aslinda annesine duskun olan erkek ,esine cocuklarina da duskun olur diye biliyorum
aslinda annesine duskun olan erkek ,esine cocuklarina da duskun olur diye biliyorum
Valla öyle bişey yok.Neler gördüm.Ailesine saygısız olmayan evlat eşinede saygısız olmaz buna varım evet.Ama evlat aileye düşkünse ve aile geline düşkün DEĞİLSE hoobaaaaaa dımtısdımtıs olaylar olaylaaaarrrrr.
sence tek cozum ayrilik mi canim?
Ben sevdiğim adamın hayatında birinci önceliğe sahip olmak isterim. Her kadın ister. Anne, baba, kardeş sevilir ama bir erkeğin bir çekirdek ailesi olur, o da karısı ve çocuklarıdır.Basliktan belli oldugu gibi ana kuzusu bir sozlum var (bunu kesinlikle kabul etmiyor)
Bu arada lutfen tartisma yaratmayalim arkadaslar bende aile, anne, baba nedir bilirim, bende canimdan cok severim ama herseyin bir usulu bir adabi var degil mi. Sadece en mantiklisi nedir, bir strateji mi uygulamali, birseyler mi demeli yoksa hic duymuyormus gormuyormus gibi mi davranmali, bunu sormak danismak istiyorum, benim durumuma benzer olanlarada yardimci olsun bu konu.
Bu sekilde anlatmak istemezdim ama abartmiyorum ve anlamaniz icin soyluyorum.. sozlum neredeyse annesini kucaginda tasiyacak, kayinvalidemde neredeyse her an sozlumu alip bir bebekmis misali emzirecekmis gibi takiliyorlar.
Benimde annem var basimin taci, bende bir evladim annemin caninin parcasiyim ama uc derecede vicik vicik olmaya gerek yok, yeri gelir benide annem minik yavrum canim diye sever koca kiz olmama ragmen ama bebek muamelesi yapmaya gerek yok
Kardesleri ve babasinada cok duskun sozlum. Endisem evlenince bende aileden biri olamayacak oldugumu hissetmem. Cunku hepsi ayri ayri ozellikle kayinvalidem bunu muthis bir sekilde hissettiriyor.
Bunu soylemek istemezdim ama kayinvalidemi sevmiyorum, sevemeyecegim.. ogluna melek bana buzlar kralicesi oldugu icin
Boyle bir aile. boyle bir durum. Nasil davranmaliyim? Ne hissetmeliyim?
Ben sevdiğim adamın hayatında birinci önceliğe sahip olmak isterim. Her kadın ister. Anne, baba, kardeş sevilir ama bir erkeğin bir çekirdek ailesi olur, o da karısı ve çocuklarıdır.
Evlendikten sonra annesi, babası ve kardeşleri hep sizden önce gelecekse, siz ne derseniz deyin onların talepleri karşılanacaksa, her kavgada 'ailemi sana ezdirmem' lafını duyacaksanız, annesi gözünüzün içine baka baka 'oğlucum benim sözümden çıkmaz' diye size nispet yapacaksa katlanabilecek misiniz? Kocanızla sadece ikiniz ortak hayatınıza yön verebilecek misiniz? Siz o sımsıkı ailenin sınırları dışında oğullarının dışarıdan getirdiği yabancı olarak kalmaya razı olacak mısınız?
Benimde babannem hep oyle derdi "annesine nasil davranirsa esinede oyle davranir bir erkek" diye ama daha 18 yaşindayken bir erkek arkadasim olmustu ve iste onda anne duskunlugu ne demek gormustum yollarimiz ayrildiktan sonra asla anneciginin kuzulariyla isim olmayacak dedim hep ve istedigim gibi bir adamla evlendim anneci degil gayette memnunum babaneme gelince evlendikten sonra tekrar konustuk bunu demekki buyuklerde yanilirmiş
Bazilari benim daha 18 yasimdayken caktigim mevzuyu 30 yasinda uyanamiyor Allah akıl versin huzur versin ne diyeyim
kisinin mantigi bildigi ile sinirlidir dolayisiyla sizin tecrube ederek ogrendiginizi benim(yasamadigimdan) cakmamam cok dogal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?