- 20 Ekim 2016
- 263
- 428
- 18
- 35
- Konu Sahibi Paramedik92
-
Valla canim özellikle diyecegim tek sey bugun karnin yada gogusun agridi yarin gectiyse ya baska birseydendi diye düşünme çünkü yeni olduklari icin ve psikoji stres etkiledigi icin durumlar degisebiliyo sonucu ogrendikten sonra daha fazla yasamaya basladim belirtileri 1 hafta dolsun test yap hemen
Yani canim hergun belirtin yoksa korkma mesela 1 gun olur 5 gun olmaz yada 20 gun olur onu demek istedim bende merak ettim insallah vardir :))
Sağol canım ya valla bel ve kasık ağrım hala devam ediyor sanki adet olacakmışım gibi yarından sonra idrar testi yapmayı düşünüyorum sabah ilk idrarla varsa da çıkar heralde adete 4 gün kalmış oluyor bide kasıklarımdaki ve belimdeki ağrı sol bacağıma da vuruyor ayak bileğime kadar sancıyı hissediyorum gaz ve sarı akıntı da hala devam etmekteDualarim sizinle
Ay bende ayniydim ayaklarima vuruyodu bel fitigindan sandimSağol canım ya valla bel ve kasık ağrım hala devam ediyor sanki adet olacakmışım gibi yarından sonra idrar testi yapmayı düşünüyorum sabah ilk idrarla varsa da çıkar heralde adete 4 gün kalmış oluyor bide kasıklarımdaki ve belimdeki ağrı sol bacağıma da vuruyor ayak bileğime kadar sancıyı hissediyorum gaz ve sarı akıntı da hala devam etmekte
Ay inşallah bebek vardır canım ya çok heyecanlanıyorumAy bende ayniydim ayaklarima vuruyodu bel fitigindan sandim
Canım ağrılar sürekli değil dimi arada bir yokluyor?Sağol canım ya valla bel ve kasık ağrım hala devam ediyor sanki adet olacakmışım gibi yarından sonra idrar testi yapmayı düşünüyorum sabah ilk idrarla varsa da çıkar heralde adete 4 gün kalmış oluyor bide kasıklarımdaki ve belimdeki ağrı sol bacağıma da vuruyor ayak bileğime kadar sancıyı hissediyorum gaz ve sarı akıntı da hala devam etmekte
Evet canım her zaman olmuyor dün bütün gün ağrım vardı bugün hiç Yok mesela bide idrar testi yaptım negatif çıktı bu ayda hüsran anlayacağınızCanım ağrılar sürekli değil dimi arada bir yokluyor?
Belki daha erkendir canım biliyorsun ki önce kan sonra idrara karışıyor benimde ağrılar bi var bi yok negatifse bu ağrılar niye var yaEvet canım her zaman olmuyor dün bütün gün ağrım vardı bugün hiç Yok mesela bide idrar testi yaptım negatif çıktı bu ayda hüsran anlayacağınız
Bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif 4 gün kala normal gebelik testi yaptım yine negatifEvet canım her zaman olmuyor dün bütün gün ağrım vardı bugün hiç Yok mesela bide idrar testi yaptım negatif çıktı bu ayda hüsran anlayacağınız
İnşallah kuzum ya valla çok üzüldüm ağladım baya bu ayda Yok olsa idrarda mutlaka silik te olsa belli olurduBata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif 4 gün kala normal gebelik testi yaptım yine negatiftestlerle bozdum kafayı şimdi 3 gün kaldı normalde adet ağrılarım başlardı ne hikmetse ağrımda yok bu ay mübarek cuma günü Rabbim dualarımızı kabul etsin müjdelerimizi paylaşalım en kısa zamanda inşallah burda canım
O nasıl testmiş canımslm kızlar nasılsınız benim bat 1 aralık ya çamaşır suyu testini duydunuz mu doğru mu bilgisi olan var mı
Of benimde öyle ya bilmşyorum gerçekt n kafayı yicem artıkBelki daha erkendir canım biliyorsun ki önce kan sonra idrara karışıyor benimde ağrılar bi var bi yok negatifse bu ağrılar niye var ya
O nasıl testmiş canım
idrarınızı bir kaba yapıyorsunuz içine çamaşır suyu döküyorsunuz bira köpüğü gibi beyaz olur ve köpük gitmezse hamileymişsin battan 5-6gün önce bile anlaşılıyormuş burda da konular var bakabilirsinizÇamaşır suyu değil de kabartma tozu muydu karbonat mı neydi onu biliyorum ben ama hamile arkadaş yaptı olmadı :)) hamileyi bile negatif gösterdi yani
Tatlım ikisinin de aynı koyulukta olması gerekiyor gebelik olması İçinLh ovulasyon testi. Dayanamadım 9 var bat a
Eki Görüntüle 1916982
Silik de olsa oluyomuş diye biliyorum.ovulasyon döneminde iki çizgi aynı olmalıymış. 5 kala tekrar yapcam bakalımm.Tatlım ikisinin de aynı koyulukta olması gerekiyor gebelik olması İçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?