- 13 Ocak 2010
- 30
- 0
- 86
- Konu Sahibi tilsim0104
-
Eşimle aynı şirketteyiz, o başka katta başka birimde ben başka katta başka birimde... birbirimizi hiç görmesekte gün içerisinde sonuç olarak biz aynı şirketteyiz 9 aydır evliyiz. azönce bir tatışma yaşadık ve sonra telefonda bu tartışma telefonda öyle bir devam ettiki, oyle ağır şeyler söylediki ben hem şaşkınlıklar içerisindeyim hemde ne yapacağımı bilemiyorum. ben hiçbirşey diyemedim ve artık aynı şirkette olmaktan bıktığımı işi bugn bırakacağımı söyledim... ben ne yapıcam şimdi işi bıraksam bir dert bırakmasam ayrı dert nasıl çözüm bulucam. okadar hakaretlerinden sonra nasıl akşam aynı arabaya binip gidicem. onu beklemeden çıkıp gitsem akşam uzar sabah onu kaldırmadan çıkıp gelirim..ben napayım arkadaşlar yaaa.. her şekilde çok zorrrr
Eşimle aynı şirketteyiz, o başka katta başka birimde ben başka katta başka birimde... birbirimizi hiç görmesekte gün içerisinde sonuç olarak biz aynı şirketteyiz 9 aydır evliyiz. azönce bir tatışma yaşadık ve sonra telefonda bu tartışma telefonda öyle bir devam ettiki, oyle ağır şeyler söylediki ben hem şaşkınlıklar içerisindeyim hemde ne yapacağımı bilemiyorum. ben hiçbirşey diyemedim ve artık aynı şirkette olmaktan bıktığımı işi bugn bırakacağımı söyledim... ben ne yapıcam şimdi işi bıraksam bir dert bırakmasam ayrı dert nasıl çözüm bulucam. okadar hakaretlerinden sonra nasıl akşam aynı arabaya binip gidicem. onu beklemeden çıkıp gitsem akşam uzar sabah onu kaldırmadan çıkıp gelirim..ben napayım arkadaşlar yaaa.. her şekilde çok zorrrr
Sinirimden ne yazdığımı bile okumadım. benim yanımdaki odaya geldiler bende geçtim gır gır muhabbet oldu. sonra işle ilgili gizli bişey yaptırıyolarmış bende aa bu böyle değilmi diyerek pot kırdım. sonra baktı kaldı bana... iki dk tutamadın çeneni dedi ve gitti.. sonra yazışmalar yazışmalar tekrar okusam yazdıklarını kafayı yerim.... ben nerden bileyim gizli olduğunu....
bu arada sizin konular da çok ilgilinç ha http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=693076
eşiniz arkadaşlarıyla hep kakara kikiri ama size gelince harakiri ....
Aynen yaa...
O konudada çok yakın aile arkadaşlarımız burdada şirkett...
nekadar tartışırsak hep başkaları yüzünden...
işte buna çok sinir oluyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?