- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Eee silik çıkmış işteKızlar test yaptım ilk hayalet bi çizgi çıktı sonrada ben kendime kuruntu yapıyorum dedim yine bir hayal kırıklığı adet günüm bugün ama adette olmadım hep hüsrana uğramaktan bıktım sanirsamfnd_50
Tam dogrusu canm bnm hm oncekı gundn içerde sperm vardr hem artı sonrakı gun tam çatlamaya denk gelmştr ilişki hadı ınşallah bnm bugun resmen sol kasıgımda acayıp bı batma ama tatlı tatlı bıde cok akıntı varPozitifin aksamini degerlendiremedik ama ertesi gun aksamini degerlendirebildik olur mu ki acep yaaabir de poztifi 17 nin sabahinda gormustum ama 16nin gecesini degerlendirdik. Artik Allahı ma birakiyorum
Heee albıye pek guvnmyrm ama hmn cıktysa dogrudur hayalet cıgı zatn var demk ley yapablrmsn imkann varsa bı test daha al farklı marka 4 saat ıdrarı tut ve hmn yap oda cıkarsa kan ver canmHayalet çizgi çıktı testimde ve hala sulu beyaz akintim var devam ediyor adette olmadim ağrım ara ara oluyo acaba test mi bozuk anlamadim markası Al Bi diye bir marka duydunuz mu hic
Testın fotosunu atsana bı bakom bndeHayalet çizgi çıktı testimde ve hala sulu beyaz akintim var devam ediyor adette olmadim ağrım ara ara oluyo acaba test mi bozuk anlamadim markası Al Bi diye bir marka duydunuz mu hic
Testın fotosunu atsana bı bakom bnde
Tm bişy bellı olmyr cnm sankı
bi cizgi var ama cok silik hemen mi cikti bu.albi de iyiya ben bir iki kez kullandim negatifse negatif yani
Ilk çıktığından beri bu şekilde bilmiyorum ilk defa kullandım bu markayı neyse ya takmiyorum adet olmazsam kan tahlili yaparım varsa vardır yoksa da bidahaki ay artık napalimbi cizgi var ama cok silik hemen mi cikti bu.albi de iyiya ben bir iki kez kullandim negatifse negatif yani
kiamet canim bekle bakalm kan verirsin hayirlsii artkIlk çıktığından beri bu şekilde bilmiyorum ilk defa kullandım bu markayı neyse ya takmiyorum adet olmazsam kan tahlili yaparım varsa vardır yoksa da bidahaki ay artık napalim
Ay hadi insaALLAH RABBIM yuzumuzu guldursun ya su bat tarihimiz bi gelse de boyle beklemek de zor valla. Benim bat 12 mart gibi duruyoTam dogrusu canm bnm hm oncekı gundn içerde sperm vardr hem artı sonrakı gun tam çatlamaya denk gelmştr ilişki hadı ınşallah bnm bugun resmen sol kasıgımda acayıp bı batma ama tatlı tatlı bıde cok akıntı var
Bnmde oyle aslında bat 14 marttı ama yum. Normalde 16. Gun olacagına 13. Gun oldu o yuzdn 3 gun erkne gelır buda 11 12 mart gıbı inşallah gorcez bakalm sabır canm sabırAy hadi insaALLAH RABBIM yuzumuzu guldursun ya su bat tarihimiz bi gelse de boyle beklemek de zor valla. Benim bat 12 mart gibi duruyo
Nasılsın kuzuuuımAy hadi insaALLAH RABBIM yuzumuzu guldursun ya su bat tarihimiz bi gelse de boyle beklemek de zor valla. Benim bat 12 mart gibi duruyo
Kuzummm valla bi stresyliyim ki sorma cok gerginim bu aralar.. şu bebis olayini da cok takiyorum. Son8 gün kalacak saat 12 den sonra:) sen nasilsin var mi bi belirti vsNasılsın kuzuuuım
Ben asırı bel ve kasık agrısı var pıskolojık degıl ya kıst var ya bebek canmKuzummm valla bi stresyliyim ki sorma cok gerginim bu aralar.. şu bebis olayini da cok takiyorum. Son8 gün kalacak saat 12 den sonra:) sen nasilsin var mi bi belirti vs
Yarın tekrarla koyulaşacak bı tık daha ama bu donemo degerlndr ıkı gune catlar yumurtaKizlar ovulasyon testimi yorumlayin 12 gun
12 gun birlikte olduk.Yarın tekrarla koyulaşacak bı tık daha ama bu donemo degerlndr ıkı gune catlar yumurta
Tamm bugunde yarında olsun bıarkma yanı illaki tutar kyzum12 gun birlikte olduk.
Canim ins hergun kaliteli sperm olurmu acabaTamm bugunde yarında olsun bıarkma yanı illaki tutar kyzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?