Benimde ikili testim riskli çıktı. bugün Genoks firmasında nifty içi kan vericem.
benim için de dua edin lütfen
Tam 10 iş gününde cıktı yani 15 günü buluyo. Malesef iki hafta bekliyosunuz. Benim sonucum temiz çıktı çok şükür inşallah süzinde öyle olurSizin sonucunuz cikmistir artik bende ayni firmaya nifty icin kan verdim sonuc kac gunde cikti?
Tam 10 iş gününde cıktı yani 15 günü buluyo. Malesef iki hafta bekliyosunuz. Benim sonucum temiz çıktı çok şükür inşallah süzinde öyle olur
Cok sukur gozunuz aydin. Insallah bizimkide temiz cikar cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin. Peki size mail mi geldi telefon ile mi aradilar?
Mail olarak geldi. mailin geldiğini bildirmek için mesaj da atıyolar ama sabah gelen mailin bildirimini akşam msj attılar.
o 15 günlük süre içinde günde 100 kere mailimi kontrol ediyodum heyecanla.
çok zor beklemek ama hergün dua ederek bekleyin. inşallah hiçbirsroun çıkmayacak. .Çoğu kişiye maalesef bunları yaşatıyolar
Canım doğum yaptın mı? Ben 5 inde sezeryan doğum yaptım. Bebeğimde sıkıntılar var, yoğun bakımda. .Ortanızdayım bende :) istanbul
Canım ben de az önce temmuz annelerinde yazdıklarını gördüm dua ettim miniğin için.Canım doğum yaptın mı? Ben 5 inde sezeryan doğum yaptım. Bebeğimde sıkıntılar var, yoğun bakımda. .
Sağol canım, kalp kası büyükmüş, sorun yaratabilir diyor dr..Sen normal doğumu mu bekliyorsun?Canım ben de az önce temmuz annelerinde yazdıklarını gördüm dua ettim miniğin için.
Çok üzüldüm. ciddi bir sorun yoktur umarım. Ben hala doğurmadım. Dualarım seninle
Aynen canım normali bekliyorum. Doktor tedbir için tutuyordur orda. Öyle umalım öyle olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Sevinçle doğuma gidiyorsun ama yavrunu orda bırakıp dönüyorsun. Allah kimseye yaşatmasın ama beterin beteri var diye düşünüp yine de şükretmek lazım. Bir an önce kavuşcaksın yavruna inşallahSağol canım, kalp kası büyükmüş, sorun yaratabilir diyor dr..Sen normal doğumu mu bekliyorsun?
Geçmiş olsun de testi yaptirdigim da baya arastirmistim bunda negatif sonuç alıp amniyosentez iyi çıkanlar vardı.insallah hayırlısı olur sizinMerhaba herbirinizin hikayesini ayri ayri okuyup agladim,iyi sonucta alan var kotude,saygayi bastan sona okudum,benim.gibi ayni durumda olan bikac kisi var sanirim
Soyle.anlatayim,benim biyokimyasal riskim 1/207 cikinca dktrum amniyosentez yerine.once bu yurtdisi testini onerdi.bizde tabikide bunu sectik riski yok diye,kagitta nifty yaziyordu kutuda genoma tranquility diye birsey yaziyordu sanirim markasi,yaptirdik bu testi ve sonuç 10 gunde geldi maalesef kötü cinsiyet kromozomu.ile.ilgili bir anomali,simid.amniyosentez gününü bekliyoruz.demem okki dprumda birkac arakadsinda testi pozitif cikip amniyosentez i temiz cikmis,eger benim gibi olaniniz varsa lutfen yazin bana,bir umut olun daha 15.haftadayim cok zor beklemek inanin hergun yil gibi maalesef.
Geçmiş olsun bende testi yaptirdigim da baya arastirmistim bunda negatif sonuç alıp amniyosentez iyi çıkanlar vardı.insallah sizde de öyle bir sorun olmuştur amniyosentez sonucumuz iyi çıkar.Merhaba herbirinizin hikayesini ayri ayri okuyup agladim,iyi sonucta alan var kotude,saygayi bastan sona okudum,benim.gibi ayni durumda olan bikac kisi var sanirim
Soyle.anlatayim,benim biyokimyasal riskim 1/207 cikinca dktrum amniyosentez yerine.once bu yurtdisi testini onerdi.bizde tabikide bunu sectik riski yok diye,kagitta nifty yaziyordu kutuda genoma tranquility diye birsey yaziyordu sanirim markasi,yaptirdik bu testi ve sonuç 10 gunde geldi maalesef kötü cinsiyet kromozomu.ile.ilgili bir anomali,simid.amniyosentez gününü bekliyoruz.demem okki dprumda birkac arakadsinda testi pozitif cikip amniyosentez i temiz cikmis,eger benim gibi olaniniz varsa lutfen yazin bana,bir umut olun daha 15.haftadayim cok zor beklemek inanin hergun yil gibi maalesef.
Ben de bugun nifty icin kan verdim. Insallah hayirli haberler alirim.
Insallah siz neden yaptirdiniz pekiGeçmiş olsun bende testi yaptirdigim da baya arastirmistim bunda negatif sonuç alıp amniyosentez iyi çıkanlar vardı.insallah sizde de öyle bir sorun olmuştur amniyosentez sonucumuz iyi çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?