- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.573
- 83
- Konu Sahibi Paramedik92
-
Benim bildiğim de gebelik varsa iki çizgide aynı koyulukta olmalı hatta dün bende yaptım resmini atayım seninkinden daha koyu ama hamilelik Yok canım neden böyle oldu anlamadım bata 5 gün varSilik de olsa oluyomuş diye biliyorum.ovulasyon döneminde iki çizgi aynı olmalıymış. 5 kala tekrar yapcam bakalımm.tek çizgiden başka gorebilidin mi.
aaa var gibi ya. Kan testinde cıkmadı mı. Nerden anladın gebelik olmadıgını.Benim bildiğim de gebelik varsa iki çizgide aynı koyulukta olmalı hatta dün bende yaptım resmini atayım seninkinden daha koyu ama hamilelik Yok canım neden böyle oldu anlamadım bata 5 gün var
Batını bekle ama cift çizgi olması gebelik olabilir yum döneminde değilsin yani. Başlık acıp sorsana bilenler yazarAa
aaa var gibi ya. Kan testinde cıkmadı mı. Nerden anladın gebelik olmadıgını.
Kan testi yapmadım canım ama idrar testi yaptım bugün adetime 5 gün var ama idrarda çıkmadı bugün ilişki üzerinden 9 gün geçti döllenseydi belli olurdu heralde diye düşünüyorumAa
aaa var gibi ya. Kan testinde cıkmadı mı. Nerden anladın gebelik olmadıgını.
İliskiden 12 gün sonra belli olur diyorlar. Umudunu yitirme. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah vardır bebis.Kan testi yapmadım canım ama idrar testi yaptım bugün adetime 5 gün var ama idrarda çıkmadı bugün ilişki üzerinden 9 gün geçti döllenseydi belli olurdu heralde diye düşünüyorum
Ayyyyy hadi inşallah bebek geliyordur kuzummm müjdeli haberini bekliyorumKızlar precidtor ile yaptığım testte çok silik çıktı kan vermeye gidicem ne olur dua edin
Canım bende 5 aydır her belirtiyi hamilelige yordum sonuç her seferinde hüsran oldu... Kendimizi çok dinliyoruz o yüzden de herşeyi belirti olarak algılıyoruz... İnşallah hamileliktendir ve müjdeli haberlerini alırız.. Benimde bata 2 gün kaldı bu ay hiçbir belirtim yok regl ağrımda yok... Vücudum bıktı bendenYa kizlar bata 10 gun degil ama 13 gunum var bir gebelik gecirdim 4 aylikken kalbi durdugu icin kirtajla sonuclandi. kurtajdan sonra 3 ayimdayim adeten hemen sonra calismalara basladik. Bi gun var bi gun yok iliskiye girdik ama suanda bende bel agrisi ,kasik agrisi ve goguslerimde aci var sizce hamis olsam bile cok erken degilmi belirtiler ya bilemedim ki kafam cok karisti
Haklisin galiba cnm diger hamilleligimde hic boyle hissetmemistimmCanım bende 5 aydır her belirtiyi hamilelige yordum sonuç her seferinde hüsran oldu... Kendimizi çok dinliyoruz o yüzden de herşeyi belirti olarak algılıyoruz... İnşallah hamileliktendir ve müjdeli haberlerini alırız.. Benimde bata 2 gün kaldı bu ay hiçbir belirtim yok regl ağrımda yok... Vücudum bıktı benden
İnşallah kuzum bekliyorum hastanedeyimAyyyyy hadi inşallah bebek geliyordur kuzummm müjdeli haberini bekliyorum
Çok heyecanlı insallah bebisin seninledir canım haberdar et bizideİnşallah kuzum bekliyorum hastanedeyim
Canım bata 4 gün var benim ve şu an kan testim 4 50 çıktı yükselir mi acabaÇok heyecanlı insallah bebisin seninledir canım haberdar et bizidebenimde bata 2 gün kaldı tık yok şimdilik
Gözün aydın cnm. Olmayınca 0.1den düşük cıkıyr.Saglıklı bi süreç gecrrsn inşCanım bata 4 gün var benim ve şu an kan testim 4 50 çıktı yükselir mi acaba
Yani var demek mi bu canım anlamadım kiGözün aydın cnm. Olmayınca 0.1den düşük cıkıyr.Saglıklı bi süreç gecrrsn inş
Oyyyyy bebek geliyor bebek tebrikler canım demekki daha çok yeni kendine dikkat et en tehlikeli dönem yat dinlenCanım bata 4 gün var benim ve şu an kan testim 4 50 çıktı yükselir mi acaba
Ay canım benim böyle söyleyince çok mutlu oluyorum inşallah vardır ama yükselmeden sanırım inanmayacağımOyyyyy bebek geliyor bebek tebrikler canım demekki daha çok yeni kendine dikkat et en tehlikeli dönem yat dinlengözünaydın canım iki günde bir kan testini tekrarla 2 kat artması gerekiyor Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin ve darısı başıma olsun inşallah
Evet canım. Çok yeni oldugu için öyle cıkmıştır.Yani var demek mi bu canım anlamadım ki
İnşallah kuzum ama hiç sevinemedim hala kafamda soru işaretleri varEvet canım. Çok yeni oldugu için öyle cıkmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?