Ana kuzulugu otesi ,bosanmalimiyim?

canım çocuk yoksa boşa gitsin, böyle mutlu olamazsın, ileride çocuk da mutlu olamaz.

hahaha buda benimkinden sigara içiyor cnm lütfen ama......

Eşimin telefonuna bi bakıyorum 46 dakka konuşmuş . inanamıyorum yani Ne var bu kadar konusucak tüm koyun dedikodusu yapılır bu süre zarfında . ki bu konuşmalar her gün zaten gördüğü halde oluyor ..... Düşünsenize eşimin telefonunda en çok görüştüğü numara önce annesi sonra karısı...

canım çocuk yoksa boşa gitsin, böyle mutlu olamazsın, ileride çocuk da mutlu olamaz.
Bunun dışında eşim sorumluluk sahibi bi insan gezdirir ustume düşer . bazen diyorum ki acaba ilerde degisrmiydi sabretsem pişman olur muyum ilersi icin diyorum . çünkü çok seviyorum . az önce kalktım yanından sariliyordu bana yuzune baktım uzun uzun agladim öptüm oda sarıldı kalktım ... Bugün ya gidicem yada bilmiyorum ...

46 dkya sukret benim eşimin bi ablası var tam 1 saat konusuolar hemde beraber dedikodu yapiolar

Cnm duzelebilir bu ihtimal elbette var ama ailen konussun baban falan bu sekilde sinme ama bosanmada bence

İnanın okadar kararsızım ki ... Millet neler neler cekiyor sen ne cektin naptim diyor. Anasına gitti diye bosan diyor mahkemede gulerler böyle dersen diyor. Ama öyle değil isin detayı ışte ..
Blöf yapıyor bu sözleriyle canım walla hiçte kimse gülmez hakim ona güler asil hayırdır aslanım emmeyi birakamadin mi diye basit değil o işler o kadar evlilik bütünlüğüne saygısızlık yapıyor ve zarar veriyor sonuçta anaysa ana herkesin var anası günde iki kez gitmenin 46dk tlf konuşmanın anlamı yok ne desek bos bosan diyemem tabiki ama iyi bi dersi haketmis. KV de hic masum değil anası ise oğlum ne geliyorsun hergun bi de yalnız arada gel tatlı gel geleceksen karınla gel demesi gerek ama belli ki o hanımın da isine geliyor böylesi egosu sisiyor oğlum bensiz yapamıyor diye Allah sana kolaylık onlara da akil fikir versin

Burada bende iki sene çektim bu durumu eşim eve gelmeden muhakkak giderdi anasına yetmez gibi yarim saat tlf konuşmaları bende bikmistim artik çocuklar oldu adam eve bağlandı ama sana çocuk yap diye demiyorum asla asla asla çünkü daha beter sorunlar çıktı ortaya keşke çocuk olmadan bosansaydim diyorum hakkında hayırlısı.

Bizim kaynana oğluyla karşılıklı içer sigarayı onuda belirtmeden gecmeyim dedim

canım ya deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen bunlar değişmezzzzzz :) üzme kendini ya kabullen çek yada boşa ma düzleme ümidi yok bu kesin.benimde başımda bir tane ne kavgalar ne fırtınalar atlattık ama yine aynı yine aynı hatta dahada fazlalaştı. ama benim çocugum var çekiyorum.ama ben hiiiç görüşmüyorum artık sadece oğlu gidip geliyor.haa bizde şu avr evde olanı oraya aktarmıyor.çok kötü bişey.sen düşmanımısın kocanın.. senin tüm açıklarını oraya bildiriyor.onlarda bir güzel dolduruyorlardır al sana huzursuzluk.zaten böyle oldukça eşin senden soğudukça soğuycak sonuç yine aynı olucak.yine huzursuzluk bak önüne canım sen kur hayatını oda anasının dibinde otursun giderkende söyle sakın evlenmesin başkasınında başına yakmasın.otursun anasıyla bacısıyla kokuşsunlar üçü.. ayy sinr oluyorum böylelerine..

bu yüzden boşanırlımı demişsin de, bu evlilik değil zaten böyle evlilik olmaz. kendi işimi, anasına yakınmı, nasıl günde 2 kere gidebiliyo yoksa hala emiyomu biricik anasını. görümce bekarm. boşuna bu adamın iyi yönlerini düşünme aslında iyi biri falan deme. senin özelin yok evlilik hayatın yok kaynana her haltı biliyo. çocuk olmadan kaç kurtar kendini ne güzel ailnde arkanda

işi çok yakın aynı mahallede anacığıyla of offff

dün gece aynılarını dedim Allah rızası için evlenme dedim yazık alcağın kıza acırım dedim.. Senin neyine evlilik otur işte ananla bacınla dedim aynılaırnı onada dedim
ben abartıyormuşum.....

dün gece aynılarını dedim Allah rızası için evlenme dedim yazık alcağın kıza acırım dedim.. Senin neyine evlilik otur işte ananla bacınla dedim aynılaırnı onada dedim
ben abartıyormuşum.....
Bende eşime söyledim benim başımı yaktın başkasının yakma dedim bi zamanlar ama benim çocugum var. çarem yok.onun için çekiyorum takmıyorum idare ediyorum .içime sorsan parçalasayım geliryor. anasıyla bacısını. benimkinin bide bacısı deli bildiğin deli abartmıyorum.tedavide olmuyor.bela belaa resmen..ama çocugum olmasa dakka durmam.annem beni bir daha mı doğurcak niye çekeyim neyi yıpratayım kendimi.köküne kıran mı girdi erkeklerin. ama ben resti çektim evimede sokmuyorum gitmiyorumda ama benim ki ordan çıkmıyor hafta sonları..

aynen de öyle , hatta dedim anan masum olsa biraz derki oğlum bana karınla şeyleri anlatma anlatıp anlatıp peşimide bırakmıyor .....
eşim gün içinde bişey vermeye almaya gitse bile otur oğlum çay demleyim diyip 1 2 saat oyalayabilir onu . deemz ki oğlum kalk işine git hadi demez asla .

bende gitmiyorum onlarda gelmiyor ama eşimin her gün hatta bunca kavganın sonrasında bile ertesi günü oraya damlası tahamüllerimi aştı

Kolay kolay boşan demem ama boşan.. Sonu yok ve düzelmez.

Kolay kolay boşan demem ama boşan.. Sonu yok ve düzelmez.
gerçekten mi ... of çıkmazdayım inanın .
kimisi diyor ki umursama zamanla geçer evlilik oturur çocuğunuz olunca anlar aile olduğunu .
kimisi diyor aman uğraşma ayrıl .
bilmiyorum yuvamı yıkmalı mıyım devam mı etmeliyim.
iki uçurum arasında kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…