Yok kaynanama birakacam artık süte gelip emzirir.Cocuk sizin mulkiyetinizde mi olacak göstermeme hakkini kendinizde goruyorsunuz?
Eşya mi bu?
O kötū niyetliyse siz iyi niyetli olun madem.
Tamam işte bi taşla iki kuş. Gelmesinler. Kendini de tokatlamış. Karışıklıkta bi iki de siz sallasaydınızEşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladi
Ben onun kadar iyi oynayamıyorum. Surekli gelip oglum mezarimi al öleceğimi hissediyorum. Kefenimi al... Benim gözümün içine bakarak diyor ki 30 yaşındaki oğluna "Ben ölüp gideceğim seni kime emanet edeceğim gariban kuzum..." Seni benden iyi koruyup kollayan seven olmaz yavrum diyor..
Bırak eşşek Sudan gelinceye kadar dövsün kendini m.nyk sakın kendiyle arasına girmeEşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladi
Yok kaynanama birakacam artık süte gelip emzirir.
Eşiniz manyak mı kendini nasıl tokatladı sizin yapmak istediğinizi kendine yapmış işteEşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladi
Allah böyle akli dengesi bozuk, karisini ezdiren ezen, belki de baba olmayı bile beceremeyecek tiplere bebek veriyor, bir sürü eğitimli sevecen akıllı kültürlü erkek tüp bebek merkezlerinde kuyrukta. Ben de bunu anlayamıyorumKızlar iyi geceler. 1.5 yıllık evliyim 6 aylık hamileyim. Evlendiğim günden beri kaynanam eşimi benden kıskanıyor. Eşimde evliliğimizin en başından bu yana hayatında 1. Sıraya annesini koyuyor hep. Benim önümde sanki iki sevgililer şapur supur öpusmeler,sarılmalar aşkımlar, canımlar. Eşim benimle konuşmadığı her şeyi gün içinde 10 kez annesi ile konuşuyor. Geçtiğimiz akşam kaynanam bize geldi yemekten sonra çay demleyecektim. Bırak ben demlerim başkasının çayını içemiyorum dedi. Sorunlu bi hamilelik gecirdigim icin devamli disari cikamiyorum. Cok titizimdir ama evde camasir suyu olmadigi icin caydanligin ustunun ici biraz karatmisti. Cay demlemeye kalkan kaynanam bi anda eşime bağırıp bu çaydanlığın hali ne bunda çay içilir mi dedi. Kayinbabam sanane cocuklarin huzurunu surekli bozuyorsun deyip beni korudu ama eşim ses çıkarmadı. Esime annesinin hatali oldugunu soyleyince bunu kabul etmiyor ve herseyi kirip döküyor. Evimizde olan herşeyi annesinin bilmesi beni deli ediyor. Kadın 1. Hamilelegimde düşük yapmama rağmen duvarları silmemi istiyor. Evliliğim onun yüzünden bitecek
Uff cok kotu bende 2 veya 3 kere. Cok zaman aliyor temizlik hemde gereksiz yere. Ben hep diyorum o kadar temizlik yapacaklarina kalplerini temiz tutsunlar. Daha kahvalti etmeden evin tüm isini bitirme derdine dusenler var. Ben kahvalti cay keyfi yapmadan haberlere göz atmadan is yapacam.
Allah konu sahibine yardim etsin. Benim kaynana da esimi dolduruyordu tül yikasin cam silsin diye . Adam isten eve geldigi gibi niye cam silmiyorsun demisti
Ama bu hareketler bana yapilmaz bilemediler.
Ben onun kadar iyi oynayamıyorum. Surekli gelip oglum mezarimi al öleceğimi hissediyorum. Kefenimi al... Benim gözümün içine bakarak diyor ki 30 yaşındaki oğluna "Ben ölüp gideceğim seni kime emanet edeceğim gariban kuzum..." Seni benden iyi koruyup kollayan seven olmaz yavrum diyor..
Ya kac kere dedım ergenlıgını bıtırmeyenle evlenmeyın dıyeKızlar iyi geceler. 1.5 yıllık evliyim 6 aylık hamileyim. Evlendiğim günden beri kaynanam eşimi benden kıskanıyor. Eşimde evliliğimizin en başından bu yana hayatında 1. Sıraya annesini koyuyor hep. Benim önümde sanki iki sevgililer şapur supur öpusmeler,sarılmalar aşkımlar, canımlar. Eşim benimle konuşmadığı her şeyi gün içinde 10 kez annesi ile konuşuyor. Geçtiğimiz akşam kaynanam bize geldi yemekten sonra çay demleyecektim. Bırak ben demlerim başkasının çayını içemiyorum dedi. Sorunlu bi hamilelik gecirdigim icin devamli disari cikamiyorum. Cok titizimdir ama evde camasir suyu olmadigi icin caydanligin ustunun ici biraz karatmisti. Cay demlemeye kalkan kaynanam bi anda eşime bağırıp bu çaydanlığın hali ne bunda çay içilir mi dedi. Kayinbabam sanane cocuklarin huzurunu surekli bozuyorsun deyip beni korudu ama eşim ses çıkarmadı. Esime annesinin hatali oldugunu soyleyince bunu kabul etmiyor ve herseyi kirip döküyor. Evimizde olan herşeyi annesinin bilmesi beni deli ediyor. Kadın 1. Hamilelegimde düşük yapmama rağmen duvarları silmemi istiyor. Evliliğim onun yüzünden bitecek
Allah böyle akli dengesi bozuk, karisini ezdiren ezen, belki de baba olmayı bile beceremeyecek tiplere bebek veriyor, bir sürü eğitimli sevecen akıllı kültürlü erkek tüp bebek merkezlerinde kuyrukta. Ben de bunu anlayamıyorum
Biraz daha gazlasaydın da devam etseydi tokatlamaya.Eşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladi
sen erkeksin ne anlarsin camdan dedim. Seni kim doldurdu dedim Sustu. Safliktan doluyordu bizimki.Sen naptin kız çok merak ettm :)) nefret ediyorum gelinini kıskanıp huzur bozmaya çalışan bütün kaynanalardan benimki de aynıydı neyse ki şimdi çok uzaktayz Allah kavuşturmasn bi daha
Orası öyle, her başa gelende bir hayır var tabiiÖyle demeyin belki de Allahın bu kadıncağıza bi lütfudur? Ben öyle düşünüyorum şahsen
sen erkeksin ne anlarsin camdan dedim. Seni kim doldurdu dedim Sustu. Safliktan doluyordu bizimki.
Evlendigim gibi temizlige cagirdilar. Kizida var bekar benden buyuk. Kendi evimi yaparsam ne guzel sizinkinide siz yapin dedimevlerinde bir kere bulasik yikamadim. Cay ve ne varsa önume gelir. Kiymetimi bilselerdi durumlar farkli olurdu.
Şimdi benim ben ne dersem o . Oglunu bosayacam oğlun gerizekali diyorum haklisin diyo . Öyle kivama geldiler. Akillarinca beni köle yapacaklardi baktilar olmayacak 180 derece degistiler
Orası öyle, her başa gelende bir hayır var tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?