Ana kuzusu kocam ve ruh hastası annesi..

Olabilir, anne cocuk bagimliligi bitsin istemiyor da olabilir. Herkes evlenip gidiyor yaslilikta yalniz kaliyorlar belki bosluga dusuyorlardir.
Aslinda bu gelin kaynana hikayesi cok fazla bileseni barindiriyor.
Ayni erkek annesi kaynana damadina ayni tavri gosteremiyor. Cunku o zaman kiz annesi statusunde oluyor.
Kadinin toplumdaki yeriyle alakali yine sonuc toplum yapisiyla baglantili oluyor.
"Kiz anneleri damatlari kizlarina iyi davransin diye damatlarina iyi davranirmis" oyle bir söz duymustum

Yazdıklarında o kadar haklısın ki. Bugün sakin bir şekilde oturup konustum. O da annesi ile konuşmuş. Annesinin benim sözlerimi çarpıtarak eşime anlattığını fark ettim. Eşime durumu anlatınca o da bana hak verdi. Sen anneme bisey söyleyemiyorsun beni delirtiyorsun dedi. Artık aranızda durmayacağım istediğini söyleyebilirsin sadece kavga etmeyin dedi. Annem sürekli öleceğini söylediği için ona bisey diyemiyorum birde hemen ağlamaya başlıyor dedi. Ikinize de laf geciremedigim için psikolojim bozuldu artık diyor. Annesinin sürekli öleceğim edebiyatı oğlunu mahvediyor...

Umarim yavas yavas hersey duzelir sakince konusmaniz dertlesmeniz bile cok guzel bir adım.
sevindim valla sizin icin hersey gonlunuzce olsun.

Sabret hepsi gececek 3 yillik evliyim ilk zamanlar benim esimde oyleydi hep annesini hakli bulurdu kv desen hep kavga cikarirdi ilk 3 yilimiz cop bunu itiraf ediorum ama zamanla taslar oturuor yerine esinin annesinin hatalarini gormesini sagla dile getirmeden..
Bosanilacak bi sebep degil bu sadece sabir ve zaman gerek..

aynı babaannem. Annemler 23 yıllık evli fakat kadın hala aynı 40 yaşından beri yalnızım bakanım yok ölücem kimsem yok durumunda. Babam yıllar içinde bu durumu anladı anneme sana hak veriyorum falan diyor ama gel gör ki babaannemin yanında aynı hareketler. Yumuşuyor fakat değişmiyor yani bir yerden sonra bununla yaşamayı öğrenmeniz ve takmamanız gerekecek

Malesef eşinizin annesi gözünüze battıkça eşiniz için kıymeti artacak bu hep böyle olmuştur mazlumu oynayıp boyun eğmek üzülmek işe yarar ama ağlamadan.

Ay ayni seyler ya ... biz bosanma asamasindayiz ...

kayinpederiniz makul bi adama benziyor. Kibar bi dille kirmadan dökmeden acaba ondan yardimmi isteseniz ?
oglunu karsisina alip erkek erkege bi konussa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…