:)Helal olsun sana
Helal olsun sana ya ay içim rahatladı valla oh ellerin dert görmesin böyle yapınca anlıyo bunlar insanlıktan değil
:)
Ezilmedim ama ilk sene icten içe cok strese girdim. Kalbim cok sıkısıyordu. Alisik degilsin gencsin. Tecrube yok. Film gibiydi davranislar ve olaylar.
Kaynanayı boşver, çoğu kaynana böyle. Ama kocalar karısına sahip çıkacak. Benim kv yi görsen korkunç laflar ederdi hiç saygısızlık yapmadım, hep eşim verdi annesinin ağzının payını. Beni hiç yüz göz etmedi sağolsun. Ve şu an kv bana hep canım cicim. Mesafeliyim, eşimi üzecek hiçbir davranışta bulunmam. Koca böyle olmalı. O yüzden çok sinirlendim kocasına. Sağlıklı bir eş değil, acisini çok çekicek o da bebeği deÖyle vallainşallah Allah kocasına akıl yuvasına huzur verir çok üzüldüm ya şu an o kaynanayi yolasm geldi
Sanada helal olsun. Ama ne yazik ki en guzel ilk yillarin icine ediyorlar. Biz onlar yuzunden kac kere kufurlestik. Herseyin icine ediyorlar. Insan müsveddeleri. Benim kocam fazla zaman gecmedn onlarin ne mal olduklarini anladi ama pek ses cikaramiyordu bana da bisey demiyordu. Sonra oda benim gibi ses cikartmaya basladi onlara karsi :)Valla benimki şimdi oğluyla konusunca adımı söylemeye bile korkuyo. Oo ben neler çektim bana neler yaptı kw ama gün geldi yaptıklarına bin pişman ettim onu.benim kocamda bu bayanın eşi gibiydi ama çok şükür düzeldi gerçi hala ailesine laf söyletmez ama benim haklı olduğumu ne mal olduklarını da bilir. kı zaten ben onların adını bile ağzıma almak istemiyorum :))
Kaynanayı boşver, çoğu kaynana böyle. Ama kocalar karısına sahip çıkacak. Benim kv yi görsen korkunç laflar ederdi hiç saygısızlık yapmadım, hep eşim verdi annesinin ağzının payını. Beni hiç yüz göz etmedi sağolsun. Ve şu an kv bana hep canım cicim. Mesafeliyim, eşimi üzecek hiçbir davranışta bulunmam. Koca böyle olmalı. O yüzden çok sinirlendim kocasına. Sağlıklı bir eş değil, acisini çok çekicek o da bebeği deinşallah aklı başına gelir sahip çıkar ailesine
Sanada helal olsun. Ama ne yazik ki en guzel ilk yillarin icine ediyorlar. Biz onlar yuzunden kac kere kufurlestik. Herseyin icine ediyorlar. Insan müsveddeleri. Benim kocam fazla zaman gecmedn onlarin ne mal olduklarini anladi ama pek ses cikaramiyordu bana da bisey demiyordu. Sonra oda benim gibi ses cikartmaya basladi onlara karsi :)
Hep kadınlar mı politik olsun, gemiyi götürsün? Yıl olmuş 2018, bıkmadınız mı şu edilgenlikten?
Anlattiklarinda haklisin da yanlis tavir aliyorsun. Bu sekilde esini annesine daha cok yaklastiriyorsun.
Savas acmaktan ziyade ılımlı tavir icinde oldugun zaman gercekleri gorebilir esin bu durumda.
Kayinvalide kiskaniyor herhalde senin açıginı bulup oglunun gozune sokuyor.
Açik dedigim de temizlik hikayesi gibi seyler.
Oglu da anasinin ne kadar temiz mukemmel oldugu fikrine ulasiyor bu durumda.
Bir yandan da kendini yasli hasta magdur gosteriyor. Bu durumda savas acarsan kaybedersin bu savasi.
Zaten esiniz üzülmeyi haketmemiş.Kaynanayı boşver, çoğu kaynana böyle. Ama kocalar karısına sahip çıkacak. Benim kv yi görsen korkunç laflar ederdi hiç saygısızlık yapmadım, hep eşim verdi annesinin ağzının payını. Beni hiç yüz göz etmedi sağolsun. Ve şu an kv bana hep canım cicim. Mesafeliyim, eşimi üzecek hiçbir davranışta bulunmam. Koca böyle olmalı. O yüzden çok sinirlendim kocasına. Sağlıklı bir eş değil, acisini çok çekicek o da bebeği deinşallah aklı başına gelir sahip çıkar ailesine
Kv konussun dursun . Hayır da sizin anneniz yok mu su kadının bi hakkından gelsinEşime göre o büyük ve canı ne isterse bana söyleyebilir. 4 gündür kavga ediyoruz. Doktorum hamileligimi yatarak geçirmemi istiyor. Kaynanam perdeleri yıkamami
Sana da geçmiş olsun, aynı ev çok zor tabi. Aynı evin içinde benim kocam da bıkıp sessiz kalırdı bence :) Ama annesine arka çıkmaması bile önemli birşey. Taşınıp kurtulmussunEvet canım çok haklısın koca çok önemli ay Allah kocanı sana bağışlasın umarım hep böyle olur :)) ama benim kocamda öyleyi bi kere olsun beni savunmaz hep yorumsuz kalırdı üstelik biz aynı evde yaşardık kwyle ama ben cevabını verirdim kendimi asla ezdirmedm 7-24 kavga edip birbirimizi yerdik kwyle. Kocam baktı böyle olmuyo başka şehird taşınmaya karar verdi şimdi temelli kurtuldum kwden. Bu yüzden bayanın eşi değişir diye düşünüyorum ama zamanla. Bence eşine şikayet edip sorun yaşayacağına dırek kwye cevabı versin kw çatlasın :))
Zaten esiniz üzülmeyi haketmemiş.
Bazi eşler yalı kazığı gibi dikilince mecbur yüz göz oluyorsun yoksa cignerler nereye kadar susulabilir
Sana da geçmiş olsun, aynı ev çok zor tabi. Aynı evin içinde benim kocam da bıkıp sessiz kalırdı bence :) Ama annesine arka çıkmaması bile önemli birşey. Taşınıp kurtulmussun
Evlilikten sogudum bende sogudum nasıl başlarsanız öyle gider benim durumda sana benzerdi kv ama şimdi deli oluyo bana yere göğe sıgdıramıyo oglundan boşanıcam die.çok korkuyo.ama bi gün olacak olan o malesef değer kıymet bilmeyenler evlenmesinler bizim gül gibi hayatımızın içine etmesinler.
Kadınlar neden gelinlerine damatlarına kötü davranırlar bilmiyorum. Oysa çevrene ne verirsen onu alırsın, sevgi verirsen sevgi alırsın, nefret verirsen nefret alırsın. Bu kadar mı kafasizlar... Oğlun kıymetlinse, gelinin de onun eşi dimi? Biricik torununun annesi. Bu cehalet hiç bitmeyecek sanirimSağol canım evet 5.5 sene aynı evde oturduk 7-24 kavga edip durduk. neyse ki çok şükür sonunda bitti kurtulduk. aynen öyle canım bence de o yüzden cevap vermiyo ya şimdi seni savunsa annesi onu yer ee annesini savunsa sen onu parçalarsn en mantıklısi susmak. ama şu da var ki sussalar bile ailelerinin ne mal olduklarını biliyorlar ya da zamanla öğreniyolar
Oo oda çok ilginç vay be neler var hayret ediyorum.eşinin durumu nasıl iyimi?benim durumum farklı babam eşime yardım ediyo sahio çıkıyo.kqyınvalide bunu biliyo oğluma bakıyor die Bana iyi davranıyor.Valla benim ki tam tersi bizi boşamak için yapıyordu zaten bana milyonlarca defa boşan kurtulayım dedi ben de valla ben oğlunu bırakıyorum oğlun beni bırakmıyo malum sen olmasan benim onu dünyanın en mutlu adamı edeceğimi biliyor bence sen boşuna uğraşma biz ayrılmayız en iyisi sen çek git oğlunun evine diyordum.
Kadınlar neden gelinlerine damatlarına kötü davranırlar bilmiyorum. Oysa çevrene ne verirsen onu alırsın, sevgi verirsen sevgi alırsın, nefret verirsen nefret alırsın. Bu kadar mı kafasizlar... Oğlun kıymetlinse, gelinin de onun eşi dimi? Biricik torununun annesi. Bu cehalet hiç bitmeyecek sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?