Benimkide öyle daha 3 aylık evliyiz açtım davayı geçen hafta bir yıl dolmadığı için 3 ay sonra mahkeme günü belli olur dediler bende en son annesiyle tartıştım kocam olacak şerefsiz bana seni babanın evine bırakıcam dedi bende ben kendim giderim dedim çektim gittim valla bilmiyorum sevgisinin arkasında durmayan korkaklarla evlenmişizSevgili arkadaşlar telefondan yazdığım öncelikle hatalar olursa kusura bakmayın . başlıkta belirttiğim gibi eşim anaci ama garip Bi ilişki bu ben böyle bi ana ogul ömrümde görmedim duymadım . ha birde bacı ! Sı var ... Eşimle evliligimin ilk günlerinden beri bu yüzden kavga ettim . ilk evlendim kardeşi arayıp her gece saatlerce konuştu beni tek bıraktı on ton kavga ettik onu yavaş yavaş yendik ... Ama Allah aşkına siz söyleyin bayanlar tabi ki herkes annesini sever düşkün olur ama hangi koca işini bırakıp bırakıp anasının evine düşüyor ? Hergun günde 2 kere gidiyor annesine işini gücünü bırakıp . bakmayın annesi de yaşlı değil genç yani . hergün zırt pırt gittiği yetmiyor gibi telefonda saatler süren konuşmalar . .
Benim kocam her kavgamizi ya afedersiniz osurssak oraya yetisiren birisi . bıktım tukendim . eşime kızdım yeri geldi yemek yapmadım (hatadır kabul ediyorum) kalktı kardeşi sen karı olda kocana yemek yap dedi . ya benim evimin yemeğini nerden biliyorsun sen be kadın ! Eşim mahrem demeden özel demeden basit demeden herşeyimizi oraya yetiştiren birisi . zorla 2 buçuk yıl oldu evliliğim çocuk yok . bu hafta çok kötü kavgalar yaşandı annesi kardeşi ben birbirimize girdik . ve sebebi eşimin her dakka oraya gitmesi olduğu halde evi terk edicem dedim eşim yalvar yakar bırakmadı beni ama bugün yine oraya gitmiş ..... Arkamdan konuşuyorlar biliyorum dayanamıyorum artık buna . . az önce eşimle çok büyük kavga ettik . bosancam yarın sabah defolup gidicem dedim . gidebilirim ailem arkamda .
Ama size soruyorum . bu yüzden bosanilir mi ? Bana bi yol gösterin yarına kadar Napiyim ?
Dipnot: Taşınmayı illaki düşüncek kadar sorun yaşadım arkadaşlar :)
ama imkansız çünkü aslaa kabul etmiyor .
Yine benimkide telefonunu saklıyodu benden sırf annesiyle ablasıyla konuşmalarını görmeyeyim diye tuvalete bile yanında götürüyoduyok her anımızı değil zaten bizim bu konudan başka kavgamız yok
kavga edincede söylüyor işte
mesela bir örnek vereyim ;
eşim telefonundan annesinin kayıtlaırnı siliyor . bende hesabından girip bakıyorum öyle 40-50 dkklık olunca trip yapıyorum , oda nerden anladığımı düşnüüyor annesinin telefonlarını karıştırdığımı ima etti bana
bende saçmalama dedim siliyorum nerden görüyorsun dedi
sonra gitmiş bu şüphesini bile annesine demiş telefonunu karıştırıyor sanırım diyeeeeeeeeeeee gelde delirme .!..
sanırım böyle yorumlara ihtiyacım vaaar :)
teşkkür ederim
ki benim evime gelmezler bana karışmazlar da ..
senin niyetin bosanmk degil ztn. baska cözümü yok bu isin ama degismez 7 siden neysen 70 indede osunsadece sanırım boşanmayı erteledim yada belirsiz... halası abimi arıycam taşınırlar onlar dedi az daha sabret dedi...
eşimle konuşmuş eşim ayrılmak istemiyor
senin niyetin bosanmk degil ztn. baska cözümü yok bu isin ama degismez 7 siden neysen 70 indede osun
valla söyle yanlıs bi kanı var annesne düskün olan esine düskün olur gibi sacma bi laf hic bizaman olmaz öylee bisey annesine düskün erkek hep annesini tutar karısını tutmaz net yaniibence vaktin varsa şu makaleyi bir oku. makale dediğime bakma 15 cümlecik bi paragraf toplasan. benim erkek arkadaşım da ana kuzusudur birazcık ama bu yazı bakış açımı kısmen değiştirdi. onedio,com'daki /haber/ana-kuzusu-deyip-gecmeyin-ana-kuzusu-bir-erkekle-birlikte-olmanin-13-guzel-yani-504305
valla söyle yanlıs bi kanı var annesne düskün olan esine düskün olur gibi sacma bi laf hic bizaman olmaz öylee bisey annesine düskün erkek hep annesini tutar karısını tutmaz net yanii
bence vaktin varsa şu makaleyi bir oku. makale dediğime bakma 15 cümlecik bi paragraf toplasan. benim erkek arkadaşım da ana kuzusudur birazcık ama bu yazı bakış açımı kısmen değiştirdi. onedio,com'daki /haber/ana-kuzusu-deyip-gecmeyin-ana-kuzusu-bir-erkekle-birlikte-olmanin-13-guzel-yani-504305
Bosan gitsin cocukta yokmus zaten.evinin icini anlatan adam dan fayda gelmez.
Haklisin ama cok sinirleniyorum boylelerine.öyle klavyeden yazmak kadar kolay olmuyor malesefff
eşim iyi biri ,
bunun dışında çok şükür bi problemimiz yok
ki gerçi buda beni boşanmayı düşündürcek kadar sinir etsede
yinede şükür burdaki konulara göre ...
efendi çocuktur dışarı hayatıu yoktur hatta ben derim arkadaşlarınla takılsana diye
bikere benim zorumla halı saha maçına gitti
keşke senide götürseydim dedi gelince
öyle çok seviyorum ki sanırım paylaşamıyorum
Sonumuz o sanırım zatenDoktoru göbek bağını kesmeyi unutmuş. Kıyamamm. Kaç sene geçmiş..
Direk boşa yani. Bu ne be? Gevşek ağızlı adam. Hiç sevmem!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?