AN İTİBARI İLE YUMURTLAMA GUNLERINI BITIRENLER :) BUYRUN BEKLEYELİM

Nisaberatim

Bekleyen bir duam var sana ulaşsın Rabbım❤
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4.836
6.658
88
31
Rabbim herkese hayırlı guzel haberler almayı nasıb etsın
Hamiş guzel annişlerimizede hayırlı hamılelık ve doğumlar nasıb etsın
Ben yum. Gunumu degerlendırdım gerısını Yaradana bıraktım sizler nasılsınız baklm

yaklasik ayni tarihler sanirim canim.seyi sorcam kasik agrisi cektn mi ben yumurtladm sanirim iliskiden yarim saat kadr sonra acaip adet agrisi gibi sancim okdu hatta adet oluyorm sandim.boyle bisey yasadn mi sen

yaklasik ayni tarihler sanirim canim.seyi sorcam kasik agrisi cektn mi ben yumurtladm sanirim iliskiden yarim saat kadr sonra acaip adet agrisi gibi sancim okdu hatta adet oluyorm sandim.boyle bisey yasadn mi sen
Benım ovı pozıtıfken bı jasıgım agrıdı resmn şimsek caktı coktu agrı peşinede kahve leke geldı canm hmn ilişki oldu ama agrım kesılmedı sadece azaldı ilk defa yum. Sonra agrım devam edyr aynı gun bıterdı

bende kahverengi degilde turuncu pembeli bisey geldi.ama dedgn gibi o agriyi hissettm.ve hareket ettikce batiyo ince ince.sen benden once test yapican yaz buraya merak ederm.ben artk ne zaman yaparm belli degil.adet oldum dedim ya o gunde dr a gittim kan testi yapildi 2.0 cikti deger ve adet oldum

Bn tam 10. Gunu başlarım yapmaya :)

Of yaa.. Benim daha 3 gün falan var yumurtlama gününe ama bu sabah esimi iş seyahatine yolladim 2 hafta yok
Degerlendirebildiginiz için çok şanslısınız. Onu bulamayanlar da var.
Umutlanip hayal kırıklığına uğramak çok kötü ama böyle tamamen umutsuz olmak daha beter... İnsaallah hepiniz hamile kalırsınız bu ay.

İnan bnm eşimde yoktu sonra bız tartstık bıraz catkapı kaçtı geldı hmn gıttı yanı ucu ucuna degerlendırdık nasıp artık kısmet canm eee 3 gun varsa degerlndrsrydn CIKMADAN BELKI ERKN YUM. OLURDU SPERMLERDE YAŞAYABILIYR

Evet canm yinede degerlendirdik nolur nolmaz diye düne kadar. ama ovulasyon testiyle takip ediyorum daha bugün koyulasmaya başladı henüz yumurtlamaya var nasip artık napalim hayirlisiyla olsun da beklemekten baska care yok.

Evet canm yinede degerlendirdik nolur nolmaz diye düne kadar. ama ovulasyon testiyle takip ediyorum daha bugün koyulasmaya başladı henüz yumurtlamaya var nasip artık napalim hayirlisiyla olsun da beklemekten baska care yok.
İnşallah fazla bekletmeden canm gelir bebişlermz

kizlr peki ovulasyon gunun sonrada iliskiye devam ediyormusunuz ben adet bitiminden diger adete kadar gun asiri yapiyorum ovulasyon testi kullanmiyorum

Hayırlı olsun yeni konun canım sana ve sayfana uğrayan herkese uğur getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…