An itibari ile bat'ına 10 gün kalanlar gelin belirtilerimizi paylaşıp birlikte bekleyelim...

Silik de olsa oluyomuş diye biliyorum.ovulasyon döneminde iki çizgi aynı olmalıymış. 5 kala tekrar yapcam bakalımm. tek çizgiden başka gorebilidin mi.
Benim bildiğim de gebelik varsa iki çizgide aynı koyulukta olmalı hatta dün bende yaptım resmini atayım seninkinden daha koyu ama hamilelik Yok canım neden böyle oldu anlamadım bata 5 gün var

Eklentiler

• IMG_1408.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 59
Aa
Benim bildiğim de gebelik varsa iki çizgide aynı koyulukta olmalı hatta dün bende yaptım resmini atayım seninkinden daha koyu ama hamilelik Yok canım neden böyle oldu anlamadım bata 5 gün var
aaa var gibi ya. Kan testinde cıkmadı mı. Nerden anladın gebelik olmadıgını.

Aa

aaa var gibi ya. Kan testinde cıkmadı mı. Nerden anladın gebelik olmadıgını.
Kan testi yapmadım canım ama idrar testi yaptım bugün adetime 5 gün var ama idrarda çıkmadı bugün ilişki üzerinden 9 gün geçti döllenseydi belli olurdu heralde diye düşünüyorum

Kan testi yapmadım canım ama idrar testi yaptım bugün adetime 5 gün var ama idrarda çıkmadı bugün ilişki üzerinden 9 gün geçti döllenseydi belli olurdu heralde diye düşünüyorum
İliskiden 12 gün sonra belli olur diyorlar. Umudunu yitirme. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah vardır bebis.

Ya kizlar bata 10 gun degil ama 13 gunum var bir gebelik gecirdim 4 aylikken kalbi durdugu icin kirtajla sonuclandi. kurtajdan sonra 3 ayimdayim adeten hemen sonra calismalara basladik. Bi gun var bi gun yok iliskiye girdik ama suanda bende bel agrisi ,kasik agrisi ve goguslerimde aci var sizce hamis olsam bile cok erken degilmi belirtiler ya bilemedim ki kafam cok karisti

Canım bende 5 aydır her belirtiyi hamilelige yordum sonuç her seferinde hüsran oldu... Kendimizi çok dinliyoruz o yüzden de herşeyi belirti olarak algılıyoruz... İnşallah hamileliktendir ve müjdeli haberlerini alırız.. Benimde bata 2 gün kaldı bu ay hiçbir belirtim yok regl ağrımda yok... Vücudum bıktı benden

Haklisin galiba cnm diger hamilleligimde hic boyle hissetmemistimm

Merhaba benim de adetime 12 gün var.. iki ay önce 6 haftalık iken kalp atışı yok diye bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.. ve doktor çikolata kistim var diye biran önce hamile kalman lazım dedi.. iki gündür sol kasigim da ağrı var, oturup kalkar ken filan.. biraz da akıntım var.. daha önce hamilelik yaşadım ama o zman adet günüm geçince, test yapıp anlamıştım hamile olduğumu.. yani belirtileri konsun da deneyimim yok.. sizce olabilir mi ?

Canım bata 4 gün var benim ve şu an kan testim 4 50 çıktı yükselir mi acaba
Oyyyyy bebek geliyor bebek tebrikler canım demekki daha çok yeni kendine dikkat et en tehlikeli dönem yat dinlen gözünaydın canım iki günde bir kan testini tekrarla 2 kat artması gerekiyor Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin ve darısı başıma olsun inşallah

Ay canım benim böyle söyleyince çok mutlu oluyorum inşallah vardır ama yükselmeden sanırım inanmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…