- Konu Sahibi gulunenguzeli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çok şükür bugün yumurta toplamam yapıldı3 tane yumurtam toplandı 4 yumurta denmişti ama 2 iyi 2 orta denmişti demekki 1i kötüymüş 3 toplanmış yarın öğleden sonra ara embriyonun durumuna göre ya çarşamba ya perşembe transfer olacak dendi hayırlısı artık inşallah çok sağlıklı embriyolarım olur benden dualarınızı eksik etmeyin inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun
![]()
Canım hadi hayırlı olsunnn inşş..Şimdi dua edelim bol boll..Yumoşların güzelce döllensinler ve bölünsünleer hayırlısı ilede transferin olsunn..
kızlar biraz önce konuştum yarın transfer edilecekmiş yumurtalarım ama 3 ü demi bilemiyom sekreterle konuştum şimdi iyi durumda embriyo dedi 3 ü de döllendimi dedim bilemiyorum yarın 10 da gelin söylerler dedi hayırlısı inşallah 3 ü de döllenmiştir 3 ü de kalitelidir dualarınızı bekliyorumçok heyecanlıyım galiba telaşla karışık tedirginliğim de var sanki inşallah herşey iyi olur
Allah tamamına erdirsin canımm tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin hayırlı güzel habaerlerini bekliyoruz ..Allahım hepimizie nasip etsin işallah hayırlı sağlıklı evlatlar seninde işallah bu son olur pozitif sonucu alırsın canım![]()
kızlar biraz önce konuştum yarın transfer edilecekmiş yumurtalarım ama 3 ü demi bilemiyom sekreterle konuştum şimdi iyi durumda embriyo dedi 3 ü de döllendimi dedim bilemiyorum yarın 10 da gelin söylerler dedi hayırlısı inşallah 3 ü de döllenmiştir 3 ü de kalitelidir dualarınızı bekliyorumçok heyecanlıyım galiba telaşla karışık tedirginliğim de var sanki inşallah herşey iyi olur
hadi hayirli olsun canim insallah kavusursun bebeklerine Rabbim sana ikiz bebek nasip etsin insallah
bende yarin sonucu alicam bugün kan verdim bugün transfer gününü sayarsak 9uncu gündeyim bu benim 3.denemem Rabbim kimseyi evlat sevgisiylen sinamasin Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah....
kızlar ayın 8 inde transferim gerçekleşti 2 yumurtam olmuş onları koydular zaten biliyosunuz 3yumurtam vardı kalitesini falan sormadım korktum negatif enerji olur diye olacağına inanmış durumdayım istirahatteydim yattım genelde dün itibariyle normal yaşama geçtim çünkü 5 gün istirahat dedi o da durumuma göre davranıyo galibaneyse hakkımda hayırlısı dualarınızda beni de anmanız dileğimle sonucum 18 mart dedi ben 19 martta yapacam pazara geliyo 18 i eşimle birlikte olmak istemiyom o gün kendi kendime karşılamak istiyorum sonucu inşallah ona müjde veririm ama müjde veremezsemonun yanında ölümlerden ölüm beğenirim gibi geliyor ama bunu düşünmek bile istemiym benim bebişim olacak inşallah lütfen dua edin belki birinizin aminine denk gelirim inşallah allahım hepimize yardım etsin günler ilerledikce daha heyecanlıyım biraz tedirginimde ne kadar pozitifte olsam sizde biliyosunuz ki yinede aman ters gitmesin diye bi itina her tuvalette bi kontrol oluyo haliyle insanız sonuçta benzer durumlar yaşıyoruz size anlatmaya gerek yok rabbim en zordakinden başlayarak hepimize mutlluluk yaşatsın inşallah sonucu paylaşırım hepinize sevgiler herkim dua ederse hepinizin duasına amin diyorum
![]()
Canım benimm aklımdasın inannnn..Şimdi elimde dua kitabım vardı..Dur senin için bir ismi azam duası okuyayım hemenn..Nickinle dua edicem ama olsunn..Niyet önemlii..Müjdeli haberini bekliyorum inş 19 martta o zaman..
canım başka topiklere bakarken kırmızıların gelmiş gördüm gittinmi doktora sende durumlar nasıl :116:dua edeceğim bende sana inşallah bu ay tedaviye girebileceğin en güzel yumurta verdiğin dönemin olur cok sağlıklı yumurta gelişimin bu ay olsun tedavin bu ay olsun hayırlısıyla ve sonunda mutlu haberler verelim arka arkaya bizim gibi umudunu bu zorlu sürecte yitirenlere moral olsun bizim de durumumuz herkes bizi görsün vazgeçmiş umutsuzlaşmışların umutları olalım onlara nasip oldu bize de olur desinler dört elle sarılabilsinler inşallah ben bir sene gittim geldim nasip oldu tedaviye sonunda kabul etti bu ay tamam dedi bide hamileysem zoru başarmış olucam allahtan ümidimi kesmedim kesmeyeceğim sonucumda iyi gelirse benim gibilere umut olsun diye bir bir yazacağım başıma gelenleri inşallah sende öyle olursun![]()
Canım benim evet geldi şükür kırmızılarr..Yarın fsh ve diğer hormo testleri için hastaneye gidicemm..İnş her şey iyi çıkarda başlayabilirim tedaviyee..Ben sana yazdıktan hemen sonra okudum duamıda ettim senin içinn..Sende et bana yütfeeeennn..Hayırlısı tabii ama başlamayı çok istiyorum tabii..
kızlar ayın 8 inde transferim gerçekleşti 2 yumurtam olmuş onları koydular zaten biliyosunuz 3yumurtam vardı kalitesini falan sormadım korktum negatif enerji olur diye olacağına inanmış durumdayım istirahatteydim yattım genelde dün itibariyle normal yaşama geçtim çünkü 5 gün istirahat dedi o da durumuma göre davranıyo galibaneyse hakkımda hayırlısı dualarınızda beni de anmanız dileğimle sonucum 18 mart dedi ben 19 martta yapacam pazara geliyo 18 i eşimle birlikte olmak istemiyom o gün kendi kendime karşılamak istiyorum sonucu inşallah ona müjde veririm ama müjde veremezsemonun yanında ölümlerden ölüm beğenirim gibi geliyor ama bunu düşünmek bile istemiym benim bebişim olacak inşallah lütfen dua edin belki birinizin aminine denk gelirim inşallah allahım hepimize yardım etsin günler ilerledikce daha heyecanlıyım biraz tedirginimde ne kadar pozitifte olsam sizde biliyosunuz ki yinede aman ters gitmesin diye bi itina her tuvalette bi kontrol oluyo haliyle insanız sonuçta benzer durumlar yaşıyoruz size anlatmaya gerek yok rabbim en zordakinden başlayarak hepimize mutlluluk yaşatsın inşallah sonucu paylaşırım hepinize sevgiler herkim dua ederse hepinizin duasına amin diyorum
![]()
hayırlı olsun transferin işallah allah tamamına erdirsin ..güzel hayırlı haberler verirsin işallah..nasıl gidiyor belirti varmı nelere dikkat ediyorsun ...