AN İTİBARI İLE YUMURTLAMA GUNLERINI BITIRENLER :) BUYRUN BEKLEYELİM

Kızlar benim yumurtlamam da oldu doktorum ultrason ile de bakti iki yumurtam büyümüştü yarın adet günüm dua edin kızlar bana bi hafta oldu sulu beyaz akintim var heyecanlıyım hamiş olabilir miyim
InsaALLAH hayirlisi ile hamis olursun butun yuregimle istiyorum anne olmak isteyen herkesin anne olmasini. Ben de cok istiyorum anne olmayi.. lutfen dua edelim birbirmize

12 gün geçti 7 gündür hafif sızı şeklinde kasık agrisi hafif bas donmesi halsizlik kabızlık gaz ve sulu beyaz akintim var yarin regl ama korkuyorm test yapmaya
12 gun gecti nasil dayandin test yapmadin ayyyyy insaLALAH hamissindir ya lutfen test yap haber et

Simdi can arkadaslar size sorum olacak bilgisi olan cevaplayabilirse mutlu olurum. Ben ovu testinde pozitifi 17. Gunümde gördüm. 16. 18. Ve 20. Günu degerlendirdik. Bugun de 20. Gun iste:) ya simdi ovu testinde pozitif ciktigi gun yani 17.gun Akıntım coktu ertesi gun 18. Gün de akintim coktu. Ovunun pozitif ciktigi gun mu yumurtlama olmus oluyo yoksa pozitiften sonraki 2 gun icinde mi? Bir de bugun hafif göğüs agrim basladi. Yumurtlama kaynaklidir dimi. Oy oyle merak ediyorum ki nedense bu ay daha cok umutluyum icim kipir kipir. Rabbime hep dua ediyorum. Buarada 8. Ayimiz. Genel rutin hormon testi sperm testi vs yapildi ikimizin de herseyi normal cikti eşimle. Artik takdir ilahi dedik ve kucuk mucizemizi bekliyoruz.. oh be biraz rahatladim konusunca

Iyi kon
konusmussudiiiii, post: 50331178, member: 725677"]Simdi can arkadaslar size sorum olacak bilgisi olan cevaplayabilirse mutlu olurum. Ben ovu testinde pozitifi 17. Gunümde gördüm. 16. 18. Ve 20. Günu degerlendirdik. Bugun de 20. Gun iste:) ya simdi ovu testinde pozitif ciktigi gun yani 17.gun Akıntım coktu ertesi gun 18. Gün de akintim coktu. Ovunun pozitif ciktigi gun mu yumurtlama olmus oluyo yoksa pozitiften sonraki 2 gun icinde mi? Bir de bugun hafif göğüs agrim basladi. Yumurtlama kaynaklidir dimi. Oy oyle merak ediyorum ki nedense bu ay daha cok umutluyum icim kipir kipir. Rabbime hep dua ediyorum. Buarada 8. Ayimiz. Genel rutin hormon testi sperm testi vs yapildi ikimizin de herseyi normal cikti eşimle. Artik takdir ilahi dedik ve kucuk mucizemizi bekliyoruz.. oh be biraz rahatladim konusunca[/QUOTE]
iyi konusmussun canım bn kullanmadım ama başka topiklerde okudum ikinci çizgi koyu çıktıktan sonra 12 ile 24 saat arasında yumurtlama oluyo bnm bildiğim bu yani

Amin
InsaALLAH hayirlisi ile hamis olursun butun yuregimle istiyorum anne olmak isteyen herkesin anne olmasini. Ben de cok istiyorum anne olmayi.. lutfen dua edelim birbirmize

Amin amin amin ecmain insaALLAH RABBIM annelik duygusunu isteyen herkese tattirsin mahrum bırakmasın hiçbir kadını o duygudan aminn

fnd_50 balım bn kullandım pozıtıfın akşamına yada ertesı gune catırdıyolar
Pozitifin aksamini degerlendiremedik ama ertesi gun aksamini degerlendirebildik olur mu ki acep yaaa bir de poztifi 17 nin sabahinda gormustum ama 16nin gecesini degerlendirdik. Artik Allahı ma birakiyorum

Kuyruk sokumum agriyor birde kasiklarimda her zmn bi doluluk war gbi ara ara bulanti ama çok hafif cnm
Günaydın arkadaşlar benimde çok az kaldı artık ne zaman yumurtlucagimi ne zaman kasiklarimin agricagini biliyorum 36 ay boyunca her ay bebeğim olacakmi diye beklerken bunların tecrübesini kazandım bende ovulasyon günlerimi çok iyi değerlendirdim herşey kuralına göre oldu bekliyorum hepimiz dua edelim arkadaslar

Kızlar test yaptım ilk hayalet bi çizgi çıktı sonrada ben kendime kuruntu yapıyorum dedim yine bir hayal kırıklığı adet günüm bugün ama adette olmadım hep hüsrana uğramaktan bıktım sanirsam fnd_50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…