Hah tamam işte.. Tam düşündüğüm gibi.. Bir daha olumsuz kötü şeyler düşünürsen ablan olarak beşkardeşi yollayacağım ona göre:))
Doğumkontrol hapından sonra sadece gel dediler, ilaç vermediler demiştin. Hastaneyle görüştün mü ilaç konusunu canım
yok bir daha aramadım. mail olarak tahlil sonuçlarımı yolladım ve myom konusunu sordum o kadar ilaçlarla ilgili ne oradan bir şey geldi nede ben sormadım. bilmiyorumki nasıl işliyor süreç buradan öğreniyorum işte iyiki burayı açmışsınız vallahi ben çok faydasını gördüm buranın. ve iyiki sizler varsınız.
Evet canım, değerlendirme görüşmemizde Aydın Bey iki embriyo transfer edeceğini söylemişti. Çünkü ben kocamaaaann ablayım, 37 yaşındayım. Zaten kanunen 35 yaşın altına 1 , 35 yaşın üstüne 2 embriyo transfer ediliyorr..
İki kuzum olacak inşallah:))
Merhaba Kızlar,
Sabah 09.00'da hastanedeydik, Aydın Bey güzelce muayene etti, sol yumurtalıkta 4-5 tane , sağ yumurtalıkta 3 kadar yumurta keseciği gözlemledik. Rahim duvarının da bu aşamada ince olması gerekiyormuş 4mm gayet güzel. Bu arada bir kaç miyom tespit etti, ancak önemsiz noktalarda olduğu için kaale bile almadı.
Bugün akşam itibariyle 300 dozda puregona başlıyoruz. Şeker hemşiremiz Serap Hanım iğne eğitimi verdi. Eşim de gayet güzel öğrendi sağolsun o vuracak iğnelerimi:)) İş bölümü yaptık işte ben iğneyi yiyeceğim o da vuracakkaydirigubbakcemile3
Pazartesi sabah 09.00'da yine randevum var, gün aşırı gideceğim artık hastaneye.
İğne eğitiminden çıkarken Aydın Bey ile ayaküstü sohbet ettik. Canım doktorum bu hafta olmayacağını ABDye gideceğini söyledi, pazartesiden itibaren Ebru Hanımın kontrol ederek ilaçların dozunu ayarlayacağını söyledi, sen iğnelerini olurken bende işlemi bitirip döneceğim, yetişeceğim sana dedi.. Çok sevindim ama tuttum kendimi sarılıp öpmedim :kedi:
Yani bu akşamdan itibaren iğneye başlıyoruz, Aydın Bey de toplamada ve transferde burada olacağını söyledi..
Lay lay loommmkaydirigubbakcemile3
ne bileyim anlamadım ki hiç göstermiyorsun şok şok şokk.ben seni 30 falan zannediyordum.ne güzeell bende isterdim iki kuzum olsun.şansında yüksek.
oohh çok şüküür maraton ve geri sayım başladıı başla canım üretmeye senden bol bol kocaca koca yumurtalar bekliyoruz.alkisalkisalkis
ayy sancux nerdesin merak ettim valla.
Evettt başladııı:)))
Ay hemşireye ne yiyip ne içmeliyim diye sormayı unuttum.. Ananas mıydı bu dönemde mystryy?
Bi de koca koca yumurta dedin ya, ne zamandır da hep yumurta sperm konuşuyoruz burada, ben iki haftadır yumurta yiyemiyorum. Normalde üç günde bir mutlaka haşlayıp yerim kahvaltıda, eşim de haftasonu sahanda yumurta yer.. Ama neden ve nasıl bağlantı kuruyorum bilmiyorum ama yumurta görünce nevrim dönüyor:)))
bende yumurta konusunda o dönem aynı şeyi hissettim ama şimdi yiyiyorum afiyetle.canım ananasları ben transfer günümden itibaren her gün yemeye çalıştım yarım ananas yedim denebilir günde. sen bence bugünden itibaren düzenli olarak tuvalet olayını çöz benim hep kabızlık sorunum vardı bu korkuyla iğnelere başladığım günden itibaren her sabah 2 kayısıyı yıkadım yedim üstüne bir koca bardak suyu içtim ondan tam yarım saat sonrada kahvaltımı yaptım cevize özen gösterdim hala daha da yiyiyorum günde 3 tane mutlaka.başkada özel bir şey yemedim süt zaten içerim genelde onu da her gün içmeye özen gösterdim aaa birde 2 tane kuru incir yedim hergün duymuştum yok kürü falan varmış ben öyle bir şey yapmadım gerekte görmedim sadece incirin kendisini yedim.her gün eşime havuç suyu sıktım içirdim kendimede havuçla potakal ve greyfurtu karıştırıp sıktım içtim c vitamini olsun ve şööle içim temizlensin diye.birde gene eşime folik asit ve evicap(e vitamini hapı) içirdim kendimde transfere kadar folic asit içtim solgarın (zaten 1 yıldır düzenli olarak içiyordum hamilelik olursa diye), transferden sonrada elevit içmeye başladım.transferden sonra yatıcam diye gezdim azıcık gerçi yumurta toplamaya yakın o da pek mümkün olmadı malum kasıklar ağrıyo yumurtalardan.işte böylee.
Ay yumurta dedim de aklıma bi fıkra geldi:
İki tavuk kolkola girmiş, gezmeye çıkmışlar..
Organik ürünler pazarını, el yapımı sanat eserleri pazarını gezdikten sonra hadi bir de yumurta pazarına bakalım demişler.
Yumurta pazarında sepet sepet yumurtalar..
Birinci sepette küçük boy yumurtalar fiyatı 30 lira
İkinci sepette orta boy yumurtalar fiyatı 40 lira
Üçüncü sepette büyük boy yumurtalar fiyatı 50 lira
Dördüncü sepette de ekstra büyük yumurtalar fiyatı 80 lira..
Son sepete son derece kıskançlıkla bakmışlar.. Hasetlerinden çatlaya çatlaya.
Sonra biri demiş ki,
"aman canım nollcak bende yaparım bu kadar büyük ama eşim 80 lira için poponu yırtmaya değmez diyor" demiş.
kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
bunu daha önce biliyordum ama çok komik. sizin yumurta sorunlarınızın olduğu şu dönemlerde özellikle delikafadulden yani bizde öyle koca yumurta yapacaz diye yırtamayız bi taraflarımız dimi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
fıkra süper yaa duymamıştım ben daha önce.haklısın bu arada ayşegün sonuçta anormal yaşamıyouruz elimizden geldiğince besleniyoruz güzel bende sevmem çerez fındık fıstık ama cevizi sevmesemde yiyiyorum aa birde transferden sonra oyalanmak için çiğdeme yani sizin deyimizle çekirdeğe sardım hiç sevmem görüntüsünü el ağızda çıt çıt ama vallahi stres attırıyor.
merhaba kızlar
sancuxun randevusu 13:00 teydi dimi?
geshenk adetli gittigimde benimde ilaçlardan haberim yoktu, Aydın bey baktıgında 1 tane büyük yumurta görmüştü ve östrojen seviyeme baktırmıstı test sonucuna göre ignelere baslamıstım...
zaten o gün akşam başlanıyor ignelere bende gonal-f kullanmıstım yumurtalarım epey geç büyümüştü dozu 330 a kadar cıkarmıstık fazladan ilaçta almıstım...
işte butun bunlar hiç ama hiç sizi germesin, izin vermeyin çünkü bu doktorlara kalan bişey bizim elimizden gelen bişey yok...
herseyin hayırlısı...
bugun cuma, hepimiz için bol bol dua ediyorum ,Allah hakkımızda hayırlısını versin..
Sancux canım arada girip bakıyorum ama haber yok bakalım yumurcaklar nasıl?:)
hepinizi öptüm by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?