Ana kuzulugu otesi ,bosanmalimiyim?

Şahsi görüşüm... Açık ve net. İmkanın varsa ayrıl...çünkü bu saatten sonra düzelmez. Ölürlerse belki

Tabiiki sonu bosanmak olabilir ama arkadaslar bu kadar rahat bosan bosan diyip durmayin ya valla ben vebal altinda kaldim gibi hissederim hemen bosan bitir gitsin yazamam yani halbuki tanimam etmem ama yine de insan sorumluluk hissediyor biraz sorununuza gelince ayrilmanin esigine geldiginizi gorunce nasil tepkiler veriyorlar peki en iyisini zaman gosterecektir biz ne desek bos

Şahsi görüşüm... Açık ve net. İmkanın varsa ayrıl...çünkü bu saatten sonra düzelmez. Ölürlerse belki
Bende ki imkanı bilseniz neden oturup uzuluyorsun bırak git dersiniz .... Ah .... Ah icimde ki şu sevgi . ama sanırım tükeniyor bu evlilik . hala bana az önce SEN ANAMLA BACIMLA KAFAYI YEMISSIN dedi :) ...

Bende ki imkanı bilseniz neden oturup uzuluyorsun bırak git dersiniz .... Ah .... Ah icimde ki şu sevgi . ama sanırım tükeniyor bu evlilik . hala bana az önce SEN ANAMLA BACIMLA KAFAYI YEMISSIN dedi :) ...
Bizde de ne kavgalar oldu (karakolluk bile olduk) ki hala oluyor. 6 ay ayrı kaldık. Bende 4 sene flört ettim. Yok.Düzelmez. İnan nato mermer nato taş. Bütün evin hem maddi hem manevi tüm yükü üstümde. Bıktım artık. Gelmese de kurtulsam diye bazen dua ediyorum. O kadar sorumsuz ki. 6 yıl doğurmadım bu yüzden. Son konuştuğumuzda şöyle olacak böyle olacak. Gel gör olan falan yok. Sevgi aşk falan karın doyurmuyor. Bizde senin anan benim anam kavgası var. O da bana diyor sen takıntılısın.Neymiş gtimiyormuşum gelmiyormuşum. İlgi göstermiyor muşum. Daha yeni evliydik. Gene kavga çıktı. Dedim ki ne yapmamı istiyorsun ananı kucağıma alıp hoplatayım mı? ....Öyle dangalak bir kaynanam var ki evlere şenlik. Görümcemle aramda 4 ay var. Önce ben doğurdum. Onun ki oğlan. Ben bir kez ona bir bebek hırkası gösterdim. Bundan örebilir misin diye? olur dedi gitti görümcenim oğluna ördü. Bir de kenarları oyalı. Kıskançlıklarından bıktım. Kızıma cibinlikli beşik aldık. Gittiler neredeyse aynısını aldıklar. Yazık oğlan cinsel kimlik bunalımıa girecek. Benimkine pembe hırka oğlana pembe süeter. Çocuk ib.... olacak bu gidişel....Bebeğimi benden almayacağını bilsem kızımı da alıp gideceğim.

Böyle ana ya böyle kardeşe lanet olsun . hemen hemen %90 evlilik bu yüzden bitiyor ... Bizimkide öyle olcak . ki eşimi okadar çok seviyorum ki hala icim gidiyor Su an ayrı yatiyoruz ama evliligimden evimden herşeyden soğudum .... Ailemin maddi gücü iyi arkamdalar yanimdalar cocugum yok ... Durmak için bi sebebim yok . ama sanırım bizim evliliğimiz bi kaç gün içinde bitecek öyle hissediyorum . rabbim herkesin yardımcısı olsun

10 günlük evliyiz. Aylardan haziran.Gittik kaynanama. O zaman görümcem bekar. eltimde kaynanamla altlı üstlü oturuyor biz de oturduğumuz ilin deniz kenarı bir ilçesindeyiz. Evi alırken de dedim. İki gün sonra burası deniz kenarı diye tası tarağı toplayıp size tatile geldik derlerse bak kavga çıkar. Ben bekarken buna benzer bir olaydan dolayı nefret etmiştim. Konuyu biliyorsun bak sorun olmasın diye de konuştuk. O da dedi ki olmayacak ben izin vermem. Tam kapıdan çıkıyoruz, el öpüyorum,kaynanam demez mi e biz size ne zaman kalmaya geleceğiz. Görümceme döndüm, ee ben size bu yaz tatile geleyim dedi. Sonra eltim size kalmaya gelelim değişiklik olsun dedi. Bunların hepsi aynı anda söylüyor, fakat aradaki mesafeden dolayı hiç biri birbirini duymadı. Allah hayatımda hiç bu kadar cinayet işleyesim gelmemişti. Arabaya bindik. ben bunu eşime söyledim. " ya 10 günlük evliyiz, ne işleri var bunların bizde başımızı mı beklemeye gelecekler" dedim. Bir kavga bir kavga öldüreceğiz birbirimizi arabada... üstünden 6 ayıl geçti, ben hala aklıma geldikçe o anı birebir yaşıyorum... Hala daha annemler bize gelmedi kalmadı,şöyle olmadı böyle olmadı. Bende hiç oralı olmuyorum. Otel değil burası. Lohusalığımda 20 gün kaldı. O muydu lohusa ben miydim bilmiyorum. Hadi yemekleri güzel olmuyor diye mutfağa sokmadım. Hergün elektrikli süpürgeyle evi süpürdüm. Elimden alıp da ya sen otur da ben süpüreyim demedi. Koca evi hem sildim. Hem süpürdüm. Bütün evin işini ben yaptım. O bütün gün örgü örüp uyudu. Ama ben de oraya gittiğimde elimi bile sürmüyorum. Eteğimi silkip kalkıyorum.Bu arada onların evle bizim ev arası arabayla taş çatlasa yarım saat.

Yazık oğlan cinsel kimlik bunalımıa girecek. Benimkine pembe hırka oğlana pembe süeter. Çocuk ib.... olacak bu gidişel....Bebeğimi benden almayacağını bilsem kızımı da alıp gideceğim.

Bu nasıl bir üsluptur yahu? Düzeltir misiniz şunu lütfen.

Hanımefendi milyonlarca insanın cinsel tercihi hakkında dalga geçer gibi bir terbiyesizlikte yazamazsiniz. Burası bir internet sitesi, üye veya üye olmayan herkesin ulaşabildiği bir yer. Çok çok ÇOK büyük terbiyesizligin yanında sitenin yapısını da bozuyorsunuz.

Valla sokma akıl ile akıl olmuyor. Ne kadar seversen sev onlar sizin önünüzde koca bir duvar olacaklar. Çocuk büyük dert olur bu durumda. Çocuğum olsun eve bağlanır gitmez diye sakın düşünme Köpek afedersin b.k yemekten vazgeçmez. Bu sefer hepsi doluşur eve bütün herşey üstüne kalır. Eşin der ki annem daha iyi anlar o baksın. Kardeşim gelsin o oyalasın çocuk da şapşala döner.

Bazen götürüyorum kızımı 5 aylık daha. Midesinde reflü var fazla harelket ettirince çıkarıyor elli kere dedim yapmayın diye sanki duvara konuşuyorum. Çocuğu yastık kabartır gibi seviyor. O da sıkılıp ağlıyor. Geçen hiçbir şey demedim kızın ağlamasını bekliyorum. Ağladı. Durdum ne zaman ağlayacak diye bekliyordum sonunda ağladı dedim. İnsan çocuğunun ağlmasını ister mi ben ağlasın diye dua ediyorum. ,,

ben kızıma şeker vermiyorum Kv dedim şeker zararlı bir baktım 5 aylık çocuğa şekerli leblebi yalatıyor. Bir kere bıraktım 1 saatliğine zorla. dedim bir de 120 cc ye 4 kaşık mama, bu koymuş 2 kaşık ne bileyim yeter dedim dedi. Çocuk içmemiş aç kalmış. Ohoo daha neler.

Benimde ailemin durumu oldukça iyi. eşimle ekonomik açıdan dağlar var. Sevgi dedik evlendik. Evlenmez olaydım 80-90 bin liraya yakın borcunu ödedim. Allahtan evi üstüme almıştım. sırf kıskançlık olmasın diye çeyiz bile sermedim. Biliyorum çünlü olacakları. Görümcem evleniyor. Bana bir oda insanın içinde "ay şimdi sen görümcenin çeyizini sakın kıskanma". Orda diyecektim. Senin çeyiz dediğin 2 parça kumaşa ben g.... silmem diye. Gene dedim itin hatrı yoksa sahibinin var diye... Sustum. Ohooo... Ama gene ben abartıyorum gene ben kötüyüm....

Bence bişey yok yani abartmayalim

Hanımefendi milyonlarca insanın cinsel tercihi hakkında dalga geçer gibi bir terbiyesizlikte yazamazsiniz. Burası bir internet sitesi, üye veya üye olmayan herkesin ulaşabildiği bir yer. Çok çok ÇOK büyük terbiyesizligin yanında sitenin yapısını da bozuyorsunuz.

Kusura bakmayın da ben bunu söylerken kimsenin cinsel tercihini yargılamadım yada yadırga

Burda ben kimsenin cinsel tercihini yadırgamıyorum yada yargılamıyorum. Orda onu söylemem gerekliydi. Söyledim. Hem ben kimseyi neden öyle neden böyle diye yazmıyorum ki.... Herkes kendi tercihini yaşamak da hür.

Bu arada düşünün erkek çocuğuna devamlı kıskançlıktan dolayı kzı gibi kıyafetler yapılıyor. İki tür cinsel tercih vardır. Bir biyolojik bir de sosyal çevrenin uygulamış olduğu baskı yüzünden. Biyolojik olan Allah'ın o kişiye bahşettiği bir olaydır. Kendi cinsiyetini yada ilgi duyduğu cinsiyeti yaşamak kişini kendi özgürtlüğündedir.

Ama bir de evde 6-7 kız kardeşten sonra 1 tek erkek çocuk olduğunda abla ve anne kurbanı olan öyle çocuklar var ki... Sırf ablaların yada annlerin kendi egoları yüzünden olması gereken cinsiyetin dışına çıkan... İşte az önce kullandığım usturupsuz kelime benim kaynanamla görümcemin küçücük bir erkek çocuğuna kıskançlıktan dolayı uyguladığı sosyal baskı yüzündendir. Sevgiyle....

Ben bu kadar çelişkili mesajlar okumadım hiç daha önce. En sokak ağızlı haliyle terbiyesizce yazıp sonra gelip böyle sosyolojik biyolojik vs. diye açıklama yapıyorsunuz, bir sonraki paragrafta da yine bir anlamsız anne abla kurbanı falan diyorsunuz. Çok ilginç. Bundan ötesi laf dalaşı olur ama tavsiyem, düşüncelerinizi daha derli toplu kelimelerle paylaşın ve ucu açık konularda bu kadar net, insanları kirabilecek sekilde yazmayın. Gerçekten umursayan, uzulebilecek veyahut sinirlenebilecek insanlara ayıptır.

Esiniz kac yasinda?? Cocuk gibi evin icinde her olan yetistirilirmi,, Baska konuscak lafi yokmu,,,Rabbim yardimciniz olsun..

Ben mi yazdım kardeş bana niye diyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…