Ben hiç dökmüyorum icine camasır suyu. nadiren cifliyorum. Normalde de bulasık deterjaniyla yikiyorum. Her gün icini ovanlar bana hasta gibi görünuyor..bunlar sinsi takıntılar cevremde böyle insanlarda barındırmiyorum ayrica. Bir gunde her gün halilarin altini supurup silene rastlamistim. Psikolimi kotu etkilemisti guzel kadin temizlik yapmaktan harap esofmanlar hep ustunde enteresan bir tipti
takintilara karsi dikkatli olmak lazim.
Annesi bize gelmediği sürece eşimle hiç bir sıkıntım yok. Kaynanam bana oyun oynuyor sürekli. Ben anlıyorum ama eşime göre çok normal bunlar. Çünkü yıllarca baba oğul anne tarafından domine edilmis
Ben de yılda bir işte :) en son ne zaman döktüm hatırlamıyorum bile o derece.
Hasta zaten öyle insanlar,en sinir olduğum tipler. Üst komşum her gün evi iki kez süpürüyorevde iki kişi yaşıyorlar.
Benim evimde 2 kedi var,haftada en fazla 2 kez süpürüyorum.
Hayatımı temizlik yapmakla bitiremem zaten. Gerçekten temizlik hastası insanlar genelde aşırı takıntılı oluyor :)
Cidden uzak durmak lazım
Uff cok kotu bende 2 veya 3 kere. Cok zaman aliyor temizlik hemde gereksiz yere. Ben hep diyorum o kadar temizlik yapacaklarina kalplerini temiz tutsunlar. Daha kahvalti etmeden evin tüm isini bitirme derdine dusenler var. Ben kahvalti cay keyfi yapmadan haberlere göz atmadan is yapacamBen de yılda bir işte :) en son ne zaman döktüm hatırlamıyorum bile o derece.
Hasta zaten öyle insanlar,en sinir olduğum tipler. Üst komşum her gün evi iki kez süpürüyorevde iki kişi yaşıyorlar.
Benim evimde 2 kedi var,haftada en fazla 2 kez süpürüyorum.
Hayatımı temizlik yapmakla bitiremem zaten. Gerçekten temizlik hastası insanlar genelde aşırı takıntılı oluyor :)
Cidden uzak durmak lazım
Ben onun kadar iyi oynayamıyorum. Surekli gelip oglum mezarimi al öleceğimi hissediyorum. Kefenimi al... Benim gözümün içine bakarak diyor ki 30 yaşındaki oğluna "Ben ölüp gideceğim seni kime emanet edeceğim gariban kuzum..." Seni benden iyi koruyup kollayan seven olmaz yavrum diyor..Ayyy sana ne istersem caydanligi mora boyarim istersem içine tukururum öyle çay demlerim sana ne ya deliriyorum boyle insanlara. Sorun eşinde canım. Güzelce gözünü korkut yoksa çocuğunu alır kucagindan o kadın bakamiyorsun diye.
Ogreneceksin canım oynamayı da oynatmayı da. Yoksa oyuncak oluyorsun valla. Gerçi adamın yaratılışı bu, ana kuzusu. Zor değişirBen onun kadar iyi oynayamıyorum. Surekli gelip oglum mezarimi al öleceğimi hissediyorum. Kefenimi al... Benim gözümün içine bakarak diyor ki 30 yaşındaki oğluna "Ben ölüp gideceğim seni kime emanet edeceğim gariban kuzum..." Seni benden iyi koruyup kollayan seven olmaz yavrum diyor..
Üzülme acınacak haldeler. Insan olmanın değerini bilememiş ögrenememişler. Iyiki şiddet yok. Fazla strese de girme. Hayatta birseylerle sinaniyoruz. Allah daha beter acilar vermesin. Icinden o kadini adam yerine koyupta sinir küpü olma. Acıyarak bak. Zavalli de.Ben onun kadar iyi oynayamıyorum. Surekli gelip oglum mezarimi al öleceğimi hissediyorum. Kefenimi al... Benim gözümün içine bakarak diyor ki 30 yaşındaki oğluna "Ben ölüp gideceğim seni kime emanet edeceğim gariban kuzum..." Seni benden iyi koruyup kollayan seven olmaz yavrum diyor..
Annesi ile ilgili bisey söyleyince konuyu oyle yerlere getiriyor ki inanamazsınız. Annesi hasta diye tek kelime ettirmiyor. Bana ruh hastasısın sürekli anneme takıyorsun diyor. Ama bi anne oğlunu günde 15 kere arar evimizde ne oluyor diye sorarsa ben art niyet ararım. Annesi yuzunden ondan bosanacagimi çocuğu göstermeyeceğimi biliyor fakat ne olursa olsun annem haklı diyor
Deli galiba canımEşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladi
Yok kiz deme öyle... bazılarında takıntı değil. Bende evi mecbur günde 3 kere süpürüyorum. Nişanlım sedef hastasi... mecburiyet yani...
Uff cok kotu bende 2 veya 3 kere. Cok zaman aliyor temizlik hemde gereksiz yere. Ben hep diyorum o kadar temizlik yapacaklarina kalplerini temiz tutsunlar. Daha kahvalti etmeden evin tüm isini bitirme derdine dusenler var. Ben kahvalti cay keyfi yapmadan haberlere göz atmadan is yapacam.
Allah konu sahibine yardim etsin. Benim kaynana da esimi dolduruyordu tül yikasin cam silsin diye . Adam isten eve geldigi gibi niye cam silmiyorsun demisti
Ama bu hareketler bana yapilmaz bilemediler.
Kayınpederim o olayın yaşandığı gün kapıyı vurup gitti. Adamı ıt yerine koymuyorki kadın. Kayınpederime anlatsam kavga edecek eşyalarını toplayıp bizim yanımıza yerleşecek. Bana laf sokuyor eşim yada kayınpeder bunu azarlayınca sizene o benim evlâdım herşeyi söylerim deyip işin içinden çıkıyor..Bunu kayinpederinle konus anlaylisli madem. Baba yeter artik. Sanki benle degil annesiyle evli. Madem kopamayacak madem evine koca cocuguna baba olamayacak ve madem kv oglunun artik bi esi oldugunu kabullenmeyecek ben simdi ailemi arayip gidiyorum de. Ve gercekden de git. Blöf yapip evde durma. Yada den hamilelikden dolayi gidemeyeceksen de o zamana artik eve gelmesin sizi eve geri dönsün de.
Eşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladi
Cocuk sizin mulkiyetinizde mi olacak göstermeme hakkini kendinizde goruyorsunuz?Annesi ile ilgili bisey söyleyince konuyu oyle yerlere getiriyor ki inanamazsınız. Annesi hasta diye tek kelime ettirmiyor. Bana ruh hastasısın sürekli anneme takıyorsun diyor. Ama bi anne oğlunu günde 15 kere arar evimizde ne oluyor diye sorarsa ben art niyet ararım. Annesi yuzunden ondan bosanacagimi çocuğu göstermeyeceğimi biliyor fakat ne olursa olsun annem haklı diyor
Annesi ile ilgili bisey söyleyince konuyu oyle yerlere getiriyor ki inanamazsınız. Annesi hasta diye tek kelime ettirmiyor. Bana ruh hastasısın sürekli anneme takıyorsun diyor. Ama bi anne oğlunu günde 15 kere arar evimizde ne oluyor diye sorarsa ben art niyet ararım. Annesi yuzunden ondan bosanacagimi çocuğu göstermeyeceğimi biliyor fakat ne olursa olsun annem haklı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?