Neyden koruyacakmış 30 yaşındaki oğlunu? Adama kapkara çaydanlıktan çay içiriyosun falan ya senden koruyor o benceBen onun kadar iyi oynayamıyorum. Surekli gelip oglum mezarimi al öleceğimi hissediyorum. Kefenimi al... Benim gözümün içine bakarak diyor ki 30 yaşındaki oğluna "Ben ölüp gideceğim seni kime emanet edeceğim gariban kuzum..." Seni benden iyi koruyup kollayan seven olmaz yavrum diyor..
Aynen öyle canim Allah isinizi rast getirmis. Daim olsun insaAllah
Ayy ruh hastasi. Allah kurtarsin kardesim. Isin zorEşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladi
Bunlar ana oğul ruh hastası. Kafayı yemisler. Sallamayin onlar kudursunNişanliyken ana oğul sürekli kavga ediyorlardı. Hatta eşim evlendikten sonra asla gitmeyecem diyordu. Ama şimdi annemle oturup dedikodu yap diyor. Azcık telefonumu elime alsam yada televizyona akşam kaynanam hemen bozuluyor ve evine gidiyor. Eşimde sen surat yapıyorsun senin yüzünden ailem rahat edemiyor diye üstüme geliyor.
aa ne tarz bi kocaEşime akşam dedimki beni ezdirme bu tip şeylerden hoşlanmıyorum dedim bir anda çıldırdı. Anneme babama söyleyeceğim bi daha buraya gelmesinler dedi. Sinir krizi geçirip kendi kendini tokatladi
Evet aynen oyle dedigim gibi annesine daha cok yaklasacak. Siradan kosullarda kisinin annesine daha da yakinlasmasi herhangi bir sorun teskil etmez gayet guzel bir seydir.Uzuuun uzuun yazmışsınız ama “Böyle davranırsan eşin annesine daha çok yaklaşır’’ sözü zaten bir çekişme stratejisi. Soğuk savaş. Edilgen bir tavırla sürdürülen yarış.
Esiniz onceden bu ruh halinde degilmis demekki kurtulabilir bu durumdan.Ben uzun yıllar çalıştım ve herşeyimi tek başına yaptim. Evlenip büyük bir şehirden küçük bir şehire geldim. Kaynanam ilk günden bu yana her zaman beni çok sevdiğini söyledi. Eşim mühendis öyle sandığınız gibi cahil değil. Ha evliliğimizin ilk gününden bu yana eşim bi dedigimi iki etmedi. Ama kaynana o zamanda çok iyi görünüp sürekli bizi kontrol ediyordu. Burda kalmak istiyor oğlunun yanından ayrılmak istemiyordu. Ne zamanki benim onu evde istemediğimi anladı oğlunu işlemeye başladı. Ama benimkine direk karin kötü demiyor. Onunla dedikodu yapmıyorum diye insan içine çıkamamış diyo. Suratımin asik olduğu ve memnuniyetsiz olduğumu söylüyor. Beni ne zaman görse oğlunun yanında kuru kuru kurban oluyor. Geçen gün tutturdu yatak odanızın karşısındaki odaya bana yatak alıp oda yapın burda kalamıyorum diye. Bu yüzde yine kavga ettik eşim tamam dedi konuyu kapattı. Iki gün önce eşim bu odayı annem için düzenleyecem diye başladı. Annem çok hasta onu görmezsem psikolojim bozuluyor demeye başlıyor bizimki. Birde vücudu ödem toplamış 4 gündür hastanede eşim sabahtan akşama kadar basında akşamdan sabaha kadarda kayinbabam onun başını bekliyor. Kadın eşimi kucuklugunden bu yana sürekli ölecem sen yalnız kalacaksın sen bensiz ne yapacaksın kendini koruyamazsın katlarıyla yetiştirmiş. Hâlâ geçen gün ben öleceğimi hissediyorum oğlum seni kime emanet edecem deyip ağlıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?