AN İTİBARI İLE YUMURTLAMA GUNLERINI BITIRENLER :) BUYRUN BEKLEYELİM

Pozitifin aksamini degerlendiremedik ama ertesi gun aksamini degerlendirebildik olur mu ki acep yaaa bir de poztifi 17 nin sabahinda gormustum ama 16nin gecesini degerlendirdik. Artik Allahı ma birakiyorum
Tam dogrusu canm bnm hm oncekı gundn içerde sperm vardr hem artı sonrakı gun tam çatlamaya denk gelmştr ilişki hadı ınşallah bnm bugun resmen sol kasıgımda acayıp bı batma ama tatlı tatlı bıde cok akıntı var

Hayalet çizgi çıktı testimde ve hala sulu beyaz akintim var devam ediyor adette olmadim ağrım ara ara oluyo acaba test mi bozuk anlamadim markası Al Bi diye bir marka duydunuz mu hic

Hayalet çizgi çıktı testimde ve hala sulu beyaz akintim var devam ediyor adette olmadim ağrım ara ara oluyo acaba test mi bozuk anlamadim markası Al Bi diye bir marka duydunuz mu hic
Heee albıye pek guvnmyrm ama hmn cıktysa dogrudur hayalet cıgı zatn var demk ley yapablrmsn imkann varsa bı test daha al farklı marka 4 saat ıdrarı tut ve hmn yap oda cıkarsa kan ver canm
Genelde hamılelerın adet gunu sancısı ve akıntusı olurmş zatn hadı hayrlısı

Testın fotosunu atsana bı bakom bnde

Ay hadi insaALLAH RABBIM yuzumuzu guldursun ya su bat tarihimiz bi gelse de boyle beklemek de zor valla. Benim bat 12 mart gibi duruyo

Ay hadi insaALLAH RABBIM yuzumuzu guldursun ya su bat tarihimiz bi gelse de boyle beklemek de zor valla. Benim bat 12 mart gibi duruyo
Bnmde oyle aslında bat 14 marttı ama yum. Normalde 16. Gun olacagına 13. Gun oldu o yuzdn 3 gun erkne gelır buda 11 12 mart gıbı inşallah gorcez bakalm sabır canm sabır

Kizlar ovulasyon testimi yorumlayin 12 gun

Eklentiler

• 20170303_111257.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 35
Kuzummm valla bi stresyliyim ki sorma cok gerginim bu aralar.. şu bebis olayini da cok takiyorum. Son8 gün kalacak saat 12 den sonra:) sen nasilsin var mi bi belirti vs
Ben asırı bel ve kasık agrısı var pıskolojık degıl ya kıst var ya bebek canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…