Ana kuzusu

en haksiz oldugu konuda bile annesini hakli cikaran dedigimiz erkek benim sozlum oluyor en sinir oldugum noktada bu
benim de cok sukur ailemle iliskim iyidir, duskunumdur de.. ama bu demek degil ki koru korune baglandik.. bi hata, yanlis varsa konusulur.. sirf anam babam hakli ciksin diye yanlisina dogru deyip, karisini ezen yok sayan erkekler, kendini de esini de mutsuz ediyor.. objektif olmali insan, kimseyle kavga etsin demiyoruz ama senin yerinin de ayri oldugunu sana da etrafina da hissettirmeli.. kimseyi kimsenin yerine koysun demiyoruz ki..

Yok hala aynı ama burada yazılanlar gibi sürekli anneyi haklı görme durumu yok. Sürekli arayıp sormak ve onlarla vakit geçirmek istiyor. Ayrıca arayınca hiç gizlimiz saklımız yok her türlü planı, düşünceyi aktarıyor.

aynı dert bende de var, nişanlımla konuştum sorunu biraz çözdük ama tam çözülmüyor . mesela evlerindeki gelenek doğum günü yılbaşı gibi özel günlerde bberaber kutlanmırmış nişanlımda alışmı duruma. doğum gününde nişanlımın dışarı çıkacaktık kayınvalidem bende geliyim dedi nişanlım hayır diyebildi ben birazda ola düzelttim tatlı dille ama yılbaşnda çıkamayız evlenene kadar diyor. biz ailemizi bu kadar ön planda tutmuyorz ama onlar baya ön planda tutuyor fazla değişmez ama sen konuşrak değiştirebilirsin nişanlını bence konuş

Bence erkek anne ve eş arasında bir denge kurmalı
Yoksa evlilikte kadın çok yıpranıyor.

Benim esim 5 kardesin ortanca olani. Ailede cok sevilir,sayilir, anlatsam belki ailenin enayisi bile dersiniz. 7 yillik evliyim. İlk yil ozellikle annesiyle iliskileti çoook tuhafima gitmişti. Yavrum kuzum deyip kucak kucaga oturmalar,aramiza girme, naz yapma falan. Cok da sorun olmustu cunku her gitmeye dislandigimi hissediyordum. Neyse kavga dovus aile yuzunden... Sonra 2 yilda iliskiler dengeye oturdu, ben de takmamaya basladim, hatta abartoli hareketlerle esimle dalga geciyirdum. Allah öyle dertler verdi ki, ne kadar kucuk seylere takmisim dedim. Annesine düşkün olan bir esin en iyi tarafi, sevgisini cok guzel gostermesi...ki ben pek gösteremeyen biriydim, esim sayesinde sevgiye doydum... Tabi kişiye ve algılamaya gore degisebilir bu durumlar. ..
Tavsiyem, ailenle beni yuz goz etme demen. Herkes kendi ailesiyle denge kurarsa sorun olmaz. Esime de heo oyle derim sagolsun o da hep ben yokken ailesini uyarirmis...

İnsanları ne yaparsanız yapın degistiremezsiniz
Ya kabul edeceksiniz ya yol vereceksiniz malesef

Benim dayımda öyleydi.yengemle bir gün kavga ettiklerinde dayım 'sokağa çıksam belki 10 karı(eş) bulurum ama 1 ana bulamam.' demişti.o gün bu gündür yengem ağzını açmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…