Kızlar iyi geceler. 1.5 yıllık evliyim 6 aylık hamileyim. Evlendiğim günden beri kaynanam eşimi benden kıskanıyor. Eşimde evliliğimizin en başından bu yana hayatında 1. Sıraya annesini koyuyor hep. Benim önümde sanki iki sevgililer şapur supur öpusmeler,sarılmalar aşkımlar, canımlar. Eşim benimle konuşmadığı her şeyi gün içinde 10 kez annesi ile konuşuyor. Geçtiğimiz akşam kaynanam bize geldi yemekten sonra çay demleyecektim. Bırak ben demlerim başkasının çayını içemiyorum dedi. Sorunlu bi hamilelik gecirdigim icin devamli disari cikamiyorum. Cok titizimdir ama evde camasir suyu olmadigi icin caydanligin ustunun ici biraz karatmisti. Cay demlemeye kalkan kaynanam bi anda eşime bağırıp bu çaydanlığın hali ne bunda çay içilir mi dedi. Kayinbabam sanane cocuklarin huzurunu surekli bozuyorsun deyip beni korudu ama eşim ses çıkarmadı. Esime annesinin hatali oldugunu soyleyince bunu kabul etmiyor ve herseyi kirip döküyor. Evimizde olan herşeyi annesinin bilmesi beni deli ediyor. Kadın 1. Hamilelegimde düşük yapmama rağmen duvarları silmemi istiyor. Evliliğim onun yüzünden bitecek