An itibari ile bat'ına 10 gün kalanlar gelin belirtilerimizi paylaşıp birlikte bekleyelim...

Anlayamadım tatlım göğüslerim hep şişti yaklaşık 16 gündür . Bugün yine adet sancısı gibi oldu ama uzun süreli değil adet olucam kesin dedim ama olmamışım bakalım ben de pazar gününü bekliyorum

Yani canim hergun belirtin yoksa korkma mesela 1 gun olur 5 gun olmaz yada 20 gun olur onu demek istedim bende merak ettim insallah vardir :))

Dua et bana tatlım inşallah ya ben acele etmek istemiyorum çünkü kan verenler oluyor bu sefer değer yükseldi mi bilmem be stres oluyor ne zaman gitsem kan vermeye bilemedim tabi önce idrar testi yapmalıyım
Yani canim hergun belirtin yoksa korkma mesela 1 gun olur 5 gun olmaz yada 20 gun olur onu demek istedim bende merak ettim insallah vardir :))

Dualarim sizinle
Sağol canım ya valla bel ve kasık ağrım hala devam ediyor sanki adet olacakmışım gibi yarından sonra idrar testi yapmayı düşünüyorum sabah ilk idrarla varsa da çıkar heralde adete 4 gün kalmış oluyor bide kasıklarımdaki ve belimdeki ağrı sol bacağıma da vuruyor ayak bileğime kadar sancıyı hissediyorum gaz ve sarı akıntı da hala devam etmekte

Ay bende ayniydim ayaklarima vuruyodu bel fitigindan sandim

Canım ağrılar sürekli değil dimi arada bir yokluyor?

Kızlar ovulasyon testi yapmayı düşündünüz mü. Gebeliği bu şekilde öğrenenler varmış. 10 gun kalası öğrenenlerr olmuş.

Evet canım her zaman olmuyor dün bütün gün ağrım vardı bugün hiç Yok mesela bide idrar testi yaptım negatif çıktı bu ayda hüsran anlayacağınız
Belki daha erkendir canım biliyorsun ki önce kan sonra idrara karışıyor benimde ağrılar bi var bi yok negatifse bu ağrılar niye var ya

slm kızlar nasılsınız benim bat 1 aralık ya çamaşır suyu testini duydunuz mu doğru mu bilgisi olan var mı

Evet canım her zaman olmuyor dün bütün gün ağrım vardı bugün hiç Yok mesela bide idrar testi yaptım negatif çıktı bu ayda hüsran anlayacağınız
Bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif 4 gün kala normal gebelik testi yaptım yine negatif testlerle bozdum kafayı şimdi 3 gün kaldı normalde adet ağrılarım başlardı ne hikmetse ağrımda yok bu ay mübarek cuma günü Rabbim dualarımızı kabul etsin müjdelerimizi paylaşalım en kısa zamanda inşallah burda canım

İnşallah kuzum ya valla çok üzüldüm ağladım baya bu ayda Yok olsa idrarda mutlaka silik te olsa belli olurdu

Çamaşır suyu değil de kabartma tozu muydu karbonat mı neydi onu biliyorum ben ama hamile arkadaş yaptı olmadı :)) hamileyi bile negatif gösterdi yani

O nasıl testmiş canım

Çamaşır suyu değil de kabartma tozu muydu karbonat mı neydi onu biliyorum ben ama hamile arkadaş yaptı olmadı :)) hamileyi bile negatif gösterdi yani
idrarınızı bir kaba yapıyorsunuz içine çamaşır suyu döküyorsunuz bira köpüğü gibi beyaz olur ve köpük gitmezse hamileymişsin battan 5-6gün önce bile anlaşılıyormuş burda da konular var bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…