- Konu Sahibi gulunenguzeli
-
Canimya kusuruma bakma yazmissin zaten yasini dedigim gibi önemli olan fsh ve e2 dir benim hikayemde coooook uzun bizede asla evlat sahibi olmassiniz dedmislerdi benimde amh 0.3 cikmisti sukrolsun rabbime bize tam 20 yil sonra evlat verdi insallah once sizlere nasip etsin sonrada bizlerede kardes versin ins sormak istedigin soru varsa seve seve cevaplarim canim
Bende su anda moral 0 yani fsh hormonum 48 cikti bakalim bu hafta icinde doktora gidecem hayirlisi bu arda yasim 40 bizlere nasip etti in sizlerede verecek Rabbim umutlu olun ins stresten uzak durun sevgiler
maşallah canım sana rabbim bitane olsun nasip etmiş anne olabilmişsin mevlam o bitaneciğini esirgesin sana bağışlasın ne güzel bir örneksin bizlere bence 0 moral yakışmamış sana hemen sil onu sarıl yavruna moralin yükselsin sonra da kardeş versin yavruna biz bitaneye bile sahip olamadığımız için sıkıntısı stresi bitmiyor hayatımızın ama inşallah birgün bizde bitanemiz var deriz
Canim selam
Hakkini helal et ne olur kimseyi incitmek veya uzmek amacli yazmadim menepoz dediler kemik erimesi oldugu icin uzuldum tabiki saglik basta geliyor illa bevek icin degil Rabbim oncelikle sizlere hayirli salih evlatlar vesin ins bilmezyim bu stresleri 8. migro tedavimde oldu coook yiprandim Yuce mevlam insallah sizlerde cifter cifter hayirli salih evlatlar versin insallah sevgiler
sana sorularım da olacak canım: hamile kalmadan önce yaptığın bişeyler oldumu kürler falan onları da yazarmısın uygulayalım bizlerde bide bu fsh e2 falan bana niye hiç yapılmamıştır şimdi bu amh ıma göre yaparlar mı sence bunların iyi çıkması için ne yapmalı ne yemeli ne içmeliyim ki acaba sence bir önerin olur mu sen tedaviyle mi anne oldun ve öyleyse nerde yaptırdın tedavini neler uyguladılar tedavinde
Bir sor dedin bin sordum dimi))))cevaplarsan sevinirim çok moralli olmanı diliyorum görüşmek üzere
merhaba öncelikle inşallah pozitif sonuç alırsın, bende 34 yaşındayım doktorum gecen ay benden de amh istedi 0,40 çıktı sonuc,yumurta rezervim azalmış bu yüzden amh istedi doktor bugün adetim başladı ve yarın doktora gideceğim bu arada bir aydır biesteron kullanıyorum bende bakalım yarın ki muayenede göreceğiz faydası olmuşmu, doktor yumurta sayısına göre bu ay olmassa bidahaki ay başlayacak tedaviye bu arada bu benim ikinci denemem olacak, inşallah biesteronunu faydası olmuştur:)kızlar, benim de amh sonucum 0,25 çıktı 33 yaşındayım. kasım ayında bebek için tedaviye başlayalım diye gittik doktora. hemen amh istedi doktor yumurtaları biraz az gördüm dedi. sonuç düşük gelince ben şok tabii. bana tüp bebekte bile şansımın az olduğunu söyledi. adetin 2. günü gittim fsh ve e2 yaptılar fsh yüksek çıkınca (12,8) doktorum başlamak istemedi. biosteron diye bi dhea hormon ilacı verdi. aralık ayı adedin 2. günü tekrar gittim, fsh 7 olmuş çok sevindim. 6-7 tane de folikül görüldü. o akşam başladık tedaviye. 10 gün sonra çarşamba günü yumurta toplama yapıldı 5 tane, 4 tanesi döllendi ve bugün 2 taneembriyom transfer edildi. dinleniyorum şimdi.
Sakın umudunuzu yitirmeyin, benim başladığım günden beri içimde sevinç vardı, olumsuz düşünmedim, tabi sonuç önemli tutmayabilir ama başlamak da benin çok güzel birşey.
Birde VIOLA isminde bitkisel bir kapsul var aktarlardan bulabilirsin gunde iki tana sabah aksam ondan ictim tedaviye badamadan once bal tarcin corekotu karanfil iyicene karistirip sabah aksam onu yedim.
Corek otunu ezilmis olanini alirsin birer tatli kasigi koyup yersin canim bn 3 senede psikolokjik tedavi gordum coook faydsi oldu her gun iki saat yol yurudum boool boool spor yaptim nar suyu ictim inanki elimden gelen herseyi yaptigima inaniyorum.
Zehir ic deseler artik icecektim yani ne yapayim Rabbim dert verdiyse dermaninida vermisti artik 8. tedavime hazirdim doktorum gene olmassa uzulurmusun dedi tabiki uzulurum dedim olmassa gene deneyecegim dedim sen bu azimle basaracaksin dedi nasil moral oldu bana doktorumun oyle demesi bilemssin canimzaten moral coook onemli ve benim 3 yumurtam olmustu 3 de saglikliydi fakat sperm dolayisyla sirf birtanesi dollendi oda annesine SIMSIKI SARILDI sukrolsun hamdolsun hatta buradan umuda yolculugum basliyor adsinda topik acmistim daha detayli yaziyor Önce inanacaz inanmak basarinin yarisidir benim umutum herkese umut olsun insallah teyzesi avatardaki benim oglum Yuce rabbim kimsenin maddi ve manevi emeklerini bosa cikaRMASIN aminnnn
Ben resmen savastim yilmadim herdaim dualarimdasiniz insallah ALLAHIM KIMSENIN KUCAKLARINI BOS BIRAKMASIN AMINNNN
Birde VIOLA isminde bitkisel bir kapsul var aktarlardan bulabilirsin gunde iki tana sabah aksam ondan ictim tedaviye badamadan once bal tarcin corekotu karanfil iyicene karistirip sabah aksam onu yedim.
Corek otunu ezilmis olanini alirsin birer tatli kasigi koyup yersin canim bn 3 senede psikolokjik tedavi gordum coook faydsi oldu her gun iki saat yol yurudum boool boool spor yaptim nar suyu ictim inanki elimden gelen herseyi yaptigima inaniyorum.
Zehir ic deseler artik icecektim yani ne yapayim Rabbim dert verdiyse dermaninida vermisti artik 8. tedavime hazirdim doktorum gene olmassa uzulurmusun dedi tabiki uzulurum dedim olmassa gene deneyecegim dedim sen bu azimle basaracaksin dedi nasil moral oldu bana doktorumun oyle demesi bilemssin canimzaten moral coook onemli ve benim 3 yumurtam olmustu 3 de saglikliydi fakat sperm dolayisyla sirf birtanesi dollendi oda annesine SIMSIKI SARILDI sukrolsun hamdolsun hatta buradan umuda yolculugum basliyor adsinda topik acmistim daha detayli yaziyor Önce inanacaz inanmak basarinin yarisidir benim umutum herkese umut olsun insallah teyzesi avatardaki benim oglum Yuce rabbim kimsenin maddi ve manevi emeklerini bosa cikaRMASIN aminnnn
Ben resmen savastim yilmadim herdaim dualarimdasiniz insallah ALLAHIM KIMSENIN KUCAKLARINI BOS BIRAKMASIN AMINNNN
Durulifeee senndenn hayırlı haberlerini bekliyoruzz canımm..Bizi ihmall etme nolurrr..Bir liste yaparız bakarsınnn..Amh,kaç folikül,hangi ilaçlar falan diyee.Listenin ilk hamişide sen olursunn umutt olursunn rezerv azlığı çekenlere..İnş bebişlerinn sımsıkı annelerinin göbişlerindedirler..
merhaba öncelikle inşallah pozitif sonuç alırsın, bende 34 yaşındayım doktorum gecen ay benden de amh istedi 0,40 çıktı sonuc,yumurta rezervim azalmış bu yüzden amh istedi doktor bugün adetim başladı ve yarın doktora gideceğim bu arada bir aydır biesteron kullanıyorum bende bakalım yarın ki muayenede göreceğiz faydası olmuşmu, doktor yumurta sayısına göre bu ay olmassa bidahaki ay başlayacak tedaviye bu arada bu benim ikinci denemem olacak, inşallah biesteronunu faydası olmuştur:)
Canıımm, sağol güzel dileklerin için 2 gün kaldı teste bugün 10. gün sabırla beklemeye çalışıyorum.
durulife inşallah güzel haberlerini bende bekliyorum pozitif düşün pozitif olsun inşallah bizlere umut verecek bir mutlu haberde senden duyalım inşallah
Teşekkür ederim kızlar. Sakın umudunuzu yitirmeyin ilk denememde tuttu, Allahım hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu. Öpüyorum hepinizi..
merhaba arkadaşlar topiğnizi ne zamandır görüyorum ama bugün tam 31 günlük anneyim fırsat bulup da yazamadım bir türlü.. meleğim şu an yanımda uyuyor darısı tüm isteyenlere olsun..
ben 32 yaşındayım 2010 yılının ekim ayında ilk tüp denememi yaptım sorun rezerv azlığı, endometriozis ayrıca eşimin değerleri de çok kötüydü.. ilk deneme olmadı sonra amh baktırdım 0.12 çıktı.. ağlaya ağlaya doktora gösterdim ne bekliyordun ki zaten ultrasonda gözüken follikül sayısından belli bunun böyle çıkacağı dedi ama tek başına bişey ifade etmez fsh da yükekse sorun olur dedi.. şükür fsh düşüktü ama bir sürü aksilik oldu bir türlü tedaviye başlayamadık yeniden.. martta başladık 2.tedaviye kist oldu bıraktık, nisanda bir daha başladık hiiiç yumurta gelişmedi bıraktık mayısta tekrar deneyecektik çok şükür büyük Allahıma ben kendiliğimden hamile kaldım.
yarım kalan son tedavimde femara protokolü uygulandı sanırım onun da etkisi oldu, ayrıca violayı ben de kullandım günde 3 kez 2şer tablet bir kutu kullandım bir desabahları aç karna bal öğütülmüş çörek otu ve tarçını karıştırıp yedim bir tatlı kaşığı, çörekotunu kendim taze öğüttüm her sabah..
umutsuz olmayın allah size de en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
arkadaşlar ben de aşılamaya hazırlanıyorum amh sonucunu aldım ama henüz doktora gösteremedim. 4.18 sonuç acaba iyi mi? ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?