AMH ve tüp bebek şansı

simat81

gel artık minik meleğim
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
114
9
118
İstanbul
merhabalar, az önce AMH testinin sonucunu öğrendim, daha doktorla görüşme şansım olmadı ama ne yazıkki çok korkuyorum.
AMH değerim 0,4 çıkmış, galiba çok düşük bir değer. tüp bebek düşünüyorduk ama bu değerle başarı şansımız ne kadar acaba. tüp bebek yaptıranlar, bilgisi olanlar lütfen aydınlatın beni biraz =((

merhabalar, az önce AMH testinin sonucunu öğrendim, daha doktorla görüşme şansım olmadı ama ne yazıkki çok korkuyorum.
AMH değerim 0,4 çıkmış, galiba çok düşük bir değer. tüp bebek düşünüyorduk ama bu değerle başarı şansımız ne kadar acaba. tüp bebek yaptıranlar, bilgisi olanlar lütfen aydınlatın beni biraz =((

canım yumurta rezervin az olduğu için tüp bebek yapılacak sana.şansın tabiki var :49:

Merhaba.
Benimde amh cok düsük.0,1 :(
Doktorunla görüstün mü? Tedaviye basliyormusunuz?
Allah nerde isteyen var iclerinde bizede saglikli ve hayirli bir evlat nasip eder insallab

tüp bebek tedavisine başlayacağım canım. hakkımızda hayırlısı olsun diyelim. Allah isteyen dileyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

Merhaba kizlar.cok caresizim.umarim benimle birkaciniz deneyimini paylasir. Benim iki tüpüm de kapali. Iki hafta önce tüp bebege basladik. Fakat maalesef gecen hafta persembe yarida birkma zorunda kaldik :KK43: cok üzgünüm. Transefere bile gelemeden birakmakda cok aci. Hic yumurtam büyümemis..Yasim 28. Amh degerim düsü 0,8. FSH normal dediler. Her ay normalde yumurtlamam oluyor. Fakat neden birtane bile büyümedi anlam veremedi doktor. Ilgilenmedi bile. 1 ay sonrasina randevu verdi. Artik oraya gitmek istemiyorum :KK43:

merhaba ben 33 yasındayım 5 yıllık evliyim cocuk ıstıyoruz adetin 3 gunu vermıs oldugum amh ve hormon testlerım Fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 amh : 0,49 degerlendırebılırmısınız tesekkur ederim.

Back
X