amniyosentez yerine harmony prenatal test yaptıran var mı

Insallah siz neden yaptirdiniz peki
Benim de ikili testin yüksek çıkmıştı.down sendromu riski için biyokimyasal ve kombine riskini yüksekti.nift testim temiz çıktı detaylı ultrasona erken gireceğim 18+5te .araştırma hastanesine sevkimi istedim devlet hasretinden araştırma hastanesine gittiniz mi

Peki usg de herhangi bir anormallik görüldu mu yoksa sadece pappa ve f bhcg 2lide normal olmadigi icin mi bu teste yonlendirdiler.

Ben bir perinotologa gorunuyorum suan

Peki usg de herhangi bir anormallik görüldu mu yoksa sadece pappa ve f bhcg 2lide normal olmadigi icin mi bu teste yonlendirdiler.
Ultrasonda hicbirsey gözükmüyor, simidlik.hersey nornal,ama ikilinin.sonuclarinda biyokimyasal risk yuksek diye bu testi olduk

Ultrasonda hicbirsey gözükmüyor, simidlik.hersey nornal,ama ikilinin.sonuclarinda biyokimyasal risk yuksek diye bu testi olduk
Anladim canim ya Allah'tan umit hicbir zaman kesilmez nolur icini ferah tut dua et ve bir sıkıntı olmicak de. Bak bende test sonucu bekliyorum stresim tavan ama bi baskasinda duyunca boyle icim aciyo. Dua edicem insallah amniyosentezin temiz cikar. Bir de netten baktim sanki cinsiyet kromozom bozukluklari ultrasondada farkediliyomus. Kacinci haftadasiniz. Detayliya girdinizmi orda bakildi mi

Daha 15.haftamdayim,detayliya var yapicaklar.insallah hepimiz iyi sonuc aliriz dulariniz icin cok teşekkür ederim.resmen denek gibi ya gelen kusuratli sonuclardan umit bekliyoruz ben inaniyorumki hicbirseyi yok,Amniyosentez dende korkuyorum riskli sonucta ama baska carem yok,ve bu yurtdisi testi kotu cikan fazla kisi de yok ben.onlardan biriyim iste,insallah sizinki temiz cikacaktir,iyi dusunelim oyle olsun.

inşallah iyi çıkar amniyosentez 18.haftada mi olacaksınız.yani bu test kötü çıkıp amniyosentez temiz çıkanlar var sonuçta yok değil.Allahtan ümit kesilmez.benim de ultrasonda herşey yolunda görünüyordu hormon değerleri sanırım çoğu zaman yanıltıyor bazen demek istemiyorum çoğu zaman çünkü insan başına gelince bakıyor birsuru kişi aynı şeyleri yaşıyormuş meğerse.amniyosentezden de korkmayın uzman kişilerce yapılınca okadar korkmaya gerek yok artık daha yaygın böyle şeyler.icinizi ferah tutun.insallah iyi olur.

Evet o haftama denk geliyor,insallah dediginiz gibi olur,allahtan umit kesilmez,dua etmekten baska beklemekten baska caremiz yok cok tesekkurler

Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar versin. Bn hamileligi 200 km hizla yaris pistinde giden arabaya bnzetiyorum. Ne zmn karsimiza ne çıkacağı belli degil heran hersey olabiliyo. Yuregimiz agzimizda her kontrolu atlatmaya calisiyoruz. Allah'tan gelen hersey verende o vermeyende insallah ikimizinde sonucu guzel olur.

Aynen hamilelik boyunca ne.olacagini bilmiyoruz hic belki olmaz herseyin hayirlisi,mitlaka paylasin sonuclari,bizim gibi olan birileride varsa mutlaka yazsin,inanin boyle sikintili gunlerde burdan umut oluyoruz birbirimize,az da.plsa rahatliyoruz.ben insallah amniyosentez sonucumu burada paylasacagim.çünkü cok fazla benim gibi cikan yok,o gun gelsin hayirlisiyla.

Aynen oyle hersey umut oluyo insallah paylasacagim guzel haberlerimi. Seninde baya baktin var 3 hafta dusunmemeye bak vakit hizli gecsin istiyosan. Ugras bul kendine. Yoksa biliyorum saniyeler gecmiyo

Merhaba sonuçlarınız nasıl çıktı

Merhaba, ben ilk gebeliğimi down sendromu teşhisiyle sonlandırmıştım. Şu anda 16 haftalık hamileyim, çok şükür şimdilik hersey yolunda. Fakat daha önce yaşadıklarım beni o kadar etkiledi ki, şimdi herşey yolunda gitmesine rağmen sürekli acaba diyorum. 12+2'de prena test yaptırdım. Sonuçlar normal geldi. Şimdi de acaba erken mi yaptırdım, fetal dna oranı yeterli mi? Diye sorup duruyorum kendime. Bu yüzden sizden ricam prena test yapan arkadaşlar, birbirimize destek olmak açısından sonuç kısmında yazan değerleri ve fetal dna oranını paylaşabilirlerse sevinirim.

Benim fetal DNA oranında 10.30 gibi birşey yazıyordu ama aksama daha net yazarım.zaten az olunca test tekrarı oluyormuş diye biliyorum

Benim kromozom21(0,0)
Kromozom18 (-0,9)
Kromozom13 (-0,2) yazıyor. Bu değerleri de yazabilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

Keşke benim de buraya yazacak güzel şeylerim olsaydı, benim de down sendromu riskim yüksek çıkmıştı, dr.lar amniyosentez önerdi, ben nifty testi yaptırdım, temiz çıktı, doğuma kadar hep huzursuzdum, gitmedigim dr.yaptirmadigim test kalmamasına rağmen. .Temmuzda doğum yaptım ve bebeğim yoğun bbakıa alındı hemen, birçok sıkıntısı vardı. Istanbulda da yoğun bakımda 25 gün kaldı teşhis koyamadilar, yaşadığım yerdeki üniversite de dr . teşhis koydu ve malesef çok nadir görülen bir sendromu olduğunu öğrendik ve bizimki en ağır olaniydi.cift cinsiyet vardı ama dr.lar hamileyken hep kız dediler, genetik testte erkek çıktı. Yani malesef anlayamayabiliyorlar.kimseyi tedirgin edip üzmek değil amacım, başıma geldi inşallah kimsenin başına gelmez böyle bir durum..ve ben yavrumu 20 gün önce kaybettim 7 buçuk aylıkken. .nifty testi ve diger testlerde malesef sık görülen hastalıklara bakılıyor, ben de ona güvendim, benim bebeğimin hastalığı kısaca slo idi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…