- 12 Kasım 2016
- 193
- 48
- 13
- Konu Sahibi Paramedik92
-
İnşallah canım bu ay yüzümüz gülsünAyniyiz benim de 8 9 gun var ve 5. ayimiz insaALLAH guzel haberler alir paylasiriz :)
Testim bu
Verdim 2 gün sonraçatlarım
Sağlık merkezi ya canim ondan bencede gec ama iste: ((
İnsallah canim,: (hayırlsı olsun cnm inş beklediğine değer güzel haberler alırısın
Canım silikte olsa gebelik gözüküyor ama yinede kan testi kesin sonuç verir hayırlısı olsun Rabbim yüzümüzü güldürsün bata kaç gün varTestim bu
Ikinci çizgi gözüküyor canım belliki daha yeni gebelik geç döllenme olmuş olabilir keşke acilde kan testi yatırsaydın orada 1 saatte veriyorlar sonucu... Hayırlısı olsun darısı bizlere olsun
rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah hastane çok uzakti gidemedikIkinci çizgi gözüküyor canım belliki daha yeni gebelik geç döllenme olmuş olabilir keşke acilde kan testi yatırsaydın orada 1 saatte veriyorlar sonucu... Hayırlısı olsun darısı bizlere olsun
çok kafaya takıyoruz gerçekten her belirtiyi bebeğe yoruyoruz benimde ara sıra Rahim bölgemde sızı oluyor ama düşünüyorum daha öncede oluyordu da ben mi farketmiyordum acaba diye hayırlısı olsun canım ya valla bugün yum sonraki 5. Gün daha çok erken ama çok merak ediyorumInsaLALAH hayir olur canim benim ben ilk ayalr cok belirti aradim butun belirtileri de buldum ama insan kendini dinleyince vucut ona gore sinyal vereblyor. 2. aydan sonra kesinlikle kendimi dinlemedim hakiketen de faha ortada bisey yok:))))
Canım benim ya benimde nedense bütün şikayetlerim yumurtlamadan sonra oluyor sanırım bende psikolojik belirti üretiyorum ama sırtım ağrıyor mesela kasık ağrısını anlarım herkesin belirtisi ama sırtı ağrıyan kimseyi duymamıştım bunu da uyduruyor olamam heraldeAy benim belirtiler hepten aynı yani ben artık aldırmıyorum.
Çok mükemmel bir doktora sahibim o konuda şanslıyım ama bu aralar benim artık psikologa gitmemi söylüyor bu cocuk sevdam beni delirtecek :)))
Her ay belim kasıklarım ağrır midem bulanır sebeplerini tek tek buldu hamileliğe yormayayim diye gerçi iyimi oldu bilmiyorum da :)))
Bel ağrısı : disk bozukluğu
Kasık ağrılarım ve idrara çıkmam : böbrek kumu
Mide bulantılarımda zayiflama uğruna yer yediğimi çıkartma sevdam yüzünden oluyormuş
Doktorumla oturduk tek tek bunları araştırdık sonuçta yine zararlı cikan ben oldum bebek hariç her hastalığım çıktı :))))
O sebeple artık kendimi dinlemiyorum söz verdim biyerim ağrıyınca korkuyorum yine ne hastalığım çıktı diye hamilelik hariç herşeye yoruyorum artık
İnşallah canım hayırlısı ile sürpriz yapsın bebeğinHiic beklemediginiz andaa kendinizi ve esinizi serbest birakip dusunmediginiz zamanda bebisler gelirr genelde oyledir bende de aynen boyle olmustuu simdi 2.bebegimi istiyorum hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?