AN İTİBARI İLE YUMURTLAMA GUNLERINI BITIRENLER :) BUYRUN BEKLEYELİM

Ya benim de 2 gün manyak akintim oldu yumurtlama akintisi bu şeffaf gibi olan. Ovu testi yapiyordum pozitifi gordugumun ertesi gununu ve bi gun oncesini degerlendirdik. Bu ay incir kürü de yaptim Allahim insaALLAH hayirlisi olur

Bende bekleme asamasindayim bat 16 mart gecer mi bu zaman arkadaslar yaaa...
Benim iliskiden 5 gun gecti 11. Gun yumurta catladi belirtiler o yondeydi. Bugun kasik batmasi gibi oldu ara ara sol kasigim agriyor ya yumurta dollendi yada catlayamadi. Oyle bir sorun hic tasamadim ama bilemiyorum kafada deli sorularr

Ya benim de 2 gün manyak akintim oldu yumurtlama akintisi bu şeffaf gibi olan. Ovu testi yapiyordum pozitifi gordugumun ertesi gununu ve bi gun oncesini degerlendirdik. Bu ay incir kürü de yaptim Allahim insaALLAH hayirlisi olur
Eee hayırlı olsun o zmn yum. Bıyelı kac oldu cnm

Erkn yum. Olmş bayagı inşllh tutmştr

Eee hayırlı olsun o zmn yum. Bıyelı kac oldu cnm
Canim bugün adetimin 20. Günü. Ben ovu testinde 17. Günde pozitif gordum. Akintim 17. 18. Gunler yogundu. 16. Ve 18. Günü degerlendirebildik. Bugünü de degerlendirmeyi dusunuyoruz. Belki de olmus bitmistir yumurtlamam:) yeni oldu yani.umarim yakalamisizdir

Anladım canm bnmde 4. Gun bugun pızıtofı gorelı pozıtıfı ve ertesı gun oldu ilişki gerısı nasıp artık

Gunaydn canısı
kiz ben yine yumurtladim galiba :)) dedim ya uc dort gun once iliskiden yarim saat sonra kasik agrisi falan oldum diyee.bugunde seffaf akinti geldi.hemde oyle az falanda degil bariz yani.hatta inanmaym nettem baktim yumurtlama akintisi diye resmi vardi aynisi.e gecenki agri yumurtlama degilse neydi ozaman.gene kafam oldu corba

Allah allah
Acaba ıkı yumurta varduda dgerımı catladı bnm bugun sol kasıgım tatlı bı batma oldu hep bembeyaz akıntım vardı

Kızlar benim yumurtlamam da oldu doktorum ultrason ile de bakti iki yumurtam büyümüştü yarın adet günüm dua edin kızlar bana bi hafta oldu sulu beyaz akintim var heyecanlıyım hamiş olabilir miyim

Kızlar benim yumurtlamam da oldu doktorum ultrason ile de bakti iki yumurtam büyümüştü yarın adet günüm dua edin kızlar bana bi hafta oldu sulu beyaz akintim var heyecanlıyım hamiş olabilir miyim
Olabılırsın tabı herzaman ıhtımal var ne kadar gectı yumurtlamadan canm belırtı varmı
Bu arada belırtılerı toplyrz o yuzdn

Olabılırsın tabı herzaman ıhtımal var ne kadar gectı yumurtlamadan canm belırtı varmı
Bu arada belırtılerı toplyrz o yuzdn
12 gün geçti 7 gündür hafif sızı şeklinde kasık agrisi hafif bas donmesi halsizlik kabızlık gaz ve sulu beyaz akintim var yarin regl ama korkuyorm test yapmaya

12 gün geçti 7 gündür hafif sızı şeklinde kasık agrisi hafif bas donmesi halsizlik kabızlık gaz ve sulu beyaz akintim var yarin regl ama korkuyorm test yapmaya
o bas donmesini tarif edebilr misin.benmde oluyo ara ara sanki tansiyonum dusuyoms gibi oluyo.gozlerimi kapatnca suyun icindeymsm gibi ama saniylek boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…