amniyosentez yerine harmony prenatal test yaptıran var mı

Tam 10 iş gününde cıktı yani 15 günü buluyo. Malesef iki hafta bekliyosunuz. Benim sonucum temiz çıktı çok şükür inşallah süzinde öyle olur

Cok sukur gozunuz aydin. Insallah bizimkide temiz cikar cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin. Peki size mail mi geldi telefon ile mi aradilar?

Cok sukur gozunuz aydin. Insallah bizimkide temiz cikar cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin. Peki size mail mi geldi telefon ile mi aradilar?

Mail olarak geldi. mailin geldiğini bildirmek için mesaj da atıyolar ama sabah gelen mailin bildirimini akşam msj attılar.
o 15 günlük süre içinde günde 100 kere mailimi kontrol ediyodum heyecanla.
çok zor beklemek ama hergün dua ederek bekleyin. inşallah hiçbirsroun çıkmayacak. .Çoğu kişiye maalesef bunları yaşatıyolar

Aynen daha dun bir bugun iki surekli mailimi kontrol ediyorum. Surekli dua ediyorum doktorum bir sikinti yok bosuna test yaptirma dedi ama annelik iste. Birde beni endiselendiren kalpteki beyazlik. Genetik hastalik olmasa bile baska bi kalp hastaliginij habercisi olabiliyormus

Canım doğum yaptın mı? Ben 5 inde sezeryan doğum yaptım. Bebeğimde sıkıntılar var, yoğun bakımda. .
Canım ben de az önce temmuz annelerinde yazdıklarını gördüm dua ettim miniğin için.
Çok üzüldüm. ciddi bir sorun yoktur umarım. Ben hala doğurmadım. Dualarım seninle

Canım ben de az önce temmuz annelerinde yazdıklarını gördüm dua ettim miniğin için.
Çok üzüldüm. ciddi bir sorun yoktur umarım. Ben hala doğurmadım. Dualarım seninle
Sağol canım, kalp kası büyükmüş, sorun yaratabilir diyor dr..Sen normal doğumu mu bekliyorsun?

Sağol canım, kalp kası büyükmüş, sorun yaratabilir diyor dr..Sen normal doğumu mu bekliyorsun?
Aynen canım normali bekliyorum. Doktor tedbir için tutuyordur orda. Öyle umalım öyle olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Sevinçle doğuma gidiyorsun ama yavrunu orda bırakıp dönüyorsun. Allah kimseye yaşatmasın ama beterin beteri var diye düşünüp yine de şükretmek lazım. Bir an önce kavuşcaksın yavruna inşallah

Merhaba arkadaslar dun ikili sonucumu doktor soylediginde dunyam basima yikildi sanki cunku ultrasonda hersey normal diye soylemisti.Biyokimyasal risk yuksek cikti dedi 1/101 hemen yurtdisina gondermek icin kan verdim.Baska bir doktora sonucumu gonderdigimde biyokimyasal riskin annenin bir rahatsizligindan dolayi da yuksek cikabilecegini (seker,tanaiyon,troid gbi) bebek riskini ifade etmedigini soyledi.Ben 1.5,yil once troid kanseri tedavisi gordum belki tsh ilgilidir diye umutluyum.Bunca yasadigim kotu seyden sonra mucizemdi o benim.Okadar kotu hissesiyorumki kendimi.Lutfen bilgisi yada deneyimlemis olanlar yazabilir mi basindan gecmis insanlarla konusmaya cok ihtiyacim var.Sonuc 1 hafta sonra cikacak daha nasil gececek hic bilmiyorum

Merhaba,

Benim ikili taramam dun.cikti 1/101 biyokimyasal risk yuksek risk dedi doktor hemen kan verdi y disina gitti daha bi hafta var cikmasina sizinde yuksekti sanirim temiz geldi peki ultrason normal.olmasina ragmen kanda neden by sekilde cikiomus acaba ya okadar caresizimki

Kızlar benim ikili testim de risk baya yüksek çıktı. Doktor söyler söylemez göz yaşlarına boğuldum bütün gece uyuyamadım ertesi gün hemen Harmony Prenatal Test yaptırdım sonucu beklerken çok araştırdım genelde olumlu yazılar vardı burada tüm yazılanları okudum ve yemin ettim sonuç çıkınca yazacağım diye. Eğer bu yazıyı okuyorsanız içiniz rahat olsun şükür ki sağlıklı bir kızım oldu şimdi altı aylık. Sakın canınızı sıkmayın can sıktığınız la kalırsınız her şey yoluna giriyor bol bol dua edin kabul olduğunu göreceksiniz.

Ben de bugun nifty icin kan verdim. Insallah hayirli haberler alirim.

Harmony prenetal test yaptiranlar sonucunuz kac gunde geldi 10 15 dediler ama acaba daha erken cikarmi diye merak ediyorum. Bir hafta oldu. Ilk bir hafta cabuk gecti smdi saniyeler durdu sanki. 3 gun 5 gun zor bekliyorum. Nifty yada prena degilde ozellikle harmony yaptiranlara soruyorum kac gune cikar acaba

Merhaba herbirinizin hikayesini ayri ayri okuyup agladim,iyi sonucta alan var kotude,saygayi bastan sona okudum,benim.gibi ayni durumda olan bikac kisi var sanirim
Soyle.anlatayim,benim biyokimyasal riskim 1/207 cikinca dktrum amniyosentez yerine.once bu yurtdisi testini onerdi.bizde tabikide bunu sectik riski yok diye,kagitta nifty yaziyordu kutuda genoma tranquility diye birsey yaziyordu sanirim markasi,yaptirdik bu testi ve sonuç 10 gunde geldi maalesef kötü cinsiyet kromozomu.ile.ilgili bir anomali,simid.amniyosentez gününü bekliyoruz.demem okki dprumda birkac arakadsinda testi pozitif cikip amniyosentez i temiz cikmis,eger benim gibi olaniniz varsa lutfen yazin bana,bir umut olun daha 15.haftadayim cok zor beklemek inanin hergun yil gibi maalesef.

Geçmiş olsun de testi yaptirdigim da baya arastirmistim bunda negatif sonuç alıp amniyosentez iyi çıkanlar vardı.insallah hayırlısı olur sizin

Geçmiş olsun bende testi yaptirdigim da baya arastirmistim bunda negatif sonuç alıp amniyosentez iyi çıkanlar vardı.insallah sizde de öyle bir sorun olmuştur amniyosentez sonucumuz iyi çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…