AN İTİBARI İLE YUMURTLAMA GUNLERINI BITIRENLER :) BUYRUN BEKLEYELİM

Sabah kahvaltida yumurtadan midem bulandi. Belki de gec yattim ondandir. Bugun nasilsin canim?
Aynı belirtiler devam ediyor canım. sadece dikkat ettiğim şey bugün için kokulara acayip hassasim.bi de dün gece yatsı namazını zor kıldım kasiklarimin ağrısından.bi saat kendime gelemedim.kist mı acaba bebek mı bilemiyorum

İnsAllah bebistir canim. Bende hapsurunca sol kasigim batiyo inceden. İnsallah gelmistir bebislerimiz. Bugun keyifsizim halsizim. Evet koku bende de dun oglanin okuluna gittim yolda butun kokular geldi burnuma kedi pisligi lagam cam agaci kokusu her kokuyu net aliyorum. İnsallah psikolojik degildir bebeklerimiz bizimledir.

İnşallah canım.

Kizlar 13gunum ovulasyon testim

Eklentiler

• 20170304_133301.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 57
Valla canm bn kıstten suphelnyrm sankı cunku uykudan uyandıran bı ağrı
Aksilik ya grip oldum çok korkuyorum arkadaşlar aşırı sirt ağrılarım var belirtilerini kestiremiyorum pek vücudum çok kırgın ilacta alamıyorum belki ne bebeğim benimle dir diye. Olsun da herşeye katlanirim çok az kaldı bata heyecanla bekliyorum

Suan halsiz yorgunum bı gorsen sımdıye ne ilaçlar içmiştim ooooo
Ama içemyrum suanda korkuyrm
Bnde grıp olcam galıba hmde bayagı agır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…