Ana kuzusu kocam ve ruh hastası annesi..

Böyle bir adama çocuk neden.
Seni ikinci plana atan adam, çocuğu kaçıncı sıraya koyar kim bilir.

Ayrıca kayın valide arsız, kötü ama senin o eşim dediğin adam da az değil.

Konuyu takipteyim anneyle aşk yaşama günde 10 kez konuşma bizde de var maalesef. Bir çaresini bulursan paylaş bizimle.

O kaynana De gözüne batiyodu gelsin kendi temizlesin benim evladım perdelerden kıymetli dersin Allah ıslah etsin sonra saygı sevgi beklerler saygı sevgi beklenmez hak edilir

Canım çaydanlık için de bı tavsiye verebilirim sana çamaşır deterjaniyla kaynatın şu koyup bembeyaz olur yada poşete çift döküp ovala çakar suyundan daha temiz olur

Yaşınız kaç acaba? Yani gebelik için sınırda mısınız? Eğer öyle değilse keşke bebek için biraz daha bekleseydiniz. Doğumdan sonra bunun depresyonu var, bebeğin ağlaması var ne bileyim eşinizin sizi anlamaması ve kaybettiği annesini yeni bulmuş gibi anneci davranması var. Kesinlikle moral bozmak için yazmıyorum. Sadece merak ediyorum. Doğum sonrası için nasıl bir baş etme planladınız?

Kolaylıklar diliyorum ayrıca

Ilk bebegini dusurmussun bunda cok dikkatli ol bence doktor oyle dediyse ayakta kalmaman lazim kaynanana sadece de ki anne sen torununu da mi dusunmuyosun de bugun bu duvari perdeyi caydanligi silerim ama yarin torunun karnimda oldukten sonra geri gelmez o de . Hayret ya sasiriyorum boyle insanlara(!)

Cok yuz vermissin herkese hak ettigi gibi davran bence hem esine hem kaynana madem kp yaninda hep birlikteyken icinde ne var ne yoksa dök yoksa bir gelecek goremiyorum

Evliligin kocan yuzunden bitecek.

Ayrica ben olsam
boyle bi adami israrla baba yapmaya calismazdim.

yani diyecektin o kadına banamı dedin diyecektin karısma kırılıypyorm diyecektin..

esine anlatamassın hamile halinle kendini üzme ..

annenen tembikle esini azarlasın laf soksun ozman ne yapıyor bak

bu evlerinde iş yapmama olayı için bende cok kasıyorum kendimi
bazen bakıyorm iş söylüyo yapmıyorm fln ama cok zor dengede tutmak
çünkü biliyorum azıcık yüz bulsa hemen bütün işi bana yaptırcak ciddi anlamda efor sarfediyorum

evlendiktn sonra ilk evlerine gittiğimde gelin hanım hadi bulaşıklara alalım seni demişti yıkamamıştm.
o gün yıkasam hergün bana kalırdı

Verin cevabını.
Beğenmiyorsa gitsin evinde içsin çayını.
Duvar sil vs demeye zaten hakkı yok.
Eşinizde bitiyor iş ama o söylemiyorsa siz söyleyin.

eşin eş olsa seni bu duruma düşürmezdi. valla şu adamlarla evlenip kaynanam bik bik diyosunuz ya bana komik geliyor. evlenmeseydin bacım seni eş olarak annesine karşı savunmayan adamla.

Böyle kadınların oğullarını evlendirme amacı nedir acaba? Eteklerinden hiç çıkarmasalar ya.

Himmm o zaman sevindim gercekten :)

kocan da ruh hastası bence.
madem kocan seni savunmuyor sen kendini savun diyemem çünkü en başından beri senin kendini savunuyor olman gerekirdi.
nişanlılık döneminde çok kavga ediyorlardı demişsin, orta yolu bulup vıcıklaşmadan iletişim kurabildikleri oldu mu hiç?

Sakın olun panik yok tanıyı koyuyorum ,göbek bağı kesilmemiş ,ergenliginden çıkamamış bir erkek .. tedavisi mümkün , bağırıp çağırmak yerine olaya damardan giriş yapın .. çok canınızı sikarlarsa at kendini yere ,üzüntüden bu çocuğuna bir şey olursa sizi yakarım de bas yaygarayi .. maalesef anladıkları dil bu , tatlı tatlı camlarına oku , bu kaynanalar niye dokuz başlı sahmaran gibiler ya

Ben olsam giderken götür anne, bana lazım değil derdim

Ya da sen öl yeter ki valla gözüm gibi bakarım söz veriyorum daha iyi olurdu. Ama bunu sesli demezdim, içimden derdim

Ruh sağlıkları bozuk bu karıların evlatlarınıda kullanıyorlar benim de sorunum seninkinin aynısı kadın günde 4 defa balkon yıkar çatlak evime gelir hiç durmaz sırf onun yüzünden eşimi terk ettim boşanma davası açıcam ama sana tavsiyem ben öyle yapmadığıma çok pişmanım o evin hanımı olduğunu ona hissettir bir şey deyince rahat ol ben öyle seviyorum ben öyle yaparım kalkıp çaydanlığımı söyledi ben yapamıyorum isyersen sen yıka anne de duvar diyorsa ben yapamam sen istiyorsan silebilirsin de otur ha bire kalkma peşinden gezme eşin varken çok söz deme gül geç o yokken benim evime çok karışma anne de senin kocan var evin ben rahatsız oluyorum de hamileyim stresden uzak durmam lazım kırılma sonra de o eşinin yanında sana trip atıp kızarsa eşine bak sorun değil cnm oda alışıcak bu evin hanımı benim de eşinin arkasından tepkini göster kadına yoksa kendilerini bir b....k sanıyorlar oğullarını kullanıp hakimiyet sağlıyorlar p...s kadın eşine de senin annen senin nazın geçer arada küçük küçük uyarki aile sorunu yaşamıyalım de bazı sayfalarda yazılar göster okusun bir yuvanın kaynana yüzünden nasıl bitebileceğini görsün aslında onlarda annelerinin ne yaptıklarını biliyorlar ama bunu ne bize ne de kendilerine itiraf edemiyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…