An itibari ile bat'ına 10 gün kalanlar gelin belirtilerimizi paylaşıp birlikte bekleyelim...

Ben bat tarihlerime falan bakmam o gun gelir adet olurum ama bu ay bi bebegimiz olsun dedik 14 ekimde hasta olmustum yumurtlama falanda bilmiyorum bittigi gunden itibaren gün asiri hergun yaptik falan dedim ya hic ne zaman olurum bilmiyorm o gun gelir olurum onun icin duzenlimi adetim bilmiyorm bile sadece her ay olurum mutlaka adet gunu hesaplamasi yaptim 28 den 35 gune kadar bi surede adet olurmus kadinlar 28 i baz aldıgmda 11 inde olmam lazimdi test yaptm cikmadi en son 35 i aldim 18 inde olmam lazimdi test yaptim cok cok silik cikti yarin tekrar yapcam bakalm hayirlisi

Eklentiler

• IMG_20161118_180116.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20161118_180045.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 48
Ayniyiz benim de 8 9 gun var ve 5. ayimiz insaALLAH guzel haberler alir paylasiriz :)
İnşallah canım bu ay yüzümüz gülsün inofolic şase diye bir ilaca başladım folic asit olarakta geciyor 3 gündür içiyorum hamile kalmayı kolaylastırıyormuş arkadaşım soyledi banada bakalım inşallah herşey güzel olur

Ya benim test neden yine boyle çıktı 3 gun once yaptim silikti simdi yine silik öncekinden daha koyu bu defa ((

Eklentiler

• IMG_20161121_090638.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 39
Testim bu

Eklentiler

• IMG_20161121_090638.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20161121_102626.webp
    10 KB · Görüntüleme: 45
merhabalar kızlar..benimde bata 8 gün var ama inanılmaz sabırsızım..battan 3 gün önce bi test yapmakta istiyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Ikinci çizgi gözüküyor canım belliki daha yeni gebelik geç döllenme olmuş olabilir keşke acilde kan testi yatırsaydın orada 1 saatte veriyorlar sonucu... Hayırlısı olsun darısı bizlere olsun
rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah hastane çok uzakti gidemedik

InsaLALAH hayir olur canim benim ben ilk ayalr cok belirti aradim butun belirtileri de buldum ama insan kendini dinleyince vucut ona gore sinyal vereblyor. 2. aydan sonra kesinlikle kendimi dinlemedim hakiketen de faha ortada bisey yok:))))
çok kafaya takıyoruz gerçekten her belirtiyi bebeğe yoruyoruz benimde ara sıra Rahim bölgemde sızı oluyor ama düşünüyorum daha öncede oluyordu da ben mi farketmiyordum acaba diye hayırlısı olsun canım ya valla bugün yum sonraki 5. Gün daha çok erken ama çok merak ediyorum

Canım benim ya benimde nedense bütün şikayetlerim yumurtlamadan sonra oluyor sanırım bende psikolojik belirti üretiyorum ama sırtım ağrıyor mesela kasık ağrısını anlarım herkesin belirtisi ama sırtı ağrıyan kimseyi duymamıştım bunu da uyduruyor olamam heralde

Hiic beklemediginiz andaa kendinizi ve esinizi serbest birakip dusunmediginiz zamanda bebisler gelirr genelde oyledir bende de aynen boyle olmustuu simdi 2.bebegimi istiyorum hayirlisi bakalim
İnşallah canım hayırlısı ile sürpriz yapsın bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…