1.5 yıllık evliyim 6 aylık hamileyim. Evlendiğim günden beri kaynanam eşimi benden kıskanıyor.
Eşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladiÇamaşır suyu bebeğe zararli o yüzden almıyorum eve anne sen götür sürtüver
Deseydin
Aman duyma naparlarsa yapsınlar
Kendini ezdirme ama
Eşiniz de anne ile eş arasındaki dengeyi anlayabilir yakın zamanda inşallah
Kızlar iyi geceler. 1.5 yıllık evliyim 6 aylık hamileyim. Evlendiğim günden beri kaynanam eşimi benden kıskanıyor. Eşimde evliliğimizin en başından bu yana hayatında 1. Sıraya annesini koyuyor hep. Benim önümde sanki iki sevgililer şapur supur öpusmeler,sarılmalar aşkımlar, canımlar. Eşim benimle konuşmadığı her şeyi gün içinde 10 kez annesi ile konuşuyor. Geçtiğimiz akşam kaynanam bize geldi yemekten sonra çay demleyecektim. Bırak ben demlerim başkasının çayını içemiyorum dedi. Sorunlu bi hamilelik gecirdigim icin devamli disari cikamiyorum. Cok titizimdir ama evde camasir suyu olmadigi icin caydanligin ustunun ici biraz karatmisti. Cay demlemeye kalkan kaynanam bi anda eşime bağırıp bu çaydanlığın hali ne bunda çay içilir mi dedi. Kayinbabam sanane cocuklarin huzurunu surekli bozuyorsun deyip beni korudu ama eşim ses çıkarmadı. Esime annesinin hatali oldugunu soyleyince bunu kabul etmiyor ve herseyi kirip döküyor. Evimizde olan herşeyi annesinin bilmesi beni deli ediyor. Kadın 1. Hamilelegimde düşük yapmama rağmen duvarları silmemi istiyor. Evliliğim onun yüzünden bitecek
Eşime göre o büyük ve canı ne isterse bana söyleyebilir. 4 gündür kavga ediyoruz. Doktorum hamileligimi yatarak geçirmemi istiyor. Kaynanam perdeleri yıkamamiÇaydanlığın içine, duvarlara kadar nasıl karışabiliyor?! Sorun eşinizde
Eşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladi
Eşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladi
Çaydanlığın içi zaten kararıyor ne olmuş ki? Her çay yaptıktan sonra çamaşır suyu mu koyucakmışsın? Benimki de kara hiç de gözüme batmıyor arada bir dökerim çamaşır suyunu. Sanki çaydanlığın içine çaydan başka birşey yapılıyor.
Sende cevabını ver evime karışma diyerek.
Ayrıca madem en başından böyle niye çocuk yapıyorsun? Sorunlu bir evlilikte çocuk yapmak evliliği düzeltmez.
Annesi bize gelmediği sürece eşimle hiç bir sıkıntım yok. Kaynanam bana oyun oynuyor sürekli. Ben anlıyorum ama eşime göre çok normal bunlar. Çünkü yıllarca baba oğul anne tarafından domine edilmisÇaydanlığın içi zaten kararıyor ne olmuş ki? Her çay yaptıktan sonra çamaşır suyu mu koyucakmışsın? Benimki de kara hiç de gözüme batmıyor arada bir dökerim çamaşır suyunu. Sanki çaydanlığın içine çaydan başka birşey yapılıyor.
Sende cevabını ver evime karışma diyerek.
Ayrıca madem en başından böyle niye çocuk yapıyorsun? Sorunlu bir evlilikte çocuk yapmak evliliği düzeltmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?