Tüp Bebek Merkezleri Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

ayşegülcüm asfalyalar atar tabii ama bende geçen sene tam 10 kilo aldım ahh ah güzel ince günlerdi geçtii gitti malesef.
utkumm nasılsın bugün?

bu arada transfer sonrasında ayçiçegi fazla yemeyin, hatta bir programda duymustum gebe kalmak isteyenler tohum bitkileri tüketmesin demişti örnek olarakta çekirdek, kahve verilmişti...
ananası da transfer önce ve sonrasında da 4-5 gün öneriyorlar haberiniz olsun... ben çok yiyememiştim ama dupalak ilaç kullanmıstım aydın beyin hemsireleri vermişti ismini hala zaman zaman kullanıyorum fazla olmamakla birlikte...
bu arada benim canım hiç bişey yemek istemiyor halaet, tavuk, balık adını bile duymak istemiyorum..sadece yayla çorbasını çok severek içiyorum..peynirli tost falan yapıyorum...
bir atlatsam şu zorlu dönemi

ayşegülcüm asfalyalar atar tabii ama bende geçen sene tam 10 kilo aldım ahh ah güzel ince günlerdi geçtii gitti malesef.
utkumm nasılsın bugün?

Hayır canım, gayet güzel görünüyorsun.. Öyle göze gelen bir fazlalık yok.. Ama bundan sonra bebiş mazeretimizden dolayı kilo almak hakkımız:)

Bunu söylediğin iyi oldu canım, teşekkürler.
Midenin bazı şeyleri kabul etmemesi gayet normal, sende sevdiklerini, yiyebildiklerini güzelce ye canım. Sebze ve meyve tüketip, bol bol da süt içmelisin.
Atlatacaksın Allahın izniyle canım, az kaldı.

kızlar çiğdem yasakmışş demekki
utkum zorla ye nolur meyve ye bol bol kuru üzüm ye üzüm suyu iç kan yapan herşeyden tüket bol bol.et özellikle kesinlikle yemen lazım.

sağol canım. o zaman adet olup gideceğim demekki dönüşe kadar aynı gün ilaçları alabilirim demekki. tamam gerilmek yok. Allahım sanada bebeişlerinede sağlık versin. sende takma sakın bu zamana kadar gelmeyi nasıl başardıysanız eminim sonunda da sağlıklı olarak kavuşacaksınız birbirinize.

deneyimli olan sizlerin bunları paylaşması ne kadar güzel. bizler için bu bilgiler çok değerli. paylaşımlarınız ile destek oluyorsunuz eksik olmayın her biriniz.

az kaldı canım bu zor gunlerin ardında guzel pırıl pırıl gunler var..duaların icin sagol umarım hepimizin duaları kabul olur..
bu arada yemeden olmaz vucut direncini dusurmemen lazım

hala hastalanmadım aysegulcum bugun 9 gun oldu.. ise gitmedim bugun ogleye kadar uyumusum simdi cok iyiyim ama bi de hastalansam...

Umutcuğum;
İyi yapmıssın dinlenmekle, bende Mystrryye katılıyorum, bence artık doktora danışma zamanı gelmiş. Yanlış hatırlamıyorsam düzenli adet gördüğünü söylemiştin di mi, bu kadar uzun bir süre geçmesi hiç normal değil. Hay Allah, tamam test neyin yaptırdın ama yine de benim aklıma gebe olabileceğin geliyor iyi mi..

umut bence doktora danış 9 gün gecikme az bir zaman değil belki bir ilaç önerir.

bu sabah esim de soyledi ama ben istemedim haftasonu da gecsin de pazartesi sabah giderim hastalanmazsam.. aslında hastalanınca 2.gun aydın beyden randevu alırım diye dusunmustum ama aydın bey yokmus (

Selam kizlar yeni geldim eve esimde randevusu vardi hastane de yemekte yedik gelmek uzun surdu.
Bebeklerin durumu iyi Allaha sukur.
Soldaki bebegin cinsiyetini hemen gordu nuri bey sagdaki cok ugrastirdi ama sonunda onu da gordu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…