amh testi kötü çıkıp tüp bebek deneyenler

sana sorularım da olacak canım: hamile kalmadan önce yaptığın bişeyler oldumu kürler falan onları da yazarmısın uygulayalım bizlerde bide bu fsh e2 falan bana niye hiç yapılmamıştır şimdi bu amh ıma göre yaparlar mı sence bunların iyi çıkması için ne yapmalı ne yemeli ne içmeliyim ki acaba sence bir önerin olur mu sen tedaviyle mi anne oldun ve öyleyse nerde yaptırdın tedavini neler uyguladılar tedavinde
Bir sor dedin bin sordum dimi ))))cevaplarsan sevinirim çok moralli olmanı diliyorum görüşmek üzere

Canim selam
Hakkini helal et ne olur kimseyi incitmek veya uzmek amacli yazmadim menepoz dediler kemik erimesi oldugu icin uzuldum tabiki saglik basta geliyor illa bevek icin degil Rabbim oncelikle sizlere hayirli salih evlatlar vesin ins bilmezyim bu stresleri 8. migro tedavimde oldu coook yiprandim Yuce mevlam insallah sizlerde cifter cifter hayirli salih evlatlar versin insallah sevgiler

canım helal olsun kesinlikle üzülmedim bilakis uğraşıp anne olabilmişsin emeklerin karşılanmış buna ben çok sevindim fsh ın üzücü tabii ama rabbim onun da şifasını versin ama hiç evladın olmadan bunu yazsaydın çok daha fazla üzülürdüm bu test hakkında hiç bilgim yok ama şimdi tüm gücünle savaşır iyileştirirsin kendini inşallah

Evet zaten kurlerle oldu Tabiki verici olan RAbbim yeterki ol desin aninda olur.Ben yurt disindayim burada 4 kez denedim benim hikayem coook uzun problem esimdeydi onceleri azo spermiydi hic canli sperm yoktu anca ameliyatla bulunuyordu oda coook az bulunuyordu zaman gectikce benimde rezervim azaldi enson tedavimde artik bosu bosuna denemeyin olmaz dediler amh 0.3 yumurta olsada ya 1 yada 2tane olur oda kaliteli olmaz dediler.
Iste benim savasim o zaman basladi turkiyeye gidecegimi tup bebekte coook ileride olduklarini soyledigimde gulerekten eger hamile kalirsan haberimiz olsun dedi dr gulerekten olacak dedim azmettim sukrettim asla isyan etmedim ALLAHIM OLÖCAKSA SUKRUNU OLMAYACASA SABRINI VER DEYIP DUA ETTIM:
vE TURKIYEDE MERKEZ ARASTIMAYA BASLADIM:Bizi kabul bile etmediler sperm yok yum yok sans%5 dediler 3 kezde turkiyede denedim ve 3. tek bir yumurtayla hamile kaldim sukur.
Normalde 8. de onda dollenme bile olmaMISTI saymiyorum bak canim ilk once sogan sonra incir kuru sonrada 3 ay hayit tohumu ictim birde bogurtlen koku kaynatip onuda ictim 15 gun

merhaba öncelikle inşallah pozitif sonuç alırsın, bende 34 yaşındayım doktorum gecen ay benden de amh istedi 0,40 çıktı sonuc,yumurta rezervim azalmış bu yüzden amh istedi doktor bugün adetim başladı ve yarın doktora gideceğim bu arada bir aydır biesteron kullanıyorum bende bakalım yarın ki muayenede göreceğiz faydası olmuşmu, doktor yumurta sayısına göre bu ay olmassa bidahaki ay başlayacak tedaviye bu arada bu benim ikinci denemem olacak, inşallah biesteronunu faydası olmuştur:)

Birde VIOLA isminde bitkisel bir kapsul var aktarlardan bulabilirsin gunde iki tana sabah aksam ondan ictim tedaviye badamadan once bal tarcin corekotu karanfil iyicene karistirip sabah aksam onu yedim.
Corek otunu ezilmis olanini alirsin birer tatli kasigi koyup yersin canim bn 3 senede psikolokjik tedavi gordum coook faydsi oldu her gun iki saat yol yurudum boool boool spor yaptim nar suyu ictim inanki elimden gelen herseyi yaptigima inaniyorum.
Zehir ic deseler artik icecektim yani ne yapayim Rabbim dert verdiyse dermaninida vermisti artik 8. tedavime hazirdim doktorum gene olmassa uzulurmusun dedi tabiki uzulurum dedim olmassa gene deneyecegim dedim sen bu azimle basaracaksin dedi nasil moral oldu bana doktorumun oyle demesi bilemssin canimzaten moral coook onemli ve benim 3 yumurtam olmustu 3 de saglikliydi fakat sperm dolayisyla sirf birtanesi dollendi oda annesine SIMSIKI SARILDI sukrolsun hamdolsun hatta buradan umuda yolculugum basliyor adsinda topik acmistim daha detayli yaziyor Önce inanacaz inanmak basarinin yarisidir benim umutum herkese umut olsun insallah teyzesi avatardaki benim oglum Yuce rabbim kimsenin maddi ve manevi emeklerini bosa cikaRMASIN aminnnn
Ben resmen savastim yilmadim herdaim dualarimdasiniz insallah ALLAHIM KIMSENIN KUCAKLARINI BOS BIRAKMASIN AMINNNN

Nil süperrsinn cnmmm..Rabbim oğluşunu sağlıkla büyütmek nasib etsinnn..Bizede en kısa zamanda mucizesini göndersin inş.

amin canım teşekkürler cevapların için maşallah bitanecik oğluşuna bayıldım allahım onu sana bağışlasın hayırlı bir ömür versin sağlıkla büyüsün inşallah bana müthiş bir umut oldun eşime anlattım senin hikayeni bak neler veriyor rabbim dedim maşallah allahım sana da şifa versin inşallah öpüyorum sevgiyle huzurla kal

Canıımm, sağol güzel dileklerin için 2 gün kaldı teste bugün 10. gün sabırla beklemeye çalışıyorum.

canım ben biosteronu hala kullanıyorum, benim fsh ilk başta yüksekti başlamamıştık tedaviye 1 ay kullandım 2. gittiğimde fsh düşmüştü, doktora sordum biosteron mu düşürdü diye kesin bilinmiyo ondan da olabilir dedi ama işe yaradığı kesin yumoşlar iyi çıktı çünkü.

maşallah maşallah maşallah durulife ne güzel bir haber vermiş oldun bana nasıl mutlu oldum bilemezsin seni tanımıyorum ama keşke tanıyıp sarılıp kutlayabilsem seni bu mübarek cuma gününde rabbime dua ediyorum allahım tamamına erdirsin inşallah hayırla kucağına al yavrunu tebrik ediyorum seni hayırlı olsun rabbim cümlemize de mucizesini nasip etsin bizlerde burdan paylaşalım mutluluğumuzu hayırlı cumalar

Teşekkür ederim kızlar. Sakın umudunuzu yitirmeyin ilk denememde tuttu, Allahım hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu. Öpüyorum hepinizi..

selam arkadaşlar bende aynı sorundan müzdaribim benim fsh 12.6 30yaşındayım kasım ayında öğrendim hemen tüp bebeğe başladım ama olmadı ALLAH emeklerimizi boşa çaıkarmasın İNŞALLAH.

Teşekkür ederim kızlar. Sakın umudunuzu yitirmeyin ilk denememde tuttu, Allahım hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu. Öpüyorum hepinizi..

Valla günlerdir seni tebrik edemedimm bir türlüüü.O kadar çok sevindimm ki anlatamam..Hatta ben genelde (kasım-aralık tüp yapacakalr topiğindeyim) oradan arkadaş bile seni okumuşş bana örnekk gösterir oldularr..İnan hepimizin umutlarını tazeledinn..Rabbim meleğini 9 ayın sonunda sağlıkla kucağına almak nasib etsin cnm..

merhaba arkadaşlar topiğnizi ne zamandır görüyorum ama bugün tam 31 günlük anneyim fırsat bulup da yazamadım bir türlü.. meleğim şu an yanımda uyuyor darısı tüm isteyenlere olsun..
ben 32 yaşındayım 2010 yılının ekim ayında ilk tüp denememi yaptım sorun rezerv azlığı, endometriozis ayrıca eşimin değerleri de çok kötüydü.. ilk deneme olmadı sonra amh baktırdım 0.12 çıktı.. ağlaya ağlaya doktora gösterdim ne bekliyordun ki zaten ultrasonda gözüken follikül sayısından belli bunun böyle çıkacağı dedi ama tek başına bişey ifade etmez fsh da yükekse sorun olur dedi.. şükür fsh düşüktü ama bir sürü aksilik oldu bir türlü tedaviye başlayamadık yeniden.. martta başladık 2.tedaviye kist oldu bıraktık, nisanda bir daha başladık hiiiç yumurta gelişmedi bıraktık mayısta tekrar deneyecektik çok şükür büyük Allahıma ben kendiliğimden hamile kaldım.
yarım kalan son tedavimde femara protokolü uygulandı sanırım onun da etkisi oldu, ayrıca violayı ben de kullandım günde 3 kez 2şer tablet bir kutu kullandım bir desabahları aç karna bal öğütülmüş çörek otu ve tarçını karıştırıp yedim bir tatlı kaşığı, çörekotunu kendim taze öğüttüm her sabah..
umutsuz olmayın allah size de en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

Ayşecimm seni diğer topiklerdende takip ederdimm.Demek bebişinn 31 günlük oldu maşallah

Valla beni anlatayım o zaman sana..Amh:0,2 Fsh:57 tek tüpüm var o da tıkalı..Erkek infertiliteside var..Daha ne sayıyimm bilemedimm..Yaniii kısacaasıı drunun tamda dediği gibi sorunlu kategorisindeyimm..ama Rabbimden ümidimi asla kesmiyorum..Bunları sıralamamın sebebii,bende arada aklına geliyimm bir dua da bana ett diyeeee...Öpüyorumm senide minik bebişinidee.Allah sağğlıkk versinn hepimize inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…