınde gebzede arka arkaya ıkı tup bebek denedım maalesef tutmadı. ocak ayında Dr Aytuğ Kolonkoya ya gıdıp tup bebek tedavısıne baslamak ıstedıgımı soyledım. ılk yaptıgı sey testı tekrarlamaktı ve tekrar yaptıgım amh testı 2.3 cıkmıstı. dusunun bırı cok dusuk dıgerı cok yuksek olan ıkı değer. Aytug beyden o kadar moral verıp yolladı kı benı sana tup falan yapmam gıt kafanı dagıt olmazsa 1 sene sonra gelırsın dedı. ama hıc bı zaman hamıle kalabılecegımı dusunmuyordum yasadıgım onca seyden sonra ve su an doğal yoldan 2 aylık hamıleyım... Rabbım ısteyen herkese versın amh degerı sonrası dunyam basıma yıkılmıstı ve cok zor gunler yasamıstık esımle beraber. benım yasadıklarım belkı sızlere umut olur dıye uzun uzun yazmak ıstedım. Allah gonlunuze gore versın dualarım sızınle..
Merhaba gözünüz aydın çok güzel umut oldun cnm çok saol.bende cok korkuyorum bu ay bidaha baltiracam bana da erken menapoz dedi dr.yumurtalikarin 36yasinda dedi hala aklıma gelince üzülüyorum Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah darısı tüm ewlat bekleyenlere inşallah

merhaba arkadaşlar 28 yaşında ve bekarım. 2 aydır adet düzensizliği yaşıyorum 2 sefer doktora gittin biri kist dedi biri yok dedi. birinde fsh değerlerim 45 leri gördü birinde 5.92, tsh 1.77 prolaktin 12,07 estrodial 112.86 ve lh 6.37. fsh değerimin normal olduğunu söyledi doktor ama estrodialdan dolayı düsük olabilir amh testi istedi oda bugün çıkmış 1.12 diyor ama referans değer 0-0.3 aralığı yazıyor. şimdi sevincem mi üzülcem mi bilemedim. yorumlarda 1.79 lar bile düşük görülüyor ama referans değerin üstünde görünüyor.

merhaba arkadaşlar 28 yaşında ve bekarım. 2 aydır adet düzensizliği yaşıyorum 2 sefer doktora gittin biri kist dedi biri yok dedi. birinde fsh değerlerim 45 leri gördü birinde 5.92, tsh 1.77 prolaktin 12,07 estrodial 112.86 ve lh 6.37. fsh değerimin normal olduğunu söyledi doktor ama estrodialdan dolayı düsük olabilir amh testi istedi oda bugün çıkmış 1.12 diyor ama referans değer 0-0.3 aralığı yazıyor. şimdi sevincem mi üzülcem mi bilemedim. yorumlarda 1.79 lar bile düşük görülüyor ama referans değerin üstünde görünüyor.
Amh değeri değişmez deselerde değişiyor zamanla heray hormonsal değişiklikler yasadıgımız için değerlerimizde her a ydeğişiyor ben bundan bir yıl önce boluda bir tıp merkezinde hormon testi yaptırdığımda cok kötü değerlerim çıkmıstı ama ardından iki ay sora devlet hastanesinde bir test daha yaptırmıstım ve herşey cok güzel çıkmıstı sen bunları düşünüp canını sıkma değişken unsurlar

Merhaba arkadaşlar, amh değerim 6 ay önce 0.98 di doktor takip edelim dedi ağustos ayında 0.72 ye düşmüştü değerim tüm bebek uzmanına yönlendirdi. Endokrin uzmanına ve 2 tane tüp bebek uzmanına gittim hepsinin yorumu yumurta dondurmalısın yönünde.
32 yaşındayım ve bekarım sizce ne yapmalıyım ? 5-6 içinde evlenme durumum var sizce bekleyeyim mi yoksa şimdiden yumurta dondurmalı mıyım ?

0,001 ile hamile kaldım doğal yol ile moralinizi bozmayın
canım moral oluyorsunuz bize, bebeğin inşallah hayırlısı ile doğmuştur.. tüp bebek denemişmiydin? hamile kaldığında yaşın kaçtı acaba ve takviye olarak ne kullandın acaba?

kızlar amh 0.5 Yumurta sayım cok az.Mayıs ayında mol gebelik geçirdim kürtaj oldum. kurtajın ardından kontrolde amh testim düşük çıktı. ocak ayında tup bebek denedik.tek bir yumurtam uygun bulundu transfer oldu ama tutmadı test negatif çıktı. bu durumda olanlar var mı neler yaşadığını paylaşımlarda bulunursa çok sevinirim.

Back
X