- 25 Kasım 2013
- 1.184
- 692
- 53
bunun bir adım sonrası ,Bu huylarından vazgeçirmek çok zor olacak çünkü senelerdir hep evin herşeyine kp müdahale etmiş.mutfaktaki yemeğe kadar.yani şöyle söyliyim eşim çivi çakmasını dahi bilmiyor sebebi de malım böyle Bi durum olduğunda kp siz bilmezdiniz ben yaparım modunda her olaya el atmış.30yaşın üstünde Bi kaynım var inanın Bebek gibi davranıyorlar ağzına lokma veriyorlar .bende tam tersiyim.babam yoktu benim ailenin hem ablası hem evi çekip çevireniydim.haliyle kendi evimi pek ala yönetebilirim ama kp hala kendinin yönetmesi gerektiğini düşünüyor.patatesin iyisini bilemezsiniz siz ben size aliyim diyo pazar alışverişini o yapıyo faturamızı bile o ödüyo hiç fatura görmedim daha evlendikten beri.bunlar iyi şeyler gibi gözükse de ben eşimle ikimiz ayrı bir aile olduk kendi ayaklarımız üstünde duralım istiyorum yani nankörlük gibi algılanmasın.biz yetişkin insanlarız.öyle içimi dökmüş oldum biraz Hakkı'nızı helal edin![]()
yatak odanıza karışırlar,ben kv den neden prezervatifle korunuyorum diye uzun bi nutuk dinlemiştim..
bu nankörlük değil.
bu evin eşin sorumluluğunu almak aile olmaktır.
baba benim başımda erkek var sağol diyebilirsin.