Tamam canım yasin hatmi bittikten sonra tek tek isim söyleyerek dua edelim inşaallah.. Bu cihanda 100% mutlak olan hiçbirsey olamaz Rabbim in katında mutlak olan..Biz dua mızı ettikten sonra ne çıkarsa Rabbimden geldi deyip başüstünde tutmak lazım arkadaşlar... downsendromlu çocuklarmız o kadar masum duygusal ki çoğunda da sadece bir kromozom eksik başka hiçbir rahatsızlığı yok zeka seviyesi geriden geliyor ama üniversite okuyan yavrularmız var...Bu dünya misafirhané evlatlarımız bize misafir olarak geliyor nasıl olduğuna bakmadan bizim görevimiz sadece iyi ağırlamak... arapça da misafir yolcu demek hepimiz yolcuyuz bu cihanda güzel kardeşim maksat Rabbim in razi olduğu doğrultuda yaşamak ... Biz duamızı edelim gerisi tevekkülNe olur beni de unutmayın
Tam
tamamen bana bırakıyor bir başka doktor ise ben almam dedi o da can kaç aylık dedi
Tamam canım yasin hatmi bittikten sonra tek tek isim söyleyerek dua edelim inşaallah.. Bu cihanda 100% mutlak olan hiçbirsey olamaz Rabbim in katında mutlak olan..Biz dua mızı ettikten sonra ne çıkarsa Rabbimden geldi deyip başüstünde tutmak lazım arkadaşlar... downsendromlu çocuklarmız o kadar masum duygusal ki çoğunda da sadece bir kromozom eksik başka hiçbir rahatsızlığı yok zeka seviyesi geriden geliyor ama üniversite okuyan yavrularmız var...Bu dünya misafirhané evlatlarımız bize misafir olarak geliyor nasıl olduğuna bakmadan bizim görevimiz sadece iyi ağırlamak... arapça da misafir yolcu demek hepimiz yolcuyuz bu cihanda güzel kardeşim maksat Rabbim in razi olduğu doğrultuda yaşamak ... Biz duamızı edelim gerisi tevekkül
Amin inşallah,Allahim size güç kuvvet umut sabır versin,böyle itikatli inançlı Allaha teslim olmayı başarabilmiş insanları görünce duygulanıyorum,çok güçlüsünüz çok...
Benimde icimden hic gelmiyo islem yaptirmak sanki iyi olcak gibi hissediyorum garip umut iste
BENde sizden duyoruum ama yok birebir kimse ben oldum ama böyle oldu demiyor. DOwn sendromlu olma8000 /1 buldu bizi amniyosentez sonucu 100 de 100 demiyorlarki 100/99 o birrr bizi bulmaz mı
Test sonuçların ne zaman cikiyor canım inşaallah hayırlı haberlerin burdaki annelere de umut olurDoktoruna gore degisiyor alamam diyemez kimse sen karar verdikten sonra yasal olarak hakkin var cunku ...
Insallah verdigin karardan pisman olmazsin ufacik bir umutla hareket etmek istemiyorum ben kendi adima test sonuclarim ciksin bi de organ takibi yapicam sonra karar verilecek
Hikayeler var ama hikaye gercekte kimse gormedim bu testlerin sonucu kotu cikip saglikli olan ... tersini cok gordum duydum ama
duygular karisik iste vicdan aci endise Rabbim isik olsun yolumuza
Test sonuçların ne zaman cikiyor canım inşaallah hayırlı haberlerin burdaki annelere de umut olur
inşallah canım inşallah sen bu acıları yaşamazsın.
Sonuclar cikti bugun maalesef trizomi 21Test sonuçların ne zaman cikiyor canım inşaallah hayırlı haberlerin burdaki annelere de umut olur
Alıntı internettn canım.. kadınlar kulübünde down sendromlu anne konusu var oraya da bir bak istersen... kendini üzme zor olacak ama dua ile aşmaya çalış içindeki sıkıntıyı
Kararını verebildin miTesekkur ederim Biliyorum hemen her seyi okudum bu surecte Rabbim yardim etsin insallah
Sen gerçekten umudunu kaybetmişsin tabiki çok ufak ama ol diyen rabbim ben müdahale etmeyeceğim Allahım benim çekemeyeceğimi biliyorsa ki gayb ı bilen Allah cennetine alır zatenDoktoruna gore degisiyor alamam diyemez kimse sen karar verdikten sonra yasal olarak hakkin var cunku ...
Insallah verdigin karardan pisman olmazsin ufacik bir umutla hareket etmek istemiyorum ben kendi adima test sonuclarim ciksin bi de organ takibi yapicam sonra karar verilecek
Hikayeler var ama hikaye gercekte kimse gormedim bu testlerin sonucu kotu cikip saglikli olan ... tersini cok gordum duydum ama
duygular karisik iste vicdan aci endise Rabbim isik olsun yolumuza
ben 5 tane okudum.Arkadaşlar hayırlı haberler bekleyen veya sonuç gelmiş olan buradaki annelermizin kalbine Selamet olmasi için 41yasin hatmi yapıyoruz 18tane kaldı almak isteyen varsa cuma günü de duası nı yaparız inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?