ikinizde seviyosunuz birbirinizi, ama eşin dengeyi kuramıyo. tamam annedir sevcek tabi arıcakta ama evinin huzurunu bozmasına izin vermemesi lazım. anası azcık mantıklı olsa oğluna akıl verir karını üzme diye ama bu dolduruyo sanırım.hiç bişey konuyu açmadım yemek yiycekmisin dedim tokum dedi
bende yemek var yani bilgin olsun dedim
ne demek bu şimdi dedi
dedim hani aman yemek yapmıyor dersin millete dedim..
başlama yine lütfen dedi .
çay yapmıştım çay koydum içtik...
konuşmadık oturduk .
uyandığımda eli yüzümdeydi
bende sarıldım öptümmm ah ahh içi gidiyor keşke herşey güzel olsa.
keşke içimde ki bu sevgi olmasa .
o ben değilim :/
keşke eşim küsse annesine :))))
ikinizde seviyosunuz birbirinizi, ama eşin dengeyi kuramıyo. tamam annedir sevcek tabi arıcakta ama evinin huzurunu bozmasına izin vermemesi lazım. anası azcık mantıklı olsa oğluna akıl verir karını üzme diye ama bu dolduruyo sanırım.
bende ilk baştan kaç kurtul dedim ama 2taraflı sevgi varken yuvayı yıkmak çok zor. eşine birilerinin akıl vermesi lazım
Aslinda esinizin isteyken ailedini aramasini ve gorusmesini cok umursamasaniz.
Onun disinda aksam nasil vakit geciriyorsunuz? Evde de mi telefonla gorusuyor.
Bence kavga etmek yerine esinizle daha ilimli bir konusma yapabilirsiniz.
İsteyken birakin ne hali varsa gorsun, ama eve geldiginde telefonla gorusmesini
yasaklayin, acik acik soyleyin gorusmelerini isteyken yapsin, ev de mevzusu olmasin.
Sizi de devamli goruseceksin diye
zorlamiyorsa bence problem yok.
Aksamlari basbasa vakit gecirin bol bol, firsat vermeyin o tarafa.
Yani evet eşinde suç ama annesi ve kardeşine ne demeli neden bu kadar zor evlenen oğlun ayrı bir evi olduğunu kabul etmek.
Eşinin evde olanı anlatma huyu bitmedikçe evliliğinin düzelmesi zor.
Neden anlatıyormuş peki yani annesi mi sorup ağzından alıyor yoksa rapor verir gibi her anınızı mı anlatıyor.nefret ediyorum o huyundan
git bi arkadaşına anlat diyorum anaya yetiştirmek ne ki diyorum
ama öyle arkadaş ortamım olsun diyen bi çocuk değil evcimen
kız gibi yetişmiş demek ki tövbe yaaa
Neden anlatıyormuş peki yani annesi mi sorup ağzından alıyor yoksa rapor verir gibi her anınızı mı anlatıyor.
bir süre takmamayı denesen mesela önümüzdeki 7 gün annesiyle konuşsa da bir şey demicem desen kendine başka bir uğraş bulsan onunla ilgilensen acaba kendisi biraz azaltır mı üstüne gidiyorsun diye daha mı çok arıyor?yok her anımızı değil zaten bizim bu konudan başka kavgamız yok
kavga edincede söylüyor işte
mesela bir örnek vereyim ;
eşim telefonundan annesinin kayıtlaırnı siliyor . bende hesabından girip bakıyorum öyle 40-50 dkklık olunca trip yapıyorum , oda nerden anladığımı düşnüüyor annesinin telefonlarını karıştırdığımı ima etti bana
bende saçmalama dedim siliyorum nerden görüyorsun dedi
sonra gitmiş bu şüphesini bile annesine demiş telefonunu karıştırıyor sanırım diyeeeeeeeeeeee gelde delirme .!..
bir süre takmamayı denesen mesela önümüzdeki 7 gün annesiyle konuşsa da bir şey demicem desen kendine başka bir uğraş bulsan onunla ilgilensen acaba kendisi biraz azaltır mı üstüne gidiyorsun diye daha mı çok arıyor?
Esin iyi birine benziyor anlattiklarindan ama ailesi herseyinizi biliyor mubarek. Aralarinda konustuklari konulari tahmin etmeye calisiyorum da, yatak odaniza kadar girmiyordur insallah. Belkide bosanmak yerine cocuk dusunmek daha mantikli cocuktan vakit bulamaz anasina yetistirmeye
Gelemeyecekleri konusunda bu kadar emin olma derim ben bende öyle diyordum düzelir dedim mahvettim ne diyelim inşallah sende öyle olmaz hayırlısı bu arada erkekler 35ten önce kolay kolay olgu anlaşamıyorlarçocuğum olunca benim evime yine gelemezler çocuğumuda zırt pırt verip yollamam zaten oraya eşimde zorla alıp götürmez.
daha 26 yaşında eşim .
olgunlaşır belki ?
Gelemeyecekleri konusunda bu kadar emin olma derim ben bende öyle diyordum düzelir dedim mahvettim ne diyelim inşallah sende öyle olmaz hayırlısı bu arada erkekler 35ten önce kolay kolay olgu anlaşamıyorlar
Hakkında hayırlısı olsun insallah canım benim
Boşanma konusunda kimseyi dinlememeni tavsiye ederim sana! Bu basit bir karar değil çok yönlü düşün kesin kararını ona göre ver. Olumlu olumsuz kimsenin gazına gelme. Oyun mu bu biz boşa diyelim? Kaç yasinda sin kaç yıllık evlilik? Yazdın mi bilmiyorum.
Evliliğin ilk yılları çoğu bu sorunları yaşar. Anneler evlenince daha da kıymet biner. Zamanla düzene girer diye düşünüyorum. Ailesine herseyi anlatması konusunda bir çözüm bulmalisin. Ama bırak istediği kadar konuşun senin zittina gitmeye başlamış. Benzer Konular ben de yaşadım.hatta aynısı baska olaylar da.... Ama böyle bir konudan boşanmak istemem. benim emekler suya mi düşecek yani. karismasa ri da cabasi. Bildiğimi yapıp önüme bakmak en iyisi . Bana bulasmasin lar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?