umarım ikinizinde gönlüne göre olur herşey. benim bahsettiğim 16 senelik mevzu. o zaman belkide daha net sonuç vermiyordur işlem bilemem. inşallah her şey iyi olur ikiniz içindeO zaman teyzeniz cok sanslıyımıs bi mucize yasamıs umarim o mucize benimde yanimda olur
umarım ikinizinde gönlüne göre olur herşey. benim bahsettiğim 16 senelik mevzu. o zaman belkide daha net sonuç vermiyordur işlem bilemem. inşallah her şey iyi olur ikiniz içinde
Canım bir bebeğin yaşam hakkı bize bağlı olmamalı bence Rabbim hayırlısını versin sadece dua edebiliriz ölüm kararı vermek biraz bencillik olurhem down sendromlu çocuklar hasta değil sadece bir kromozom u eksik ve cok duygusal lar... benim yengeme de söylemişlerdi ama normal oldu yeğenim... dua ile kader değişir bol bol dua edin ve tevekkül
Bile bile aldıgınız karar cok zor Rabbim sizi korusun sizde cok onemlısınız yanlıs anlamayın can tasıyoruz ama bizim canımızda onemli rısklerı cok fazla ben tek basıma boyle bır karar alamam eşim ailem var herkesi dusunmem gerek Allahın ıznıyle bebek yine olur Benimle beraber herkes perısan halde su an goruyorum ... Rabbim size yardım etsin yolunuza ışık olsun acınız azalsın Boyle hıkayeler var ama cok kucuk ıhtımaller bunlara guvenerek hayatı boyunca bana baglı benim yaptıgım secım yuzunden hayatını normal ınsanlardan farklı bır sekılde yasayacak belki hastanelerden hıc cıkamıcak bır cocuk dunyaya getırmek ne kadar hakkanıyetlı bılmıyorum ... hepımız ıcın hayırlısı olsun bılıorum derdi veren dermanı da verecek kendinize dikkat edin lutfen yazın buraya durumunuzu
Amin inşallah,Allahim size güç kuvvet umut sabır versin,böyle itikatli inançlı Allaha teslim olmayı başarabilmiş insanları görünce duygulanıyorum,çok güçlüsünüz çok...hepimizin ortak kararı inanın çok doktor gezdik bana hiçbir zararı yok bebeğin rabbimin verdiği hayatı sonlandırmayı kendi vicdanımıza kabul ettiremedik sonuçta bu bir imtihan bu şekilde inancımız hepimize rabbim hayırlısını nasib etsin nşallah hepimizin evladı sağlıkla doğar kavuşuruz buralara güzel yazılar yazmay umut ediyorum herkeze örnek olacak.
hepimizin ortak kararı inanın çok doktor gezdik bana hiçbir zararı yok bebeğin rabbimin verdiği hayatı sonlandırmayı kendi vicdanımıza kabul ettiremedik sonuçta bu bir imtihan bu şekilde inancımız hepimize rabbim hayırlısını nasib etsin nşallah hepimizin evladı sağlıkla doğar kavuşuruz buralara güzel yazılar yazmay umut ediyorum herkeze örnek olacak.
Canım kalbini serin tut normal doğan bebeklerin dahi aniden rahatsızlıkları çıkabiliyor hiç birimizin kalp vs gibi rahatsızlanmama garantisi yok... Evet sizin için zor bir süreç çok iyi anlıyorum... Nasıl ki sağlıklı bir çocuk kaza geçirip sakat kaldığında onun yaşam hakkı elinden alınması gibi bir halkımız yok ise bunda da yoktur diye düşünüyorum rabbim gönlünüze Selamet versin inşaallah ben ve burayı okuyan arkadaşlarimız la bir dua birlikteliği oluşturalım isterseniz bebeğiniz için inşaallah hayırlı haberler alırızDown sendromlu bir cok cocukta kalp bobrek ve daha bi cok hastalik var benim esim ogretmen 10 yildir bu tarz ogrencileri var dusundugum asla kendim degilim ... bilsem ki sadece down sendromlu sonuna kadar gider her egitimi aldiririm ama saglik ustelik ilerleyen zmnlarda gebelikte tehlikeli hale gelebilir(
Ultrason bulgulari sadece tahmin ve riskleri soyler ve belli donemleri vardir sonrasinda normal gorunebilir adi ustunde tarama testi onlar hic bir doktor kesinlik olmayan testleri yaptirmadan senden bir karar vermeni bekleyemez ki yasal degil o testlerde kanda dna amniyosentez ve cvs
Bende inanin bir yol ariyorum perisan haldeyiz ne uyku var baska bise gunlerdir evin icindeyim Rabbim bir isik gostersin bi umut bekliyorum
Allah razi olsun tesekkur ederimHalaumutvar ben senin ve bebeğin için ve gönlü buruk burdaki anneler için çok dua edeceğim istersen yasin hatmi yapalım..Rabbim büyük mutlak sonucu sadece o bilebilir dua ile ne mucizeler oluşuyor dua nin gücüne inan güzel yürekli anne
Ben de umudumu kaybetmek istemiyorum allahım yanımda inşallahbenim teyzeme demişlerdi bundan sanırım 15 sene önce kadar. amniyosentezde yüksel ihtimal down demişlerdi. turp gibi doğdu.... inşallah sonuçlarınız temiz çıkar...
tamamen bana bırakıyor bir başka doktor ise ben almam dedi o da can kaç aylık dediDoktorunuz aldirmama karariniz icin ne diyor?
İlla alalım demez ki zaten doktor. Ben Allahımdan umudu kesmiyorum şu ikinci sonucum bir çıksın Artık iyice rahatlayacağım çünkü umudum oydu oda biterse kabullenmekten başka bir şey yokTam
tamamen bana bırakıyor bir başka doktor ise ben almam dedi o da can kaç aylık dedi
BENde sizden duyoruum ama yok birebir kimse ben oldum ama böyle oldu demiyor. DOwn sendromlu olma8000 /1 buldu bizi amniyosentez sonucu 100 de 100 demiyorlarki 100/99 o birrr bizi bulmaz mırabbim şifa versin inşallah benim bebeğimede trzomi 18 teşhisi koydular yaşama şansı vermiyolar ama ben sonlandırmadım son 1 ayım kaldı ama sancılarım başlamış muhtemelen erken doğum olucak karnımda ölme riski var doğsa dahi uzun süre yaşamayacak ama ben sonlandıramadım vicdanım el vermedi buda bizim imtihanımız yaşasada rabbim alsada her ikiside imtihan inşallah bu imtihanların altından alnımızın akıyla çıkarız tek duam bu son zamanlarım olduğu için psikolojik olarak çok zor durumdayım dualarınızda benide unutmayın nolur ama sizin duumunuzda amniyosentezi sendromlu çıkıp sağlıklı evlatları olan çok kişi duydum ultrasonda belli oluyo bu durumlar zaten inşallah rabbim siizn bebeğinize sağlık versin benim hiç umut edecek birşeyim kalmadı inşallah benim yaşadığım sıkıntıları siz veya hiçkimse yaşamaz
Ne olur beni de unutmayınHaftaya cuma duası yapılmak üzere o zaman 41yasin hatmi yapalım sizin içinde çok iyi olur ben 18tane alırım.. Halaumutvar kardeşimiz için alacak olan yazarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?