- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Sabah yapsan cıkar bnce12 gün geçti 7 gündür hafif sızı şeklinde kasık agrisi hafif bas donmesi halsizlik kabızlık gaz ve sulu beyaz akintim var yarin regl ama korkuyorm test yapmaya
Sen degerlndr yınede canm inşallah mujdelı haberler alırızbilmiyrm ki kuzu ikisinden biri yumurtlama ama simdiki kesin ondan eminim.bu aksamida degerlendrces nasip hangisi tutarsa :)
Aynen benimde saniyelik gözlerim kapanınca kasa başımı başka yine çevirince öyle bir bas donmesi oluyoo bas donmesini tarif edebilr misin.benmde oluyo ara ara sanki tansiyonum dusuyoms gibi oluyo.gozlerimi kapatnca suyun icindeymsm gibi ama saniylek boyle
Aynen sabah yapicam sanırımSabah yapsan cıkar bnce
Tmm haber v3r mutlaaka inşallah vardrAynen sabah yapicam sanırım
Tamamcanım haber veririmTmm haber v3r mutlaaka inşallah vardr
InsaALLAH hayirlisi ile hamis olursun butun yuregimle istiyorum anne olmak isteyen herkesin anne olmasini. Ben de cok istiyorum anne olmayi.. lutfen dua edelim birbirmizeKızlar benim yumurtlamam da oldu doktorum ultrason ile de bakti iki yumurtam büyümüştü yarın adet günüm dua edin kızlar bana bi hafta oldu sulu beyaz akintim var heyecanlıyım hamiş olabilir miyim
ayni sey demekki ben tansiyondan suphelendm oyle bi rahatsizlgm yok ama hayir olsunAynen benimde saniyelik gözlerim kapanınca kasa başımı başka yine çevirince öyle bir bas donmesi oluyo
12 gun gecti nasil dayandin test yapmadin ayyyyy insaLALAH hamissindir ya lutfen test yap haber et12 gün geçti 7 gündür hafif sızı şeklinde kasık agrisi hafif bas donmesi halsizlik kabızlık gaz ve sulu beyaz akintim var yarin regl ama korkuyorm test yapmaya
12 gun gecti nasil dayandin test yapmadin ayyyyy insaLALAH hamissindir ya lutfen test yap haber et
Beni de etiketle cevaplarken canimTamam
Tamm canım haber ederim yarın sabah uyanır uyanmaz ilk işim bu olacak buraya yazicam
InsaALLAH hayirlisi ile hamis olursun butun yuregimle istiyorum anne olmak isteyen herkesin anne olmasini. Ben de cok istiyorum anne olmayi.. lutfen dua edelim birbirmize
Tamam canım ay insaALLAH olursa burda haykiririmBeni de etiketle cevaplarken canim
Pozitifin aksamini degerlendiremedik ama ertesi gun aksamini degerlendirebildik olur mu ki acep yaaafnd_50 balım bn kullandım pozıtıfın akşamına yada ertesı gune catırdıyolar
Kuyruk sokumum agriyor birde kasiklarimda her zmn bi doluluk war gbi ara ara bulanti ama çok hafif cnmHoşgeldın belırtı varmı
Günaydın arkadaşlar benimde çok az kaldı artık ne zaman yumurtlucagimi ne zaman kasiklarimin agricagini biliyorum 36 ay boyunca her ay bebeğim olacakmi diye beklerken bunların tecrübesini kazandım bende ovulasyon günlerimi çok iyi değerlendirdim herşey kuralına göre oldu bekliyorum hepimiz dua edelim arkadaslarKuyruk sokumum agriyor birde kasiklarimda her zmn bi doluluk war gbi ara ara bulanti ama çok hafif cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?