- 12 Kasım 2016
- 193
- 48
- 13
- Konu Sahibi Paramedik92
-
Yok canim hic gorunmuyo :/Var ama ne kadar net bilmiyorun
Canım hareketle artan bel ağrım ve kasık ağrım var dün geceden beri gazda olduğu İçin bu ondan mı acaba diyorum birde sarı renkli kokusuz akıntım var sende de olmuş muydu tatlımBana da oyle geliyodu canim icini ferah tut benim belden asagi nasil agriyodu hatta yorum bile yapmistim vajinamin ici nasil agriyodu adet olcam gibi meger bebegim yapiyomus :)
Aynen canim oldu hemde çok fazla insan umutlaniyo ama bi yandanda kuruntumu yapiyorum acaba diyorCanım hareketle artan bel ağrım ve kasık ağrım var dün geceden beri gazda olduğu İçin bu ondan mı acaba diyorum birde sarı renkli kokusuz akıntım var sende de olmuş muydu tatlım
Aynen canım bende öyle düşünüyorum hayırlısı artık canım ya inşallah vardır çok istiyorum dua et olur muAynen canim oldu hemde çok fazla insan umutlaniyo ama bi yandanda kuruntumu yapiyorum acaba diyor
Yok kuzum beklym biraz daha acayip sancım var kaç gündr geldi gelck gbi ondn ümitlenmiyorumchagiless canım ne yaptın Test yaptın mı
Canım bu belirtiler bende de var arada bi kasık ve bele bıçak saplanır gibi bir ağrı olup geçiyor senin battan kaç gün önce başladıCanım hareketle artan bel ağrım ve kasık ağrım var dün geceden beri gazda olduğu İçin bu ondan mı acaba diyorum birde sarı renkli kokusuz akıntım var sende de olmuş muydu tatlım
Tam tersi mi oluyormuş ilk defa duydumKızlar mrb benimde 6 gün var batıma bu ay olurr inş sol kasığımda batma gibi oluyo birde bnim regliye yakın göğüslerim çok şişerdi ve acırdı sanırm hamile isem tam tersi oluck dmi
Bana da oyle geliyodu canim icini ferah tut benim belden asagi nasil agriyodu hatta yorum bile yapmistim vajinamin ici nasil agriyodu adet olcam gibi meger bebegim yapiyomus :)
Ablam hamile olduğunda tam tersi olmş göğüsünde şişme ağı olmamaşTam tersi mi oluyormuş ilk defa duydum
Benim bata 6 gün var canım dün gece başladı bugünde adet olacakmışım gibi ağrım varCanım bu belirtiler bende de var arada bi kasık ve bele bıçak saplanır gibi bir ağrı olup geçiyor senin battan kaç gün önce başladı
Benimde göğüslerde hiçbir belirti Yok canımAblam hamile olduğunda tam tersi olmş göğüsünde şişme ağı olmamaş
Benim 9 gün beklemek çok sıkıcıBenim bata 6 gün var canım dün gece başladı bugünde adet olacakmışım gibi ağrım var
Benim adetten 1-2 gün önce şişme ağrı olur şimdi bata 9-10 gün kala ağrı olduAblam hamile olduğunda tam tersi olmş göğüsünde şişme ağı olmamaş
İnşallah öyle olmuştur tatlımKızlar benim dün adet olmam lazımdı olmadım ama erken genelik testise yaptım çıkmadı acaba geç döllenme olabilir mi ya çünkü geleceğine dair ağrım sızım yok
Dualarim sizinleAynen canım bende öyle düşünüyorum hayırlısı artık canım ya inşallah vardır çok istiyorum dua et olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?