amh testi düşük çıkıp tüp bebek yaptıranlararkadaşlar

Merhaba arkadasim,

AMH degeri 0,2 düsük bi deger-benimki 0,9 ve daha 29 yasindayim sen kac yasindasin peki?

Nezamandir anne olmaya calisiyorsun?

Peki diger hormonlarinin degeri nasil ?? Önemli olan AMH degerinle birlikte FSH degerin önemli..FSH degerin nasil ??

Gecen sene 4 aylarda Amh 0,08 cikmisti
Tüp bebek sansi bile vermediler hicbir tedavi yapmadilar
gecen aylarda endrokilinikum hormon hastaliklari hastahanesinin kadin dogum bölümünde tekrar baktirdim

27,8 olan fsh cok sükür 5,8 olmus
Amh 0,08 iken 2,0 olmus hamdolsun

kafaniza takmayin stres yapmayin hergun cörek otu yagi yiyin bir tatli kasigi
Hayit cayi yada hapini icin 3 ay
Kendinize bogaziniza iyi bakin

gidin bir ozel endtokilinikum da tekrar hormonlarinizi òlctürün

rabbim dilerim insaallah sizinde sonuclarinizi bekledigjniz istediginiz sekilde cikarir
hepimiz insaallah en kisa zamanda anne oluruz dilerim

bol bol dua edin sabredin vardir bunda da bir hayir

Merhaba arkadasim,

perki sen adetinin kacinci gününde ölcdürdün hormon degerlerini??

AMH degerinde hangi zaman kan aldirman önemli degil fakat diger hormon degerlerinde adetin 3-5 gün arasi olmasi gerek.

Hakikatden AMH degerin normale cikmis, benim bildigim kadariyla AMH degerinin cikmasi pek nadir olur, ve o deger cikarise fazla cikmaz-seninki resmen iki mislisini gecmis..

peki ictigin hayit cayindan haric ve cörek otu yagindan haric sana doktor biseyler yazmadimi ??

yazdigin degerler gayet normal, tüp bebek ile hamile kalman sart degil aslinda?? Folüklerine baktimi doktor?? Kac tane ciktì??

Ayrica hayit cayi herzaman iyi gelmiyor.. peki sende adet düzensizligi varmiydi?? adet düzensizligi oldugu zaman hayit cayi iyi gelebiliyor -fakat adet düzensizligi olmayan kadinlarda hayit cayi iyi gelmiye biliyor..

Merhaba arkadasim,

perki sen adetinin kacinci gününde ölcdürdün hormon degerlerini??

AMH degerinde hangi zaman kan aldirman önemli degil fakat diger hormon degerlerinde adetin 3-5 gün arasi olmasi gerek.

Hakikatden AMH degerin normale cikmis, benim bildigim kadariyla AMH degerinin cikmasi pek nadir olur, ve o deger cikarise fazla cikmaz-seninki resmen iki mislisini gecmis..

peki ictigin hayit cayindan haric ve cörek otu yagindan haric sana doktor biseyler yazmadimi ??

yazdigin degerler gayet normal, tüp bebek ile hamile kalman sart degil aslinda?? Folüklerine baktimi doktor?? Kac tane ciktì??

Bana hic bir ilac tedavi uygulamadilar gerek yok dediler zar zor doktoruma yumurta gelistirici hap yazdirdim 10-12 gun kullandim oda pek fayda etmedi.

Adetim gelmemisti nerdeyse 45-50.gunde aldilar kanimi hormon testi yapti doktor
amh :0,08
Fsh:27;8 cikmis

amh fsh nedir burda ogrendim sok oldum ozel cocuk klinigi sans vermedi %1 dedi sansiniz
ancak yumurta nakli olursun oda burda yasak kibrisa yunanistana git tedavi ol yada unut dediler

psikolojim altüst oldu baska hastaliklarlada mucadele ediyorum ilac aliyor.kontrole gidiyorum surekli
burada hayit otunu duydum
Ot olarak bulamadim 3 ay hapini ictim birakmadan
1 senedir hakiki corek otu yagi iciyorum
arada yesil cay fln iciyorum

yaptiklarim sadece bunlar

kadin doktorum birde endtokilinikum ozel hormon hastahanesine git dedi
oraya gittim boyumu olctuler kilomu tartilar muayene ettiler
8-10 siringa kan aldilar

Doktor bu sonuclar kotu dedi
Amh tedavisi yok ama digerleri olsa ilacla duzelir dedi
herseye hazirlikli olun dedi

ve sonuclarim cok sukur amh 2,0 cikmis

menopoz degilsin dedi
yumurtlama var hamile kalabilirsiniz dedi
folokul denilen sey o mu bilmiyorum

sadece yumurtaligimin biri az calisiyormus
guatr az calisiyor oda yumurtaligin birini az calistitiyor etkiliyor dedi
ilac verecegiz o ilacla %90 duzelir dedi diger yumurtaligim iyiymis hamdolsun

demem o hayatta hersey olabiliyor cok dua ettim allahima cok agladim
simdi cocuk tedavisi icin randevu alacagiz
bakalim orada ne diyecekler hayirlisi insaallaah sizde mrnopozdan kurtulursunuz
insaallah hepimiz anneligi yasar tadariz

rabbim yardimciniz olsun gönlùnüze göre versin

Adet düzensizligim bir sene oncesine kadar yoktu 28 gunde bir olurdum
buyuk ameliyat gecirdim daha sonra 1 bucuk ayda 2 ayda bazende 21 gunde gelmeye basladi
agnuscastus hayit hapi aldim ictim eczaneden doktoruma gosterdim icebilirsin dedi
hergun hakiki corek otu yagi bir tatli kasigi yiyorum

Son 5-6 aydir 21-24 gunde adet oluyorum
simdi baska tup bebek klinigine gidecegiz bakalim orada ne diyecekler insaallah ùzücü bir haber almam hayirli haber alirim tedavim olumlu sonuclanir dilerim

hayirlisi arrtik.

Benim bildigimi göre yada okuduklarimi göre diyeyim, Fsh ve Ahm degeri heray farkliliklar gösterebilirmis, diger ay bir önceki aya göre düzelmis olsa bile, yinede kötü olan deger ele aliniyormus. ne kadar yükselsede azalsada bir öneminin olmadigini söylüyorlar.

bende şimdi öğrendim amh değerini 0,175 fsh da çok yüksek ama benim 5 günü ölçüldü acaba ordan farkedermi

Kadin doktotorum amh hormonunun degismeyecegini söylemisti
Sadece adetten birkac gun sonra yapilmali amh testi bildigim kadariyla
%1ihtimal vermisti amh duzelmesi cocuk sahibi olmam icin
psikolojik durum etkiliyor sanirim
endrokilinikum ozel hormon kliniginde ozel inceleme yaptirdim
endrokilinikum doktotum 0,08 lik sonucumu gorunce degerlr cok kotu
herseye hazirlikli olun bazen tipta yanilmalar olabiliyor iyide gelebilir kotude dedi
yumurtaliklarimin yumurtlamamin oldugunu soyledi amh 0,08 iken 2,0 olmus cok sükür
sadece tiroid dusuklugunden yumurtaligimin biri yavas calisiyormus
ilac ile %90 yavas calisan yumurtsliginda duzelir dedi endrokilinikum doktoru
kadinlarin yumurta sayisi daha anne karnindayken belli bir sayida oluyormus
erkekler gibi sinirsiz sayida olmuyor.maalesef
kadin doktorum hamile kalabilirsiniz yalniz sorun tiroid dusuklugu dedi

hayirlisi artik stres yapmayin internette hersey yaziyor ona mi inanacaz bunami sasiriyoruz
Ilk cikan kötü deger gecerlidir diye bana doktorum hicbirsey soylemedi
olsa soylerdi degilmi hayirlisi artik rabbim hepimizin yuzunu guldursun.

Allahın selamı üzerinize olsun arkadaşlarım miraç kandiliniz mübarek olsun bu hayırlı günde hepimizin gönlünün muradını versin yüce Allahım inşallah bizlerinde Allahın izniyle sınavımızı tamamlamış olur mutlu günlere adım atarız..bende 47 yaşındayım.4,5 yıllık evliyim geç evlendim 3 kez hamile kaldım gelişmedi düşükle sonuçtu çok tedavilerş, kürler denedim son olarakta amh testi yaptırdım <0,1 küçük çıktı dr. yumurtaların bitmiş menpoza girmişsin dedi doğal olarak yaşım gereğide normal yaş 47 olunca.. Buna rağmen Allahtan umudumu kesmiyorum hepimize duyguları yaşatması dileğiyle..AMİN hayırlı kandiller....

herkese hayırlı kandıller.bende 2yıllık evlıyım ve gecen sene tup bebek denedık.olumsuz sonuctan sonra doktor değiştirdim.ve suanki doktorum amh hormonumu ıstedı.0.1 den kucuk cıktı.5 aydır bıesteron kullanıyorum.bu ay ıcınde tekrar gıtcem.ınsallah olumlu donerım.allahım kımsenın yuvasını bebıssız bırakmasın.hepimize hayırlı evlatlar verır ınşallah.

S.a zerrin06 biesteron ilaçmı? Ne işe yapıyor içeriği neymiş .allahım herkezin hayırlı evlatlar versin..

canım biesteron dhea isimli bi ilaç kullanıyorum.benim fsh 175 lerdeydi bu ilaç satesinde 22 ye düştü geçendede 36 cıktı ama bilemiyorum artık.buda benim için bi mucize diyim.benim yumurtalık rezervim düşük. yani amh testi yaptırdım 0.1 den düşük çıktı.doktor bunu kullanalım dedi.halada 5 ay oldu kullanıyorum.işte şu önümüzdeki haftalarda eğer kendiliğimden yada kendiliğimden olmazsa ilaçla hastalanırsam tüm tahlillerim yeniden yapılacak.Allahın izniylede değerler güzel olursa inşalalh tüpe başlancak.

Gecen sene 4 aylarda Amh 0,08 cikmisti
Tüp bebek sansi bile vermediler hicbir tedavi yapmadilar
gecen aylarda endrokilinikum hormon hastaliklari hastahanesinin kadin dogum bölümünde tekrar baktirdim

27,8 olan fsh cok sükür 5,8 olmus
Amh 0,08 iken 2,0 olmus hamdolsun

kafaniza takmayin stres yapmayin hergun cörek otu yagi yiyin bir tatli kasigi
Hayit cayi yada hapini icin 3 ay
Kendinize bogaziniza iyi bakin

gidin bir ozel endtokilinikum da tekrar hormonlarinizi òlctürün

rabbim dilerim insaallah sizinde sonuclarinizi bekledigjniz istediginiz sekilde cikarir
hepimiz insaallah en kisa zamanda anne oluruz dilerim

bol bol dua edin sabredin vardir bunda da bir hayir

amh yükselebilen bir değermi ???

selam arkadaslar.aranıza yenı katıldım.bende amh ile bası dertte olanlardanım.1 sene oncesınde 0.39 cıkmıstı.doktor tup bebek yedavısıne bıle yaklasmadı.ıkı ay sonra 1.75 cıktı.1 ay oncede 0.59.doktor degızmez demıstı ama degısıyor.evet en dusuk olanı baz alıyorlarmıs.lakın amh dusuk oldugu alde cocugu olanlar varmıs.bızım dıgerlerı kadar sansımız fazla değil.ama kesın konusulmamalı.
BIR INCIR KURU VAR.SARAÇOĞLUNUN.NETTE ARASTIRIN.TRANSFER DONEMINIZI BUNA GORE AYARLAYIN.İŞE YARADIGINA BEN SAHITOLDUM.
UMIDI KAYBETMEMEK GEREK.BIR YIL ÖNCE ÖLMEK İSTEMISTIM.AMA BEN ARTIK INANIYORUM.ALLAH EN HAYIRLI ZAMANDA VERECEK.
İSTEYEN HERKES İÇİN DUACIYIM..

20 üzeri fsh ile
0.1 altı amh değeri ile hamile kalmak imkansız gibi.
çoook çoookkk büyük bir mucize kalınması.

bu değerler değişse de alınan en büyük sonuç baz alınıyor o sonucu vücut bir kez gördüyse sonuç düşse bile o yumurta bi işe yaramıyor.

Back
X