Ana kuzulugu otesi ,bosanmalimiyim?

Benimkide öyle daha 3 aylık evliyiz açtım davayı geçen hafta bir yıl dolmadığı için 3 ay sonra mahkeme günü belli olur dediler bende en son annesiyle tartıştım kocam olacak şerefsiz bana seni babanın evine bırakıcam dedi bende ben kendim giderim dedim çektim gittim valla bilmiyorum sevgisinin arkasında durmayan korkaklarla evlenmişiz

Mükemmel erkek yoktur. (kadın da). Kocanın tek kusuru buymuş, olsun o kadar. Bu yüzden boşanılır mı hiç?

Yine benimkide telefonunu saklıyodu benden sırf annesiyle ablasıyla konuşmalarını görmeyeyim diye tuvalete bile yanında götürüyodu

sanırım böyle yorumlara ihtiyacım vaaar :)
teşkkür ederim

ki benim evime gelmezler bana karışmazlar da ..

Daha ne işte . Bir de bu olsa napardin ☺ hayatta hiç birşey kolay kazanılmiyor. Iki niz in kararlarına hayatına müdahale yoksa sırf ailesini çok arayip görüşüyorsa yok yok bu boşanma sebebi değil . Verme yarını yaban ellere

Bırakın gitsin annesine, tek zararlı alışkanlığı bu olsun. Ya eşiniz kumara gitseydi, içki içmeye gitseydi? O zaman ne yapacaktınız. Merak etmeyin hep böyle sürmez. Siz canınızı sıkmayın. Eşiniz iyi biriymiş madem bu kadarcık kusuruda görmeyiverin artık.

Eşini karşına al, empati kurmasını söyle.Söyledim zaten anlamıyor diyorsan onun Oraya bu kadar sık gitmesine engel olmak için yollar ara,günde 2 kere gidebiliyorsa kendi işi galiba eşinin.Ara ara işyerine git,onunla sen dışarıda bişeyler yap,akşammı gidiyo Oraya,plan yaptım de al kocanı sinemaya git,gezmelere git,araya mesafe koymaya çalış demek istediğim.Annesiyle ablasıyla elbette görüşecek ama aile içini bu kadar anlatması hiç doğru değil,2buçuk yıllık evlilikte hala evlendiğinin farkına varmamış mı aklım almadı???

Tasinmiyorsa bosanin bence..o da tercinini yapmış olur.

Bosan gitsin cocukta yokmus zaten.evinin icini anlatan adam dan fayda gelmez.

bence vaktin varsa şu makaleyi bir oku. makale dediğime bakma 15 cümlecik bi paragraf toplasan. benim erkek arkadaşım da ana kuzusudur birazcık ama bu yazı bakış açımı kısmen değiştirdi. onedio,com'daki /haber/ana-kuzusu-deyip-gecmeyin-ana-kuzusu-bir-erkekle-birlikte-olmanin-13-guzel-yani-504305

valla söyle yanlıs bi kanı var annesne düskün olan esine düskün olur gibi sacma bi laf hic bizaman olmaz öylee bisey annesine düskün erkek hep annesini tutar karısını tutmaz net yanii

okudum ! ve soğudum yine :)))

Doktoru göbek bağını kesmeyi unutmuş. Kıyamamm. Kaç sene geçmiş..

Direk boşa yani. Bu ne be? Gevşek ağızlı adam. Hiç sevmem!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…