Şahsi görüşüm... Açık ve net. İmkanın varsa ayrıl...çünkü bu saatten sonra düzelmez. Ölürlerse belkiSevgili arkadaşlar telefondan yazdığım öncelikle hatalar olursa kusura bakmayın . başlıkta belirttiğim gibi eşim anaci ama garip Bi ilişki bu ben böyle bi ana ogul ömrümde görmedim duymadım . ha birde bacı ! Sı var ... Eşimle evliligimin ilk günlerinden beri bu yüzden kavga ettim . ilk evlendim kardeşi arayıp her gece saatlerce konuştu beni tek bıraktı on ton kavga ettik onu yavaş yavaş yendik ... Ama Allah aşkına siz söyleyin bayanlar tabi ki herkes annesini sever düşkün olur ama hangi koca işini bırakıp bırakıp anasının evine düşüyor ? Hergun günde 2 kere gidiyor annesine işini gücünü bırakıp . bakmayın annesi de yaşlı değil genç yani . hergün zırt pırt gittiği yetmiyor gibi telefonda saatler süren konuşmalar . .
Benim kocam her kavgamizi ya afedersiniz osurssak oraya yetisiren birisi . bıktım tukendim . eşime kızdım yeri geldi yemek yapmadım (hatadır kabul ediyorum) kalktı kardeşi sen karı olda kocana yemek yap dedi . ya benim evimin yemeğini nerden biliyorsun sen be kadın ! Eşim mahrem demeden özel demeden basit demeden herşeyimizi oraya yetiştiren birisi . zorla 2 buçuk yıl oldu evliliğim çocuk yok . bu hafta çok kötü kavgalar yaşandı annesi kardeşi ben birbirimize girdik . ve sebebi eşimin her dakka oraya gitmesi olduğu halde evi terk edicem dedim eşim yalvar yakar bırakmadı beni ama bugün yine oraya gitmiş ..... Arkamdan konuşuyorlar biliyorum dayanamıyorum artık buna . . az önce eşimle çok büyük kavga ettik . bosancam yarın sabah defolup gidicem dedim . gidebilirim ailem arkamda .
Ama size soruyorum . bu yüzden bosanilir mi ? Bana bi yol gösterin yarına kadar Napiyim ?
Dipnot: Taşınmayı illaki düşüncek kadar sorun yaşadım arkadaşlar :)
ama imkansız çünkü aslaa kabul etmiyor .
Bende ki imkanı bilseniz neden oturup uzuluyorsun bırak git dersiniz .... Ah .... Ah icimde ki şu sevgi . ama sanırım tükeniyor bu evlilik . hala bana az önce SEN ANAMLA BACIMLA KAFAYI YEMISSIN dedi :) ...Şahsi görüşüm... Açık ve net. İmkanın varsa ayrıl...çünkü bu saatten sonra düzelmez. Ölürlerse belki
Bizde de ne kavgalar oldu (karakolluk bile olduk) ki hala oluyor. 6 ay ayrı kaldık. Bende 4 sene flört ettim. Yok.Düzelmez. İnan nato mermer nato taş. Bütün evin hem maddi hem manevi tüm yükü üstümde. Bıktım artık. Gelmese de kurtulsam diye bazen dua ediyorum. O kadar sorumsuz ki. 6 yıl doğurmadım bu yüzden. Son konuştuğumuzda şöyle olacak böyle olacak. Gel gör olan falan yok. Sevgi aşk falan karın doyurmuyor. Bizde senin anan benim anam kavgası var. O da bana diyor sen takıntılısın.Neymiş gtimiyormuşum gelmiyormuşum. İlgi göstermiyor muşum. Daha yeni evliydik. Gene kavga çıktı. Dedim ki ne yapmamı istiyorsun ananı kucağıma alıp hoplatayım mı? ....Öyle dangalak bir kaynanam var ki evlere şenlik. Görümcemle aramda 4 ay var. Önce ben doğurdum. Onun ki oğlan. Ben bir kez ona bir bebek hırkası gösterdim. Bundan örebilir misin diye? olur dedi gitti görümcenim oğluna ördü. Bir de kenarları oyalı. Kıskançlıklarından bıktım. Kızıma cibinlikli beşik aldık. Gittiler neredeyse aynısını aldıklar. Yazık oğlan cinsel kimlik bunalımıa girecek. Benimkine pembe hırka oğlana pembe süeter. Çocuk ib.... olacak bu gidişel....Bebeğimi benden almayacağını bilsem kızımı da alıp gideceğim.Bende ki imkanı bilseniz neden oturup uzuluyorsun bırak git dersiniz .... Ah .... Ah icimde ki şu sevgi . ama sanırım tükeniyor bu evlilik . hala bana az önce SEN ANAMLA BACIMLA KAFAYI YEMISSIN dedi :) ...
Böyle ana ya böyle kardeşe lanet olsun . hemen hemen %90 evlilik bu yüzden bitiyor ... Bizimkide öyle olcak . ki eşimi okadar çok seviyorum ki hala icim gidiyor Su an ayrı yatiyoruz ama evliligimden evimden herşeyden soğudum .... Ailemin maddi gücü iyi arkamdalar yanimdalar cocugum yok ... Durmak için bi sebebim yok . ama sanırım bizim evliliğimiz bi kaç gün içinde bitecek öyle hissediyorum . rabbim herkesin yardımcısı olsunBizde de ne kavgalar oldu (karakolluk bile olduk) ki hala oluyor. 6 ay ayrı kaldık. Bende 4 sene flört ettim. Yok.Düzelmez. İnan nato mermer nato taş. Bütün evin hem maddi hem manevi tüm yükü üstümde. Bıktım artık. Gelmese de kurtulsam diye bazen dua ediyorum. O kadar sorumsuz ki. 6 yıl doğurmadım bu yüzden. Son konuştuğumuzda şöyle olacak böyle olacak. Gel gör olan falan yok. Sevgi aşk falan karın doyurmuyor. Bizde senin anan benim anam kavgası var. O da bana diyor sen takıntılısın.Neymiş gtimiyormuşum gelmiyormuşum. İlgi göstermiyor muşum. Daha yeni evliydik. Gene kavga çıktı. Dedim ki ne yapmamı istiyorsun ananı kucağıma alıp hoplatayım mı? ....Öyle dangalak bir kaynanam var ki evlere şenlik. Görümcemle aramda 4 ay var. Önce ben doğurdum. Onun ki oğlan. Ben bir kez ona bir bebek hırkası gösterdim. Bundan örebilir misin diye? olur dedi gitti görümcenim oğluna ördü. Bir de kenarları oyalı. Kıskançlıklarından bıktım. Kızıma cibinlikli beşik aldık. Gittiler neredeyse aynısını aldıklar. Yazık oğlan cinsel kimlik bunalımıa girecek. Benimkine pembe hırka oğlana pembe süeter. Çocuk ib.... olacak bu gidişel....Bebeğimi benden almayacağını bilsem kızımı da alıp gideceğim.
Yazık oğlan cinsel kimlik bunalımıa girecek. Benimkine pembe hırka oğlana pembe süeter. Çocuk ib.... olacak bu gidişel....Bebeğimi benden almayacağını bilsem kızımı da alıp gideceğim.
Bence bişey yok yani abartmayalimBu nasıl bir üsluptur yahu? Düzeltir misiniz şunu lütfen.
Valla sokma akıl ile akıl olmuyor. Ne kadar seversen sev onlar sizin önünüzde koca bir duvar olacaklar. Çocuk büyük dert olur bu durumda. Çocuğum olsun eve bağlanır gitmez diye sakın düşünme Köpek afedersin b.k yemekten vazgeçmez. Bu sefer hepsi doluşur eve bütün herşey üstüne kalır. Eşin der ki annem daha iyi anlar o baksın. Kardeşim gelsin o oyalasın çocuk da şapşala döner.Böyle ana ya böyle kardeşe lanet olsun . hemen hemen %90 evlilik bu yüzden bitiyor ... Bizimkide öyle olcak . ki eşimi okadar çok seviyorum ki hala icim gidiyor Su an ayrı yatiyoruz ama evliligimden evimden herşeyden soğudum .... Ailemin maddi gücü iyi arkamdalar yanimdalar cocugum yok ... Durmak için bi sebebim yok . ama sanırım bizim evliliğimiz bi kaç gün içinde bitecek öyle hissediyorum . rabbim herkesin yardımcısı olsun
Bence bişey yok yani abartmayalim
Bu nasıl bir üsluptur yahu? Düzeltir misiniz şunu lütfen.
Bu nasıl bir üsluptur yahu? Düzeltir misiniz şunu lütfen.
Kusura bakmayın da ben bunu söylerken kimsenin cinsel tercihini yargılamadım yada yadırga
Burda ben kimsenin cinsel tercihini yadırgamıyorum yada yargılamıyorum. Orda onu söylemem gerekliydi. Söyledim. Hem ben kimseyi neden öyle neden böyle diye yazmıyorum ki.... Herkes kendi tercihini yaşamak da hür.
Bu arada düşünün erkek çocuğuna devamlı kıskançlıktan dolayı kzı gibi kıyafetler yapılıyor. İki tür cinsel tercih vardır. Bir biyolojik bir de sosyal çevrenin uygulamış olduğu baskı yüzünden. Biyolojik olan Allah'ın o kişiye bahşettiği bir olaydır. Kendi cinsiyetini yada ilgi duyduğu cinsiyeti yaşamak kişini kendi özgürtlüğündedir.
Ama bir de evde 6-7 kız kardeşten sonra 1 tek erkek çocuk olduğunda abla ve anne kurbanı olan öyle çocuklar var ki... Sırf ablaların yada annlerin kendi egoları yüzünden olması gereken cinsiyetin dışına çıkan... İşte az önce kullandığım usturupsuz kelime benim kaynanamla görümcemin küçücük bir erkek çocuğuna kıskançlıktan dolayı uyguladığı sosyal baskı yüzündendir. Sevgiyle....
Ben mi yazdım kardeş bana niye diyorsun ?Hanımefendi milyonlarca insanın cinsel tercihi hakkında dalga geçer gibi bir terbiyesizlikte yazamazsiniz. Burası bir internet sitesi, üye veya üye olmayan herkesin ulaşabildiği bir yer. Çok çok ÇOK büyük terbiyesizligin yanında sitenin yapısını da bozuyorsunuz.
Ben mi yazdım kardeş bana niye diyorsun ?
Kusura bakmayın telefondan girince ayırt edememisim o an.
Sağolasın :)Burası kadınlar klubu i.......i düşünmek ne zaman bizim sorunumuz oldu
Ben bu kadar çelişkili mesajlar okumadım hiç daha önce. En sokak ağızlı haliyle terbiyesizce yazıp sonra gelip böyle sosyolojik biyolojik vs. diye açıklama yapıyorsunuz, bir sonraki paragrafta da yine bir anlamsız anne abla kurbanı falan diyorsunuz. Çok ilginç. Bundan ötesi laf dalaşı olur ama tavsiyem, düşüncelerinizi daha derli toplu kelimelerle paylaşın ve ucu açık konularda bu kadar net, insanları kirabilecek sekilde yazmayın. Gerçekten umursayan, uzulebilecek veyahut sinirlenebilecek insanlara ayıptır.[/QU
Ben dalaşmam da sizi bilemem. Belki orda o kelimeyi kullanmayıp da tr...... ya da le.......buna benzer bir kelime kullanmış olsaydım daha ustruplu olacağını düşünüyorsanız, i... kelimesini unutun o zaman tr.... yada le.......koyun, sokak ağzı olmamış olur. Bakın hanımefendi, sizin atladığınız bir konu var. İki türlü cinsel kimlik vardır. Bir hormonların bize sunmuş olduğu, bir de aile tarafından cinsel kimlik tercihine sürüklenmiş olan. Benim bahsettiğim ikincisi. Bu da şu demek oluyor. Ben, kız gibi giydirilip, kız oyuncakları alınıp, cinsel kimliği saptırılmış erkek çocuklardan; ya da tam tersinden bahsediyorum. İşte bu çocuklar aile kurbanı olmuş olmuyor mu? Kız çocuk gibi yaşayacakken abileri yüzünden erkek çocuğu gibi cinsel kimlik tercihine sürüklenen kız çocuklarını da örnek verebilirim. Benim daha önceki yazımdan bahsetmek istediğim, sevgili görümcem ve kaynanamın kıskançlıkları yüzünden erkek çocuğuna kız eşyaları alıp, örüp giydirerek çocuk da cinsel sapmaya neden olabileceklerini düşünemeyecek kadar küçük zekalılar olduğu için öyle dedim. Siz benim yazdıklarımın ne anlama geldiğini bir daha düşünüp iyice anlarsanız, size o zaman cevap verebilirim.
Bu arada merak etmeyin, sizin belki yoktur ama benim mesleğim icabı tr....,le.....,ateist,yahudi, hristiyan,budist vs. vs. o kadar çok tanıdığım var ki, inanın şu anlatmaya çalıştığım şeyi o kelimeyi kullanarak da anlatsam, sizden daha iyi anlayabilirler ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?