Amniyosentez olup kötü sonuca rağmen sağlıklı doğum yapan var mı ? Bir ümide ihtiyacım var

O zaman teyzeniz cok sanslıyımıs bi mucize yasamıs umarim o mucize benimde yanimda olur
umarım ikinizinde gönlüne göre olur herşey. benim bahsettiğim 16 senelik mevzu. o zaman belkide daha net sonuç vermiyordur işlem bilemem. inşallah her şey iyi olur ikiniz içinde

Canım bir bebeğin yaşam hakkı bize bağlı olmamalı bence Rabbim hayırlısını versin sadece dua edebiliriz ölüm kararı vermek biraz bencillik olurhem down sendromlu çocuklar hasta değil sadece bir kromozom u eksik ve cok duygusal lar... benim yengeme de söylemişlerdi ama normal oldu yeğenim... dua ile kader değişir bol bol dua edin ve tevekkül

Bana amniyosentez sıvısından değil ama ense kalınlığı çok fazla çıkmıştı bebeğimin down Sendromu olabileceğini söyledi doktorum tabi ama iki hafta sonra tekrar baktığında hersey normaldi çok şükür. Bol bol dua edin gelecek Rabbim in elinde ve vereceğiniz karar da sizin imtihan nıniz

Down sendromlu bir cok cocukta kalp bobrek ve daha bi cok hastalik var benim esim ogretmen 10 yildir bu tarz ogrencileri var dusundugum asla kendim degilim ... bilsem ki sadece down sendromlu sonuna kadar gider her egitimi aldiririm ama saglik ustelik ilerleyen zmnlarda gebelikte tehlikeli hale gelebilir (

Ultrason bulgulari sadece tahmin ve riskleri soyler ve belli donemleri vardir sonrasinda normal gorunebilir adi ustunde tarama testi onlar hic bir doktor kesinlik olmayan testleri yaptirmadan senden bir karar vermeni bekleyemez ki yasal degil o testlerde kanda dna amniyosentez ve cvs

Bende inanin bir yol ariyorum perisan haldeyiz ne uyku var baska bise gunlerdir evin icindeyim Rabbim bir isik gostersin bi umut bekliyorum

hepimizin ortak kararı inanın çok doktor gezdik bana hiçbir zararı yok bebeğin rabbimin verdiği hayatı sonlandırmayı kendi vicdanımıza kabul ettiremedik sonuçta bu bir imtihan bu şekilde inancımız hepimize rabbim hayırlısını nasib etsin nşallah hepimizin evladı sağlıkla doğar kavuşuruz buralara güzel yazılar yazmay umut ediyorum herkeze örnek olacak.

Bebeğimin teşhisini öğrendiğimde ilk sorduğum'' benim hayati riskim varmı'' oldu. Hayati riskim yoktu olsaydı bebeği aldırırdım dinimizde bunu emreder zaten. Bebeği doğmadan önce öldürmekle doğduktan sonra öldürmenin hiç bir farkı olmadığının kanaatindeyim.

Amin inşallah,Allahim size güç kuvvet umut sabır versin,böyle itikatli inançlı Allaha teslim olmayı başarabilmiş insanları görünce duygulanıyorum,çok güçlüsünüz çok...

Benimde icimden hic gelmiyo islem yaptirmak sanki iyi olcak gibi hissediyorum garip umut iste

Arkadaşlar burda en iyi biz birbirimizi anlarız, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, karnımızda taşıyan bizleriz, annelik duygusuna sahip olan bizleriz, benim ilk hamileliğim ve tedaviler sonucunda 7 yıl sonra oldu, şu an çok acı çekiyorum ama rabbim sabrını veriyor, bu durum beni çok olgunlaştırdı hayata daha farklı bakar oldum Rabbime daha çok dua eder oldum.
SUU, Rabbim yardımcın olsun korkma korkuların vesvesedir, sen en doğrusunu yaptın, Ben senden güç alıyorum takdir ediyorum seni, Allahın kanununa uyana Allah elbet yardım edecektir.
Halaumutvar, Rabbim sana sabır, kolaylık ve pişman olmayacağın kararı vermeni nasib etsin.

Canım kalbini serin tut normal doğan bebeklerin dahi aniden rahatsızlıkları çıkabiliyor hiç birimizin kalp vs gibi rahatsızlanmama garantisi yok... Evet sizin için zor bir süreç çok iyi anlıyorum... Nasıl ki sağlıklı bir çocuk kaza geçirip sakat kaldığında onun yaşam hakkı elinden alınması gibi bir halkımız yok ise bunda da yoktur diye düşünüyorum rabbim gönlünüze Selamet versin inşaallah ben ve burayı okuyan arkadaşlarimız la bir dua birlikteliği oluşturalım isterseniz bebeğiniz için inşaallah hayırlı haberler alırız

Halaumutvar ben senin ve bebeğin için ve gönlü buruk burdaki anneler için çok dua edeceğim istersen yasin hatmi yapalım..Rabbim büyük mutlak sonucu sadece o bilebilir dua ile ne mucizeler oluşuyor dua nin gücüne inan güzel yürekli anne

Allah razi olsun tesekkur ederim

Haftaya cuma duası yapılmak üzere o zaman 41yasin hatmi yapalım sizin içinde çok iyi olur ben 18tane alırım.. Halaumutvar kardeşimiz için alacak olan yazarsa

Benim geri kalmış bi kuran hatmim vardı onu yetiştirmeye çalışıyorum, hatta şimdi kapattım kuranı tlf elime aldım. Ben 5 tane alabilirim ancak.

Tam

tamamen bana bırakıyor bir başka doktor ise ben almam dedi o da can kaç aylık dedi
İlla alalım demez ki zaten doktor. Ben Allahımdan umudu kesmiyorum şu ikinci sonucum bir çıksın Artık iyice rahatlayacağım çünkü umudum oydu oda biterse kabullenmekten başka bir şey yok

BENde sizden duyoruum ama yok birebir kimse ben oldum ama böyle oldu demiyor. DOwn sendromlu olma8000 /1 buldu bizi amniyosentez sonucu 100 de 100 demiyorlarki 100/99 o birrr bizi bulmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…