- 13 Şubat 2016
- 50
- 28
- 3
hahaha buda benimkinden sigara içiyor cnm lütfen ama......Benimkide boleydi her kavga edisimizde koşar ailesine anlatirdi onlarin kanatlarina siginirdi hergün oraya gitmek isterdi bide benide suruklemek isterdi hergün kavga kiyamet bende çok bosanmayi düşündüm en son benım babam babasini aradi konuştu bu şartlar altinda kızımı geri istiyorum die ogun bugündür duzeldi ama eskisi gıbı deil bızım sorunlarimizi anlatmior ama onun harcinde her mutfak sigara icmesinde aile kabilelerinden birini arar mutlaka ya ben artık takmiorum bizim sorunlarimizi anlatmasinda gerisi beni ilgilendirmiyor sana gelince bosan diyemem ama bosanmada diyemem ama bu durumu sakin sindirme dedim gerekeni yap allah yardimcin olsun
:) ewet ya canı sıkılır napsinlar hak vermek lazimhahaha buda benimkinden sigara içiyor cnm lütfen ama......
Bunun dışında eşim sorumluluk sahibi bi insan gezdirir ustume düşer . bazen diyorum ki acaba ilerde degisrmiydi sabretsem pişman olur muyum ilersi icin diyorum . çünkü çok seviyorum . az önce kalktım yanından sariliyordu bana yuzune baktım uzun uzun agladim öptüm oda sarıldı kalktım ... Bugün ya gidicem yada bilmiyorum ...canım çocuk yoksa boşa gitsin, böyle mutlu olamazsın, ileride çocuk da mutlu olamaz.
46 dkya sukret benim eşimin bi ablası var tam 1 saat konusuolar hemde beraber dedikodu yapiolarEşimin telefonuna bi bakıyorum 46 dakka konuşmuş . inanamıyorum yani Ne var bu kadar konusucak tüm koyun dedikodusu yapılır bu süre zarfında . ki bu konuşmalar her gün zaten gördüğü halde oluyor ..... Düşünsenize eşimin telefonunda en çok görüştüğü numara önce annesi sonra karısı...
Cnm duzelebilir bu ihtimal elbette var ama ailen konussun baban falan bu sekilde sinme ama bosanmada benceBunun dışında eşim sorumluluk sahibi bi insan gezdirir ustume düşer . bazen diyorum ki acaba ilerde degisrmiydi sabretsem pişman olur muyum ilersi icin diyorum . çünkü çok seviyorum . az önce kalktım yanından sariliyordu bana yuzune baktım uzun uzun agladim öptüm oda sarıldı kalktım ... Bugün ya gidicem yada bilmiyorum ...
Blöf yapıyor bu sözleriyle canım walla hiçte kimse gülmez hakim ona güler asil hayırdır aslanım emmeyi birakamadin mi diye basit değil o işler o kadar evlilik bütünlüğüne saygısızlık yapıyor ve zarar veriyor sonuçta anaysa ana herkesin var anası günde iki kez gitmenin 46dk tlf konuşmanın anlamı yok ne desek bos bosan diyemem tabiki ama iyi bi dersi haketmis. KV de hic masum değil anası ise oğlum ne geliyorsun hergun bi de yalnız arada gel tatlı gel geleceksen karınla gel demesi gerek ama belli ki o hanımın da isine geliyor böylesi egosu sisiyor oğlum bensiz yapamıyor diye Allah sana kolaylık onlara da akil fikir versinİnanın okadar kararsızım ki ... Millet neler neler cekiyor sen ne cektin naptim diyor. Anasına gitti diye bosan diyor mahkemede gulerler böyle dersen diyor. Ama öyle değil isin detayı ışte ..
canım ya deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen bunlar değişmezzzzzz :) üzme kendini ya kabullen çek yada boşa ma düzleme ümidi yok bu kesin.benimde başımda bir tane ne kavgalar ne fırtınalar atlattık ama yine aynı yine aynı hatta dahada fazlalaştı. ama benim çocugum var çekiyorum.ama ben hiiiç görüşmüyorum artık sadece oğlu gidip geliyor.haa bizde şu avr evde olanı oraya aktarmıyor.çok kötü bişey.sen düşmanımısın kocanın.. senin tüm açıklarını oraya bildiriyor.onlarda bir güzel dolduruyorlardır al sana huzursuzluk.zaten böyle oldukça eşin senden soğudukça soğuycak sonuç yine aynı olucak.yine huzursuzluk bak önüne canım sen kur hayatını oda anasının dibinde otursun giderkende söyle sakın evlenmesin başkasınında başına yakmasın.otursun anasıyla bacısıyla kokuşsunlar üçü.. ayy sinr oluyorum böylelerine..Sevgili arkadaşlar telefondan yazdığım öncelikle hatalar olursa kusura bakmayın . başlıkta belirttiğim gibi eşim anaci ama garip Bi ilişki bu ben böyle bi ana ogul ömrümde görmedim duymadım . ha birde bacı ! Sı var ... Eşimle evliligimin ilk günlerinden beri bu yüzden kavga ettim . ilk evlendim kardeşi arayıp her gece saatlerce konuştu beni tek bıraktı on ton kavga ettik onu yavaş yavaş yendik ... Ama Allah aşkına siz söyleyin bayanlar tabi ki herkes annesini sever düşkün olur ama hangi koca işini bırakıp bırakıp anasının evine düşüyor ? Hergun günde 2 kere gidiyor annesine işini gücünü bırakıp . bakmayın annesi de yaşlı değil genç yani . hergün zırt pırt gittiği yetmiyor gibi telefonda saatler süren konuşmalar . .
Benim kocam her kavgamizi ya afedersiniz osurssak oraya yetisiren birisi . bıktım tukendim . eşime kızdım yeri geldi yemek yapmadım (hatadır kabul ediyorum) kalktı kardeşi sen karı olda kocana yemek yap dedi . ya benim evimin yemeğini nerden biliyorsun sen be kadın ! Eşim mahrem demeden özel demeden basit demeden herşeyimizi oraya yetiştiren birisi . zorla 2 buçuk yıl oldu evliliğim çocuk yok . bu hafta çok kötü kavgalar yaşandı annesi kardeşi ben birbirimize girdik . ve sebebi eşimin her dakka oraya gitmesi olduğu halde evi terk edicem dedim eşim yalvar yakar bırakmadı beni ama bugün yine oraya gitmiş ..... Arkamdan konuşuyorlar biliyorum dayanamıyorum artık buna . . az önce eşimle çok büyük kavga ettik . bosancam yarın sabah defolup gidicem dedim . gidebilirim ailem arkamda .
Ama size soruyorum . bu yüzden bosanilir mi ? Bana bi yol gösterin yarına kadar Napiyim ?
bu yüzden boşanırlımı demişsin de, bu evlilik değil zaten böyle evlilik olmaz. kendi işimi, anasına yakınmı, nasıl günde 2 kere gidebiliyo yoksa hala emiyomu biricik anasını. görümce bekarm. boşuna bu adamın iyi yönlerini düşünme aslında iyi biri falan deme. senin özelin yok evlilik hayatın yok kaynana her haltı biliyo. çocuk olmadan kaç kurtar kendini ne güzel ailnde arkanda
canım ya deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen bunlar değişmezzzzzz :) üzme kendini ya kabullen çek yada boşa ma düzleme ümidi yok bu kesin.benimde başımda bir tane ne kavgalar ne fırtınalar atlattık ama yine aynı yine aynı hatta dahada fazlalaştı. ama benim çocugum var çekiyorum.ama ben hiiiç görüşmüyorum artık sadece oğlu gidip geliyor.haa bizde şu avr evde olanı oraya aktarmıyor.çok kötü bişey.sen düşmanımısın kocanın.. senin tüm açıklarını oraya bildiriyor.onlarda bir güzel dolduruyorlardır al sana huzursuzluk.zaten böyle oldukça eşin senden soğudukça soğuycak sonuç yine aynı olucak.yine huzursuzluk bak önüne canım sen kur hayatını oda anasının dibinde otursun giderkende söyle sakın evlenmesin başkasınında başına yakmasın.otursun anasıyla bacısıyla kokuşsunlar üçü.. ayy sinr oluyorum böylelerine..
46 dkya sukret benim eşimin bi ablası var tam 1 saat konusuolar hemde beraber dedikodu yapiolar
Bende eşime söyledim benim başımı yaktın başkasının yakma dedim bi zamanlar ama benim çocugum var. çarem yok.onun için çekiyorum takmıyorum idare ediyorum .içime sorsan parçalasayım geliryor. anasıyla bacısını. benimkinin bide bacısı deli bildiğin deli abartmıyorum.tedavide olmuyor.bela belaa resmen..ama çocugum olmasa dakka durmam.annem beni bir daha mı doğurcak niye çekeyim neyi yıpratayım kendimi.köküne kıran mı girdi erkeklerin. ama ben resti çektim evimede sokmuyorum gitmiyorumda ama benim ki ordan çıkmıyor hafta sonları..dün gece aynılarını dedim Allah rızası için evlenme dedim yazık alcağın kıza acırım dedim.. Senin neyine evlilik otur işte ananla bacınla dedim aynılaırnı onada dedim
ben abartıyormuşum.....
Blöf yapıyor bu sözleriyle canım walla hiçte kimse gülmez hakim ona güler asil hayırdır aslanım emmeyi birakamadin mi diye basit değil o işler o kadar evlilik bütünlüğüne saygısızlık yapıyor ve zarar veriyor sonuçta anaysa ana herkesin var anası günde iki kez gitmenin 46dk tlf konuşmanın anlamı yok ne desek bos bosan diyemem tabiki ama iyi bi dersi haketmis. KV de hic masum değil anası ise oğlum ne geliyorsun hergun bi de yalnız arada gel tatlı gel geleceksen karınla gel demesi gerek ama belli ki o hanımın da isine geliyor böylesi egosu sisiyor oğlum bensiz yapamıyor diye Allah sana kolaylık onlara da akil fikir versin
Bende eşime söyledim benim başımı yaktın başkasının yakma dedim bi zamanlar ama benim çocugum var. çarem yok.onun için çekiyorum takmıyorum idare ediyorum .içime sorsan parçalasayım geliryor. anasıyla bacısını. benimkinin bide bacısı deli bildiğin deli abartmıyorum.tedavide olmuyor.bela belaa resmen..ama çocugum olmasa dakka durmam.annem beni bir daha mı doğurcak niye çekeyim neyi yıpratayım kendimi.köküne kıran mı girdi erkeklerin. ama ben resti çektim evimede sokmuyorum gitmiyorumda ama benim ki ordan çıkmıyor hafta sonları..
Kolay kolay boşan demem ama boşan.. Sonu yok ve düzelmez.Sevgili arkadaşlar telefondan yazdığım öncelikle hatalar olursa kusura bakmayın . başlıkta belirttiğim gibi eşim anaci ama garip Bi ilişki bu ben böyle bi ana ogul ömrümde görmedim duymadım . ha birde bacı ! Sı var ... Eşimle evliligimin ilk günlerinden beri bu yüzden kavga ettim . ilk evlendim kardeşi arayıp her gece saatlerce konuştu beni tek bıraktı on ton kavga ettik onu yavaş yavaş yendik ... Ama Allah aşkına siz söyleyin bayanlar tabi ki herkes annesini sever düşkün olur ama hangi koca işini bırakıp bırakıp anasının evine düşüyor ? Hergun günde 2 kere gidiyor annesine işini gücünü bırakıp . bakmayın annesi de yaşlı değil genç yani . hergün zırt pırt gittiği yetmiyor gibi telefonda saatler süren konuşmalar . .
Benim kocam her kavgamizi ya afedersiniz osurssak oraya yetisiren birisi . bıktım tukendim . eşime kızdım yeri geldi yemek yapmadım (hatadır kabul ediyorum) kalktı kardeşi sen karı olda kocana yemek yap dedi . ya benim evimin yemeğini nerden biliyorsun sen be kadın ! Eşim mahrem demeden özel demeden basit demeden herşeyimizi oraya yetiştiren birisi . zorla 2 buçuk yıl oldu evliliğim çocuk yok . bu hafta çok kötü kavgalar yaşandı annesi kardeşi ben birbirimize girdik . ve sebebi eşimin her dakka oraya gitmesi olduğu halde evi terk edicem dedim eşim yalvar yakar bırakmadı beni ama bugün yine oraya gitmiş ..... Arkamdan konuşuyorlar biliyorum dayanamıyorum artık buna . . az önce eşimle çok büyük kavga ettik . bosancam yarın sabah defolup gidicem dedim . gidebilirim ailem arkamda .
Ama size soruyorum . bu yüzden bosanilir mi ? Bana bi yol gösterin yarına kadar Napiyim ?
Kolay kolay boşan demem ama boşan.. Sonu yok ve düzelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?