Keşke benim de buraya yazacak güzel şeylerim olsaydı, benim de down sendromu riskim yüksek çıkmıştı, dr.lar amniyosentez önerdi, ben nifty testi yaptırdım, temiz çıktı, doğuma kadar hep huzursuzdum, gitmedigim dr.yaptirmadigim test kalmamasına rağmen. .Temmuzda doğum yaptım ve bebeğim yoğun bbakıa alındı hemen, birçok sıkıntısı vardı. Istanbulda da yoğun bakımda 25 gün kaldı teşhis koyamadilar, yaşadığım yerdeki üniversite de dr . teşhis koydu ve malesef çok nadir görülen bir sendromu olduğunu öğrendik ve bizimki en ağır olaniydi.cift cinsiyet vardı ama dr.lar hamileyken hep kız dediler, genetik testte erkek çıktı. Yani malesef anlayamayabiliyorlar.kimseyi tedirgin edip üzmek değil amacım, başıma geldi inşallah kimsenin başına gelmez böyle bir durum..ve ben yavrumu 20 gün önce kaybettim 7 buçuk aylıkken. .nifty testi ve diger testlerde malesef sık görülen hastalıklara bakılıyor, ben de ona güvendim, benim bebeğimin hastalığı kısaca slo idi..
Günaydın bayanlar .bu konuda pek bi bilgim yok eşinde 13.14 translokosyon tasiyicisi normal yoldan hiç hamile kalamadim ama kısmet oldu ama şimdi hep bi sikintisi mi var diye içim içimi yiyo 6 haftalik doktorum 10 haftalikken alınan kandan %90 başarı sağladığını aminosentez e gerek kalmadığını söyledi. Sizlerdede translokosyon tasiyicisi olup bu testi yaptıran var mı
Bende down sendromu teşhisi konulan bebeğimi aldırdığımda ultrasonda hiçbir bulgu yoktu, herşey normal görünüyordu. İkili testim riskli çıkmıştı. Oyüzden harmony test yaptırmıştım, o zaman öğrenmiştim.
Keske siz de once acimi anlayıp başsağlığı dileseydiniz..Herkesin kendine göre bir sebebi vardır yaptırmamak için.Ben kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyordum,benim hayati riskim de olabilirdi.iyi bir profesör nifty testi yaptırabilirsiniz onun da aynı oranda doğruluk payı var dedi,ona güvendim.Amniyosentez yaptırmış olsaydınız bu sorun tespit edilirdi. Harmony, Nifty gibi testler belirli kromozomları inceliyor amniyosentez ise tüm kromozomları. Keşke insanlar amniyosentez konusunda bu kadar korkutulmasa
Keşke benim de buraya yazacak güzel şeylerim olsaydı, benim de down sendromu riskim yüksek çıkmıştı, dr.lar amniyosentez önerdi, ben nifty testi yaptırdım, temiz çıktı, doğuma kadar hep huzursuzdum, gitmedigim dr.yaptirmadigim test kalmamasına rağmen. .Temmuzda doğum yaptım ve bebeğim yoğun bbakıa alındı hemen, birçok sıkıntısı vardı. Istanbulda da yoğun bakımda 25 gün kaldı teşhis koyamadilar, yaşadığım yerdeki üniversite de dr . teşhis koydu ve malesef çok nadir görülen bir sendromu olduğunu öğrendik ve bizimki en ağır olaniydi.cift cinsiyet vardı ama dr.lar hamileyken hep kız dediler, genetik testte erkek çıktı. Yani malesef anlayamayabiliyorlar.kimseyi tedirgin edip üzmek değil amacım, başıma geldi inşallah kimsenin başına gelmez böyle bir durum..ve ben yavrumu 20 gün önce kaybettim 7 buçuk aylıkken. .nifty testi ve diger testlerde malesef sık görülen hastalıklara bakılıyor, ben de ona güvendim, benim bebeğimin hastalığı kısaca slo idi..
Tekrar başın sağolsun Canım.Rabbim bebeğinle cennette kavuştursun.2017 Temmuz anneleri topiğinde çok şey paylaştık. İnan İpek yavrumuza hepimizin içi yandı.Çok üzüldük.Senden yeni bir mesaj var mı diye bakıyorum sık sık. Duamdasın Canım.Allahım acını hafifletsin.Katından yardımcı bir kuvvet göndersin sana.Oğluna hayırlı uzun ömürler versin.Hayırlı uzun ömürlü evlat versin sana yenidenHosgeldin ipek yazdırdığim magnetleri dagitamadim, bişey olur sonra birinde görüp üzülürüm diye,zaten cinsiyet farklı olunca adını Deniz olarak değiştirmiştik,magnetler hâlâ annemde sepetiyle öylece duruyor,ne atabildim,ne birine verebildim..içim aciyo
Sagolun kizlar,Allah kimseye yaşatmasin gercekten çok büyük bir acı.Cinsiyete bakıldı mı bilmiyorum,onemli olan saglikli olmasıydı o yüzden sormadık..Aldigim cogu şeyi giydiremeden başkalarına verdim,oysa ne heveslerle alışveriş yapmıştım,benimle birlikte hamile olup doğum yapan kisilerin bebeklerini görünce icimin nasıl yandığını anlatacak kelime yok,en yakinimda ablam var..
Amin canım, sağol.Tekrar başın sağolsun Canım.Rabbim bebeğinle cennette kavuştursun.2017 Temmuz anneleri topiğinde çok şey paylaştık. İnan İpek yavrumuza hepimizin içi yandı.Çok üzüldük.Senden yeni bir mesaj var mı diye bakıyorum sık sık. Duamdasın Canım.Allahım acını hafifletsin.Katından yardımcı bir kuvvet göndersin sana.Oğluna hayırlı uzun ömürler versin.Hayırlı uzun ömürlü evlat versin sana yeniden
Allah sabırlar versin.Hosgeldin ipek yazdırdığim magnetleri dagitamadim, bişey olur sonra birinde görüp üzülürüm diye,zaten cinsiyet farklı olunca adını Deniz olarak değiştirmiştik,magnetler hâlâ annemde sepetiyle öylece duruyor,ne atabildim,ne birine verebildim..içim aciyo
Gerçekten çok zor şeyler yasamissiniz.Rabbim bundan sonra yüzünüzü guldursun inşallahHosgeldin ipek yazdırdığim magnetleri dagitamadim, bişey olur sonra birinde görüp üzülürüm diye,zaten cinsiyet farklı olunca adını Deniz olarak değiştirmiştik,magnetler hâlâ annemde sepetiyle öylece duruyor,ne atabildim,ne birine verebildim..içim aciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?