Yapturdim ana dha cikmadicanım test yaptınmı hadi bakalım hayırlısı
Yok cnm gayet guzel cikmis sonuc. Ins tez zamamanda hamile haberini aliriz. Bana gelirsek kasikta igne gibi batmalar mide bulantisi var. Kan verdim yarn cikicak icimden bi ses bu sefer tuttu diyo ama arada bi karnim agridi bugun bi islaklik hissediyorum lavaboya gidiyorum akinti var baska birsey yok. Ins bu ay tutar da esime bi supriz ederimmerba kızlar benımde amh sonucum 1.4 çıktı..bi hamileliğim var düşükle sonuçlanan ..bende tedrıgın oldum sımdı çokmu dusuk acaba..
bu arada ebru bende merak ettım senı
Yok cnm gayet guzel cikmis sonuc. Ins tez zamamanda hamile haberini aliriz. Bana gelirsek kasikta igne gibi batmalar mide bulantisi var. Kan verdim yarn cikicak icimden bi ses bu sefer tuttu diyo ama arada bi karnim agridi bugun bi islaklik hissediyorum lavaboya gidiyorum akinti var baska birsey yok. Ins bu ay tutar da esime bi supriz ederim
Daha onve hamile oldun muyddu yok cnm cikmadisağol cnm doktor çok ıyı degıl dedı yaşına göre bilemedim bende..cnm hamıle olduğumu öğrendiğimde bende de benzer belırtıler vardı hatta adet olcam sanıordum arada adet sancım oluyordu ıslaklık iğne batması inşallah hamilesindir cnm
Daha onve hamile oldun muyddu yok cnm cikmadi
Anladim cnm. Neden dusuk yapmistin benim belirti gebelik gibi ama cikmadiewt cnm kaldım ama ekım ayında düşük yaptım maalesef
Anladim cnm. Neden dusuk yapmistin benim belirti gebelik gibi ama cikmadi
Ya uzuluyor insan iste. Hormonlar bi dusse yaa birsey istememnedenı bellı değil cnm 3 sene üzerine hamıle kalmıstım zaten kan değerlerim yavaş artıyordu keseyı gorduk sonrada dusuk oldu cnm..hee negatıfmı cıktı bende daha cıkmadı sandım hayırlısı ınsallah üzme kendını
as cnm hoşgeldin aramıza senin sorunun nedir?arkadaşlar selam benimde 1 tüp 2 aşılama negatif. Şubat gibi tekrar tüp deneyeceğiz amh 1.66
as cnm hoşgeldin aramıza senin sorunun nedir?
Gecmis olsun cnm malesef oyle stresten de dusebiliyorCanım önceleri bende hiç sorun yoktu. Eşimin sperm sayısı azlığı, morfoloji bozukluğu vs. Bir anda paniğe kapıldık ve ne olduğunu bile anlamadan Güven Hastanesi Sedat Hoca tüp bebek yaptı. Benimle ilgili herşeyin yolunda olduğunu söyledi vs ama tutmadı. Sonrada embiriyolar kaliteli değildi dedi ve beni çok üzdü. Madem değildi koymasaydın.. Zamanla eşimin morfolojiyi düzelttik sayı çok az arttı ve 2 kez aşılama yaptık devlette. Tutamadı. Bu sırada ben yumurta rezerv yetmezliğimin olduğunu öğrendim. Amh testi yapıldı 2 ay önce 1.66 çıktı. Acil tüp bebek dedi devlet hastanesi. Sonra gitmedim hastaneye. Kafam çok karışık ve çok bunaldım ne nasıl olacak kime güveneceğim bilmiyorum
Canim amh 1.66 direk tup bebek degil ya hemen panige suruklemisler sizi.Amh 1.5 alti dusuk fertilite , 1 alti da acil tup bebek diyebiliriz.Fsh degerin nasil ?Canım önceleri bende hiç sorun yoktu. Eşimin sperm sayısı azlığı, morfoloji bozukluğu vs. Bir anda paniğe kapıldık ve ne olduğunu bile anlamadan Güven Hastanesi Sedat Hoca tüp bebek yaptı. Benimle ilgili herşeyin yolunda olduğunu söyledi vs ama tutmadı. Sonrada embiriyolar kaliteli değildi dedi ve beni çok üzdü. Madem değildi koymasaydın.. Zamanla eşimin morfolojiyi düzelttik sayı çok az arttı ve 2 kez aşılama yaptık devlette. Tutamadı. Bu sırada ben yumurta rezerv yetmezliğimin olduğunu öğrendim. Amh testi yapıldı 2 ay önce 1.66 çıktı. Acil tüp bebek dedi devlet hastanesi. Sonra gitmedim hastaneye. Kafam çok karışık ve çok bunaldım ne nasıl olacak kime güveneceğim bilmiyorum
Malesef bu doktorlar bazen yapi-ci yerine yiki-ci olabiliyorCanim amh 1.66 direk tup bebek degil ya hemen panige suruklemisler sizi.Amh 1.5 alti dusuk fertilite , 1 alti da acil tup bebek diyebiliriz.Fsh degerin nasil ?
canım okudum yorumları demeknegatif çıktı hayırlısı olsun hakkınızdanYapturdim ana dha cikmadi
Yok cnm amh univ. Hastanelerinde ucretsiz bakiliyor bi de ozel hastaneler var onlar da cok pahaliKizlar bende tedaviye basladim daha yeni doktor benden hic istemedi boyle seyler
Amh degeri saglik ocaginda bakiliyor mu
Tesekkurler canim cevabin icinYok cnm amh univ. Hastanelerinde ucretsiz bakiliyor bi de ozel hastaneler var onlar da cok pahali
Canim amh 1.66 direk tup bebek degil ya hemen panige suruklemisler sizi.Amh 1.5 alti dusuk fertilite , 1 alti da acil tup bebek diyebiliriz.Fsh degerin nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?