Ana kuzusu kocam ve ruh hastası annesi..

Eşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladi
Tamam işte bi taşla iki kuş. Gelmesinler. Kendini de tokatlamış. Karışıklıkta bi iki de siz sallasaydınız

Canım Allah yardımcın olsun düşmüşsün bir girdaba ne desek boş ne o adam koca olur nede o kadın senin peşini bırakır. Ne cocugunu dogurdugunu anne oldugunu o hödükte baba oldugunu anlayamaz! sürekli biz söyle büyüttük ben seni böylemi büyüttüm diyeee baslar uzaaaaar gider...
Şimdi tek merak ettim Nekadar nişanlı kaldın ve annesi bu tavırları ozaman yaptıda sen evleneyim de nolcak düzelirlermi dedin?

Hastaaaa tek kelime ile hastaa bu kadin kafayi yemiş. Ay sinir geldi bana daraldim valla. Cevap ver lutfen altta kalma ya. Icim şişti...

Eşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladi
Bırak eşşek Sudan gelinceye kadar dövsün kendini m.nyk sakın kendiyle arasına girme

Yok kaynanama birakacam artık süte gelip emzirir.

Anlattiklarinda haklisin da yanlis tavir aliyorsun. Bu sekilde esini annesine daha cok yaklastiriyorsun.
Savas acmaktan ziyade ılımlı tavir icinde oldugun zaman gercekleri gorebilir esin bu durumda.
Kayinvalide kiskaniyor herhalde senin açıginı bulup oglunun gozune sokuyor.
Açik dedigim de temizlik hikayesi gibi seyler.
Oglu da anasinin ne kadar temiz mukemmel oldugu fikrine ulasiyor bu durumda.
Bir yandan da kendini yasli hasta magdur gosteriyor. Bu durumda savas acarsan kaybedersin bu savasi.

Eşiniz manyak mı kendini nasıl tokatladı sizin yapmak istediğinizi kendine yapmış işte Değişmez bunlar çocuk doğsun sizden hiç çıkmaz kayınvalide.

Allah böyle akli dengesi bozuk, karisini ezdiren ezen, belki de baba olmayı bile beceremeyecek tiplere bebek veriyor, bir sürü eğitimli sevecen akıllı kültürlü erkek tüp bebek merkezlerinde kuyrukta. Ben de bunu anlayamıyorum

Sen naptin kız çok merak ettm :)) nefret ediyorum gelinini kıskanıp huzur bozmaya çalışan bütün kaynanalardan benimki de aynıydı neyse ki şimdi çok uzaktayz Allah kavuşturmasn bi daha

Çok üzüldüm gerçekten size yaşayan çok daha iyi anlıyo ( Allah yardımcınız olsun canım.

Ya kac kere dedım ergenlıgını bıtırmeyenle evlenmeyın dıye

Öyle demeyin belki de Allahın bu kadıncağıza bi lütfudur? Ben öyle düşünüyorum şahsen

Biraz daha gazlasaydın da devam etseydi tokatlamaya.
Sana öyle dediğinde evime özelime karışmaya devam ettiği sürece evet gelmesinler diyeceksin.

Sen naptin kız çok merak ettm :)) nefret ediyorum gelinini kıskanıp huzur bozmaya çalışan bütün kaynanalardan benimki de aynıydı neyse ki şimdi çok uzaktayz Allah kavuşturmasn bi daha
sen erkeksin ne anlarsin camdan dedim. Seni kim doldurdu dedim Sustu. Safliktan doluyordu bizimki.
Evlendigim gibi temizlige cagirdilar. Kizida var bekar benden buyuk. Kendi evimi yaparsam ne guzel sizinkinide siz yapin dedim evlerinde bir kere bulasik yikamadim. Cay ve ne varsa önume gelir. Kiymetimi bilselerdi durumlar farkli olurdu.
Şimdi benim ben ne dersem o . Oglunu bosayacam oğlun gerizekali diyorum haklisin diyo . Öyle kivama geldiler. Akillarinca beni köle yapacaklardi baktilar olmayacak 180 derece degistiler

Kısasa kısas yapacaksın başka şansın yok ,oynayamam demişsin ama oynayacaksin mecbur kendi huzurun için maalesef

Helal olsun sana

Helal olsun sana ya ay içim rahatladı valla oh ellerin dert görmesin böyle yapınca anlıyo bunlar insanlıktan değil

Allahım yarabbim neler var şu dünyada eve alma ya huzurunu bozuyorsa onun yuzunden düşük yapmışsın bide görüşüyorsun.kusura bakmasın kimse kocanda sen bu haldeyken kırıp döküyor sana kızıyorsa güle güle ya gitsin anasının dizinin dibinde yaşasın öpüşüp koklaşsınlar.senin ailenin haberi varmı bu olablqrdan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…