An itibari ile bat'ına 10 gün kalanlar gelin belirtilerimizi paylaşıp birlikte bekleyelim...

Bana da oyle geliyodu canim icini ferah tut benim belden asagi nasil agriyodu hatta yorum bile yapmistim vajinamin ici nasil agriyodu adet olcam gibi meger bebegim yapiyomus :)
Canım hareketle artan bel ağrım ve kasık ağrım var dün geceden beri gazda olduğu İçin bu ondan mı acaba diyorum birde sarı renkli kokusuz akıntım var sende de olmuş muydu tatlım

Canım hareketle artan bel ağrım ve kasık ağrım var dün geceden beri gazda olduğu İçin bu ondan mı acaba diyorum birde sarı renkli kokusuz akıntım var sende de olmuş muydu tatlım
Aynen canim oldu hemde çok fazla insan umutlaniyo ama bi yandanda kuruntumu yapiyorum acaba diyor

Kızlar mrb benimde 6 gün var batıma bu ay olurr inş sol kasığımda batma gibi oluyo birde bnim regliye yakın göğüslerim çok şişerdi ve acırdı sanırm hamile isem tam tersi oluck dmi

Canım bu belirtiler bende de var arada bi kasık ve bele bıçak saplanır gibi bir ağrı olup geçiyor senin battan kaç gün önce başladı

Bu kadar yorum okudum senin giib benim dilime tercüman biri daha çıkmadı tatlım aynı şeyleri yaşadım yum tarihinden sonra vajinama iğneler battı ağrılar girdi sanki adet olacakmışım gibi oldu pazar günü olmadım p tesi de öyle oldu sonra gaz başladı dünden beri gaz sancısıyla karıştırıyorum bat günün dündü test felan yapmadım bekliyorum sabırla başka tecrüben var mı çok güzel geldi bynları duymak :)
Bana da oyle geliyodu canim icini ferah tut benim belden asagi nasil agriyodu hatta yorum bile yapmistim vajinamin ici nasil agriyodu adet olcam gibi meger bebegim yapiyomus :)

Kızlar benim dün adet olmam lazımdı olmadım ama erken genelik testise yaptım çıkmadı acaba geç döllenme olabilir mi ya çünkü geleceğine dair ağrım sızım yok

Valla canim özellikle diyecegim tek sey bugun karnin yada gogusun agridi yarin gectiyse ya baska birseydendi diye düşünme çünkü yeni olduklari icin ve psikoji stres etkiledigi icin durumlar degisebiliyo sonucu ogrendikten sonra daha fazla yasamaya basladim belirtileri 1 hafta dolsun test yap hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…